Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Υδροχόος με Υδροχόο

Η ένωση δύο Υδροχόων είναι μία εκπληκτική εμπειρία , μία σχέση γεμάτη από ενθουσιασμό και λαχτάρα! Εκτός από μία ερωτική σχέση, καταφέρνετε να αναπτύξετε μία βαθιά και ουσιαστική σχέση φιλίας.

 

Ανήκετε στο ίδιο ζώδιο και έστω και αν αυτό σας κάνει και τους δύο να πιστεύετε ότι μπορεί να έχετε πολλά κοινά στοιχεία ή ο χαρακτήρας σας να είναι πάνω – κάτω ο ίδιος, σας πληροφορούμε ότι είστε γελασμένοι! Με κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ουρανό, είναι βέβαιο ότι και οι δύο σας είστε άτομα εντελώς απρόβλεπτα, με ασταθή και εκρηκτικό χαρακτήρα που συχνά αλλάζετε και ποτέ δεν παραμένετε ή δεν είστε ίδιοι.  Η σχέση σας είναι γεμάτη από αλλαγές, ξαφνικές εξελίξεις, διασκέδαση αλλά πάνω από όλα  καλή επικοινωνία! Από την αρχή της γνωριμίας αλλά και της σχέσης σας, θα διαπιστώσετε ότι οι συζητήσεις σας είναι αρκετές ενδιαφέρουσες και όταν μιλάτε δεν καταλαβαίνετε πώς περνά ο χρόνος. Ο ένας αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον άλλον και μέσα από αυτή την σχέση, μπορείτε να εξελίσσεστε και να προοδεύεται!  Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι εσείς οι δύο μπορείτε να «συνεργαστείτε» υπέροχα, δηλαδή έχετε την ικανότητα να τα «βρίσκετε» ακόμα και όταν υπάρχουν μεταξύ σας ασυμφωνίες.


Κοινό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας είναι το πρωτοπόρο και καινοτόμο πνεύμα σας. Είσαστε δηλαδή δύο άνθρωποι που έχετε πρωτότυπες, φιλελεύθερες ιδέες και έναν ξεχωριστό τρόπο σκέψης και αντίληψης. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι ως ζευγάρι περνάτε ατέλειωτες ώρες συζητήσεων που σας συναρπάζουν.  Οι κοινές σας απόψεις για τη ζωή και τα κοινά «θέλω» , στηρίζουν την μακρόχρονη πορεία του δεσμού σας.  Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική και για τους δύο και ως ζευγάρι, βρίσκεται πολλά κοινά στοιχεία ταύτισης, χωρίς να αισθάνεστε ότι περιορίζεστε ή εγκλωβίζεστε σε μία σχέση που σας περιορίζει.  Παρόλο που πολλές φορές είσαστε άστατοι, ή ασυνεπείς σε όσα έχετε σχεδιάσει μαζί, στην ουσία μεταξύ σας υπάρχει πίστη, αφοσίωση και μία βαθιά και ειλικρινή φιλία, που λειτουργεί δυναμικά για την συνέχιση του δεσμού σας.


Ωστόσο, επειδή καμία σχέση δεν είναι τέλεια, το σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η επαναστατικότητα και η εκκεντρικότητα και των δύο. Η σχέση σας ενώ μπορεί να βαδίζει σε μία πολύ καλή και ήρεμη πορεία, εντελώς ξαφνικά και απρόβλεπτα μπορεί να προκύπτουν απρόσμενα γεγονότα, που δοκιμάζουν την ψυχραιμία σας, στα οποία όμως και οι δύο λειτουργείται ιδιαίτερα επιπόλαια αλλά και εκρηκτικά.  Άλλες πάλι στιγμές, έχετε την τάση να αμφισβητεί ο ένας τον άλλον και δημιουργούνται έντονες κόντρες στις οποίες κυριαρχούν τα νεύρα και τα σκληρά λόγια.


Αν προσπαθήσετε και οι δύο πλευρές να μην λειτουργείτε αντιδραστικά ο ένας στον άλλον, είναι βέβαιο ότι αυτή η σχέση, μπορεί να σας δώσει όλα όσα ονειρεύεστε!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Υδροχόος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Υδροχόος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.