Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Σκορπιός με Υδροχόο

Ανήκετε και οι δύο στον σταθερό σταυρό των ζωδίων, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία στην προσωπικότητά σας. Το αρνητικό στη σχέση σας είναι ότι εξωτερικεύεστε με διαφορετικό τρόπο και έχετε εντελώς διαφορετικές ανάγκες από μία σχέση!

Η σχέση σας είναι επαναστατική, εκρηκτική, παθιασμένη και οι εξελίξεις ανάμεσά σας ρέουν σε πολύ γρήγορους ρυθμούς, γιατί είστε και οι δύο άνθρωποι επαναστατικοί που ζείτε έντονα τη ζωή σας.

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Σκορπιού φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος δυναμικός, παθιασμένος, επίμονος και επίμονος. Είσαι αφοσιωμένος στους ανθρώπους που αγαπάς, όμως θέλεις να τους ορίζεις, να τους ελέγχεις και να έχεις εσύ την κυριαρχία για την εξέλιξη της σχέσης σας. Η ανάγκη σου για επιβολή μπορεί κάποιες στιγμές να σου κοστίζει, το σημαντικό όμως είναι ότι είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς μπορείς να το κατακτήσεις. Έχεις ευαισθησίες, έστω και αν κάποιες στιγμές προσπαθείς να τις κρύψεις. Λειτουργείς καχύποπτα και επιφυλακτικά και δεν είναι εύκολο για κάποιον να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.  Αναλύεις, σκέφτεσαι, ερευνάς και θέλεις πάντα να φτάνεις στην ουσία των πραγμάτων, δεν στέκεσαι ποτέ στην επιφάνεια αλλά μπαίνεις στο βάθος κάθε υπόθεσης.  Ο ερωτισμός σου αγγίζει κόκκινο, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχεις και τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου. Οι απαιτήσεις σου είναι πολλές, όμως εκτιμάς, σέβεσαι και δίνεσαι ολοκληρωτικά στους ανθρώπους που αγαπάς. Μάλιστα πολλές φορές τους καταπιέζεις κιόλας με την υπερβολική συναισθηματική σου δοτικότητα αλλά και τις ζήλιες σου.  Δεν αντέχεις το ψέμα, την απόρριψη και το παρασκήνιο, αν και από την πλευρά σου πολλές φορές κινείσαι με μυστικότητα.  Αν σε προδώσουν, θα φροντίσεις να πάρεις το αίμα σου πίσω, αποδεικνύοντας πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο …

Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας επαναστατικός άνθρωπος, με πρωτοπόρο πνεύμα και φιλελεύθερη φύση! Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, όμως γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν μπορεί να αποχωριστεί την ελευθερία του και τον τρομάζουν οι πιεστικές δεσμεύσεις.  Είναι ευφυής, εφευρετικός, ανθρωπιστής και πολύ πιστός στα ιδανικά και στις αξίες του. Συχνά μπερδεύει τον έρωτα με  την φιλία και διατηρεί πάντα έναν μεγάλο κύκλο θαυμαστών, γιατί με την εξωστρέφειά του γίνεται αγαπητός και περιζήτητος. Τον έλκουν ερωτικά οι δύσκολες περιπτώσεις και συνήθως θέλει να έχει στο πλευρό του ένα άτομο το οποίο έχει πολλές σημαντικές διαφορές από εκείνον.  Αδιαφορεί για ηλικιακά, χιλιομετρικά  χάσματα, ίσα – ίσα που του αρέσει να τα γκρεμίζει προκειμένου να απολαύσει τον έρωτά του! Είναι πρόκληση για τον Υδροχόο να έχει σχέση με ένα άτομο που τους χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική απόσταση ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ενδιαφέροντα ή κοινωνικό στάτους!  Ο Υδροχόος είναι ένας προοδευτικός αλλά και εκκεντρικός άνθρωπος, όμως όταν αγαπήσει, τότε τα συναισθήματά του θα έχουν διάρκεια για πάντα!

Η σταθερότητα, η επιμονή και η υπομονετικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητας και των δύο, τα οποία σας βοηθούν και σας στηρίζουν για να μπορείτε να διατηρείτε τη σχέση σας δυνατή στο χρόνο. Ωστόσο η ανυποχώρητη στάση αλλά και το πείσμα που διαθέτετε και οι δύο, μπορεί να έχει κόστος, στη πορεία του δεσμού σας. Δίνεται ο ένας στον άλλον αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη, αλλά μέσα από αυτή τη σχέση αισθάνεστε ότι χάνετε μία πλευρά του εαυτού σας.  Εσύ φίλε μου Σκορπιέ θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να βάζει εσένα ως προτεραιότητα της ζωής του και δεν μπορείς να κατανοήσεις την αυθόρμητη, επιπόλαιη αλλά και υπερκοινωνική συμπεριφορά του Υδροχόου, που δεν σου δίνει αυτά που θα θελες για να μπορέσεις να τον εμπιστευτείς! Από την άλλη πλευρά ο Υδροχόος κοντά σου, νιώθει ότι περιορίζεται, ότι εγκλωβίζεται και ότι πιέζεται γιατί με την στάση σου είναι σαν να τον καταδιώκεις!

Η έλξη, ο ερωτισμός και μαγνητισμός μεταξύ σας είναι μεγάλος, τα προβλήματα όμως που δημιουργούνται ανάμεσά σας, ακόμα και αν είναι μικρά έχετε και οι δύο την τάση να τα μεγαλοποιείται!

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Σκορπιός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Υδροχόος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.