Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Ζυγό

Ανήκετε και οι δύο στην κατηγορία των αέρινων ζωδίων και τα κοινά σημεία στην προσωπικότητάς σας είναι πολλά! Με την ευχάριστη διάθεση και την εξωστρέφειά σας, μπορείτε να ξεπερνάτε όλα τα προβλήματα…

Είσαι ένας άνθρωπος με  εξωστρέφεια, κέφι για ζωή και δίψα για γνώση και εμπειρία. Σου  αρέσει να αναλύεις, να κουβεντιάζεις , να ανταλλάσεις  απόψεις και έχεις  έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο! Έχεις  ευφράδεια λόγου, ετοιμολογία  και μιλάς  πάντα  με επιχειρήματα και στοχευόμενα σχόλια. Διαθέτεις  ευστροφία, κοινωνικότητα  και προσαρμόζεσαι  με μεγάλη ευκολία στις αλλαγές που φέρνει η ζωή.  Θέλεις  κάθε ώρα και στιγμή , να αισθάνεσαι  ότι έχεις  ελευθερία κινήσεων, λόγου, αποφάσεων και είναι πολύ σημαντικό  να μπορείς να χαίρεσαι  την ανεξαρτησία σου. Στον έρωτα σε έλκει ιδιαίτερα το παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης, έχεις πολλές κατακτήσεις όμως πολλές φορές η συμπεριφορά αλλά και οι ερωτικές σου  επιλογές χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Έχεις  την τάση να βαριέσαι εύκολα γιατί διψάς για νέες συγκινήσεις και περιπέτεια, η ερωτική δέσμευση σε  τρομάζει. Τα συναισθήματά, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σου χαρακτηρίζονται πολλές φορές από αστάθεια, γι’ αυτό  και δεν μπορείς  να κρατήσεις  το λόγο σου , γιατί ξέρεις  εκ των προτέρων ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αθετήσεις – ιδίως στις ερωτικές σου  υποθέσεις-!

Το ταίρι σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό φανερώνει ότι διαθέτει μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είναι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν του αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθεί πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις του.  Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συνθήκη και του αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση.  Είναι λάτρης του ωραίου, θέλει αν διατηρεί μία καλή εμφάνιση και του αρέσει να απολαμβάνει την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Είναι άτομο κοινωνικό, πρόσχαρο και πιάνει εύκολα φιλίες. Σίγουρα θα καταφέρει να σε «σκλαβώσει» με διπλωματία που τον διακρίνει αλλά πολλές φορές θα τον θαυμάσεις και για τα καλλιτεχνικά του ταλέντα. Είναι ο άνθρωπος που θα παραδεχτεί τα λάθη του και θα προσπαθήσει επί της ουσίας να τα διορθώσει. Ωστόσο η αναποφασιστικότητα αλλά και η αναβλητικότητα είναι τα «μελανά» σημεία της προσωπικότητάς του, που όσο και να προσπαθήσει να τα διορθώσει δεν θα τα καταφέρει.

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  • Η καλή επικοινωνία που μοιράζεστε! Μπορείτε να κουβεντιάζετε τα πάντα, με άνεση και χωρίς να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.  Ο Ζυγός δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις γνώσεις σου και εντυπωσιάζεται από τον τρόπο που εκφράζεσαι αλλά και με την μεταδοτικότητά σου!
  •  Έχετε κοινούς φίλους και σας αρέσει να διασκεδάζετε με τον ίδιο τρόπο! Λατρεύεται τις εξόδους, τις νέες γνωριμίες και είστε ένα κοινωνικό ζευγάρι!  Τα ταξίδια, το σινεμά, το θέατρο, οι συναυλίες αλλά και οι συγκεντρώσεις φίλων στο σπίτι θα σας χαλαρώνουν και θα σας φέρνουν πάντα πιο κοντά.
  • Ο Ζυγός θα φροντίζει πάντα να σου αφήνει το χώρο σου και το χρόνο σου, γι’ αυτό και ποτέ δεν θα νιώσεις ότι καταπιέζεσαι μέσα από αυτή τη σχέση. Με την υποχωρητικότητα και την διπλωματικότητά του, θα μπορεί εύκολα να σε φέρει στα «νερά» του.

Τα σημεία που πρέπει να προσέξετε:

  • Η συμπεριφορά σου μερικές φορές γίνεται αρκετά νευρική και απότομη. Ο Ζυγός έστω και αν έχει τον τρόπο να σε ηρεμεί, μπλοκάρετε και τα χάνει όταν σε βλέπει να βγαίνεις έξω από τα ρούχα σου. Άθελά σου μπορεί κάποιες στιγμές να πληγώνεις τα αισθήματά του.
  • Θα έρθει η στιγμή που η αναποφασιστικότητα αλλά και η δειλία του Ζυγού θα σε κουράσουν.  Στην πραγματικότητα έχεις ανάγκη από ένα ταίρι που δεν θα διστάζει πουθενά!
  •  Μπορεί τα γούστα σας να ταιριάζουν, όμως εσύ από την πλευρά σου διαθέτεις περισσότερη απλότητα. Τις στιγμές που μπορεί εσύ να επιθυμείς να την αράξετε σε μία παραλία για να δείτε το φεγγάρι,  ο Ζυγός μπορεί να θέλει να πάτε σε ένα ακριβό, παραθαλάσσιο restaurant (εστιατόριο).  Η επιθυμία του Ζυγού για πολυτέλεια και λούσα, κάποιες στιγμές θα σε κουράζει και θα  σε κάνει να βαριέσαι!
  • Η ανάγκη του Ζυγού για συντροφικότητα και η επιθυμία του να έχει διαρκώς στο πλάι του έναν άνθρωπο θα έρθει η στιγμή που θα σε  κάνει να νιώσεις ότι ασφυκτιάς. Όσο καλά και να περνάς μαζί του,  πάντα θα υπάρχουν στιγμές που θα θέλεις να τις αφιερώσεις μόνο στον εαυτό σου.  Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να προκύπτουν καβγαδάκια.

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Δίδυμος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ζυγός;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.