Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Υδροχόο

Η προσωπικότητά σας διαφέρει,  ωστόσο αυτή η σχέση έχει να σας μάθει πολλά αρκεί να μην αφήσετε το πείσμα, την επαναστατικότητα, την ζήλια και την αντιδραστικότητα  να σας απομακρύνουν.


Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Ταύρου φανερώνει ότι έχεις μία πολύ σταθερή προσωπικότητα και η βασική σου επιθυμία είναι να μπορείς να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια και σε κάθε τομέα της ζωής σου.  Η σοβαρότητα και η ωριμότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς σου, έχεις υπομονή και δίνεις πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπάς. Όταν όμως ραγίσει το γυαλί τότε δύσκολα μπαίνεις στην προσπάθεια να το κολλήσεις ξανά ….


Θέλεις  να χαίρεσαι όλες τις μικρές αλλά και τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής, λατρεύεις τον έρωτα, το καλό φαγητό, τα ακριβά ρούχα και γενικά την πολυτέλεια. Θεωρείς ότι μία από τις σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας, γι’ αυτό και ένα από τα μεγάλα όνειρά σου, είναι να κάνεις το δικό σου σπιτικό, απολαμβάνοντας ήρεμες οικογενειακές στιγμές.  Δεν σου αρέσουν να σε βγάζουν από τα «νερά» σου, οι αλλαγές σε τρομάζουν και έχεις αργούς ρυθμούς. Ωστόσο όταν πάρεις μία απόφαση τότε κανείς δεν μπορεί να σου αλλάξει άποψη …


Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας επαναστατικός άνθρωπος, με πρωτοπόρο πνεύμα και φιλελεύθερη φύση! Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, όμως γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν μπορεί να αποχωριστεί την ελευθερία του και τον τρομάζουν οι πιεστικές δεσμεύσεις.  Είναι ευφυής, εφευρετικός, ανθρωπιστής και πολύ πιστός στα ιδανικά και στις αξίες του.


Οι δικές σου απόψεις για την ζωή αλλά και ειδικότερα για τον έρωτα,  είναι αρκετά συντηρητικές και όχι τόσο προχωρημένες όσο του συντρόφου σου. Ανοίγεις δύσκολα τα χαρτιά σου, όμως ο Υδροχόος με την εξωστρέφεια που τον διακρίνει αλλά και με την αγνή του την καρδιά θα καταφέρει να ξεκλειδώσει το «λουκέτο» της καρδιάς σου.  Κοντά του θα μπορείς να λειτουργείς πιο αυθόρμητα και ανάλαφρα και αυτό είναι κάτι που πραγματικά το έχεις ανάγκη. Ακόμα και τις στιγμές που λειτουργείς με «παρωπίδες» , το ταίρι σου θα σε βοηθά να χαλαρώνεις και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις από μία διαφορετική οπτική γωνία!


Εσύ από την πλευρά σου, μπορείς να στηρίξεις τον σύντροφό σου να αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα  αλλά και σοβαρότητα στις αποφάσεις του.  Τις στιγμές που μπορεί να παρεκτρέπεται σε εκρηκτικά λόγια και αποφάσεις εσύ θα μπορείς να τον ηρεμείς και να τον φέρνεις και πάλι στον ίσιο δρόμο.


Τι είναι αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε στη σχέση σας;


Εσύ αγαπημένο μας Ταυράκι πολλές φορές η συμπεριφορά σου γίνεται αρκετά κτητική και ξεσπάς σε ζήλιες και υπερβολές. Οι απαιτήσεις σου με τον καιρό γίνονται μεγαλύτερες και άθελά σου μπορεί να καταπιέσεις τον Υδροχόο. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η μεγαλύτερη ανάγκη του είναι συντρόφου σου είναι να νιώθει ελευθερία και δεν μπορεί εύκολα να ανεχτεί την επιβλητικότητα.


Εσύ από την πλευρά σου,  θα υπάρξουν στιγμές που θα βρίσκεις την συμπεριφορά του Υδροχόου αρκετά επιπόλαιη και νευρική.  Η ανάγκη του για φλερτ και για επικοινωνία θα σου δημιουργεί την ανασφάλεια, ότι δεν είναι απόλυτα δοσμένος και αφοσιωμένος σε σένα όπως θα θελες.

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ταύρος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Υδροχόος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.