Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Ζυγός με Αιγόκερω

Οι διαφορές σας είναι σημαντικές και μεγάλες και παρόλο που αναπτύσσεται μεταξύ σας σεβασμός και εκτίμηση, δεν μπορείτε εύκολα να κατανοήσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου!

Ο Ήλιος την ημέρα της γέννησής σου ήταν στο ζώδιο του Ζυγού  και αυτό φανερώνει ότι διαθέτεις  μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είσαι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν σου αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθείς πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις σου.  Προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε συνθήκη και σου αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση.  Είσαι λάτρης του ωραίου, θέλεις να διατηρείς μία καλή εμφάνιση και σου αρέσει να απολαμβάνεις την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Είσαι άτομο κοινωνικό, πρόσχαρο και πιάνεις εύκολα φιλίες.   «Σκλαβώνεις»  τους γύρω σου, με την διπλωματία που σε διακρίνει και σε  θαυμάζουν  για τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Είσαι ο άνθρωπος που θα παραδεχτείς τα λάθη σου και θα προσπαθήσεις επί της ουσίας να τα διορθώσεις. Ωστόσο η αναποφασιστικότητα αλλά και η αναβλητικότητα είναι τα «μελανά» σημεία της προσωπικότητάς σου, που όσο και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις δεν θα τα καταφέρεις.

 

Ο σύντροφός του, έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό φανερώνει ότι είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εργατικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο.  Η επιθυμία του Αιγόκερω, είναι να δημιουργήσει σταθερές βάσεις στη ζωή του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να επιτύχει την καταξίωση σε κάθε τομέα της ζωής του, γιατί είναι και ο άνθρωπος που θέλει να διατηρεί πάντα ένα άριστο κοινωνικό προφίλ.   Στα ερωτικά ζητήματα, λειτουργεί πάντα βάση λογικής, έχει αυτοσυγκράτηση και  δεν εκφράζει τις προθέσεις του και τα συναισθήματά του με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις. Διαθέτει αποφασιστικότητα και δυναμισμό, είναι αυστηρός κριτής, αλλά και αρκετά εκλεκτικός στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. Δεν επιτρέπει  στον εαυτό του να γίνεται έρμαιο των συναισθημάτων του, φροντίζει να κάνει το σωστό και αυτό που η λογική του επιβάλει ότι πρέπει να γίνει.  Για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική η γνώμη του οικογενειακού αλλά και του κοινωνικού του περιβάλλοντος και πολλές φορές μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν!   Αναζητά έναν σταθερό και αξιόπιστο σύντροφο, που θα έχει φιλοδοξίες για τη ζωή και θα μπορεί να κατανοήσει τα όνειρα και τις ενέργειες που κάνει ο ίδιος προκειμένου να πετύχει. Επιθυμεί να δημιουργήσει την δική του οικογένεια, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι λάτρης της παράδοσης ….

Ο Αιγόκερως μπορεί να σου προσφέρει την σιγουριά και την ασφάλεια που επιζητάς, όμως δεν μπορεί εύκολα να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Παρόλο λοιπόν που θαυμάζεις τον δυναμισμό του, τον τρόπο που διαχειρίζεται τις καταστάσεις γύρω του αλλά και την ωριμότητά του, δεν μπορείς εύκολα να εναρμονιστείς με την ψυχρή λογική του! Ωστόσο η σχέση σου με τον Αιγόκερω, μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου, τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου!  Από την άλλη πλευρά εσύ βοηθάς τον Αιγόκερω ακόμα περισσότερο στην κοινωνικοποίησή του, τον εμπνέεις με τις δημιουργικές σου ιδέες και τον βοηθάς να δει κάποια ζητήματα από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Ωστόσο ο Αιγόκερως δεν μπορεί να κατανοήσει την ανέμελη στάση σου και φυσικά δεν μπορεί να αποδεχτεί τα διλήμματα και την αναποφασιστικότητά σου. Είναι στιγμές λοιπόν που μπορεί να σε κρίνει αυστηρά γιατί θεωρεί ότι η συμπεριφορά σου είναι αρκετά επιπόλαιη!

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ζυγός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Αιγόκερως;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.