Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Ζυγός με Τοξότη

Διαθέτετε εντελώς διαφορετική προσωπικότητα όμως μπορείτε να βρείτε πολλά κοινά στοιχεία και να υπάρχει πλήρη συμφωνία μεταξύ σας!

Ο Ήλιος την ημέρα της γέννησής σου ήταν στο ζώδιο του Ζυγού  και αυτό φανερώνει ότι διαθέτεις  μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είσαι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν σου αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθείς πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις σου.  Προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε συνθήκη και σου αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση.  Είσαι λάτρης του ωραίου, θέλεις να διατηρείς μία καλή εμφάνιση και σου αρέσει να απολαμβάνεις την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Είσαι άτομο κοινωνικό, πρόσχαρο και πιάνεις εύκολα φιλίες.   «Σκλαβώνεις»  τους γύρω σου, με την διπλωματία που σε διακρίνει και σε  θαυμάζουν  για τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Είσαι ο άνθρωπος που θα παραδεχτείς τα λάθη σου και θα προσπαθήσεις επί της ουσίας να τα διορθώσεις. Ωστόσο η αναποφασιστικότητα αλλά και η αναβλητικότητα είναι τα «μελανά» σημεία της προσωπικότητάς σου, που όσο και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις δεν θα τα καταφέρεις.

 

Ο Ήλιος του συντρόφου σου βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό φανερώνει ότι είναι ένας αισιόδοξος αλλά και φιλόδοξος άνθρωπος που έχει κέφι, ζωντάνια και ενεργητικότητα για ζωή!  Βασική του επιθυμία είναι η επιτυχία, όχι επειδή θέλει να έχει την πρωτιά αλλά επειδή ονειρεύεται ότι θα φτάσει πολύ ψηλά, ότι θα πετύχει και ότι θα καταφέρει να έχει μία άνετη ζωή, χωρίς να έχει την ανάγκη και την υποστήριξη κανενός αλλά στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις. Είναι ο άνθρωπος που θα βάλει στόχους, θα κάνει προσπάθεια για να τους κατακτήσει, όμως πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του γιατί δεν προσηλώνεται για πολύ σε μία σκέψη ή ένα συναίσθημα! Είναι ανοιχτόμυαλος, προοδευτικός και δεν υπάρχουν στερεότυπα στη ζωή του. Του αρέσει η κοινωνική ζωή, έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο και ξεχωρίζει πάντα για το χιούμορ του αλλά και τις εύστοχες ατάκες του. Λατρεύει τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, την δράση, την περιπέτεια και την επαφή του με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.  Στον έρωτα θα μπορούσαμε να τον περιγράψουμε άστατο, γιατί πολύ απλά διψά για ερωτικές περιπέτειες, θέλει να ζει ελεύθερος και δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια! Δεν σημαίνει ότι είναι άπιστος, όμως είναι αρκετά αντιδραστικός ερωτικός σύντροφος, αν νιώσει ότι πιέζεται ή περιορίζεται. Του αρέσει το ερωτικό κυνήγι , ιδιαίτερα όμως στα δύσκολα θηράματα… όσο πιο δύσκολη και περίεργη είναι μία ερωτική ιστορία, τόσο περισσότερο εξάπτεται και φουντώνει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Όταν αισθάνεται ότι έχει κατακτήσει τον ερωτικό του στόχο και θεωρήσει το ταίρι του δεδομένο, τότε παύει πλέον να νιώθει το ίδιο δυνατά…

Τα κοινά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, που κάνουν αυτή τη σχέση δυνατή:

  • Η επιθυμία και των δύο για διασκέδαση και για νέες εμπειρίες!
  • Η κοινωνική ζωή και η εξωστρέφεια
  • Υπάρχει μία αμοιβαία κατανόηση και υποχώρηση και από τις δύο πλευρές γιατί το κοινό σας σημείο είναι η ανάγκη  σας για ελευθερία και ανεξαρτησία!
  • Τα στοιχεία της προσωπικότητας που θα θελες να έχεις φωτογραφίζονται στο πρόσωπο του Τοξότη, το ίδιο συμβαίνει και αντίστροφα! Βρίσκεται ο ένας στα μάτια του άλλου τα στοιχεία που θα θέλατε να έχετε, έτσι αναπτύσσεται ανάμεσά σας μεγάλος θαυμασμός αλλά και εκτίμηση!
  • Ο Τοξότης σου δίνει την ευκαιρία να αποκτάς νέες εμπειρίες και σε παροτρύνει να ρισκάρεις και να τολμάς ακόμα περισσότερο!
  • Εσύ από την πλευρά σου βοηθάς τον Τοξότη να γίνεται πιο διαλλακτικός και διπλωμάτης!

Ποια είναι όμως τα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε;

  • Ο Τοξότης με την άστατη, επιπόλαιη αλλά και νευρική του στάση σε φέρνει σε διλήμματα και δεν σου προσφέρει την ασφάλεια και την ηρεμία που εσύ θέλεις γύρω σου προκειμένου να αισθάνεσαι ισορροπία.
  • Ο Τοξότης έχει ανάγκη από ελευθερία και περιπέτεια. Παρόλο που μπορείς να καταλάβεις την ανάγκη του αυτή, εσύ αναζητάς συντροφικότητα. Άθελά του λοιπόν το ταίρι σου, σου εντείνει τις ανασφάλειές σου!
  • Η αβεβαιότητα που είναι στοιχείο που διακρίνει και τους δύο μπορεί κάποιες στιγμές να φέρνει την σχέση σας σε τέλμα, ενώ στην ουσία μπορεί να υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της μεταξύ σας σχέσης!

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ζυγός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Τοξότης;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.