Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Υδροχόο

Ανάμεσά σας εκτός από παιχνιδιάρικη διάθεση, υπάρχει και μεγάλος θαυμασμός! Ανήκετε και οι δύο στην κατηγορία των αέρινων ζωδίων και αυτό σημαίνει ότι ταιριάζετε πολύ.


Είσαι ένας άνθρωπος με  εξωστρέφεια, κέφι για ζωή και δίψα για γνώση και εμπειρία. Σου  αρέσει να αναλύεις, να κουβεντιάζεις , να ανταλλάσεις  απόψεις και έχεις  έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο! Έχεις  ευφράδεια λόγου, ετοιμολογία  και μιλάς  πάντα  με επιχειρήματα και στοχευόμενα σχόλια. Διαθέτεις  ευστροφία, κοινωνικότητα  και προσαρμόζεσαι  με μεγάλη ευκολία στις αλλαγές που φέρνει η ζωή.  Θέλεις  κάθε ώρα και στιγμή , να αισθάνεσαι  ότι έχεις  ελευθερία κινήσεων, λόγου, αποφάσεων και είναι πολύ σημαντικό  να μπορείς να χαίρεσαι  την ανεξαρτησία σου. Στον έρωτα σε έλκει ιδιαίτερα το παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης, έχεις πολλές κατακτήσεις όμως πολλές φορές η συμπεριφορά αλλά και οι ερωτικές σου  επιλογές χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Έχεις  την τάση να βαριέσαι εύκολα γιατί διψάς για νέες συγκινήσεις και περιπέτεια, η ερωτική δέσμευση σε  τρομάζει. Τα συναισθήματά, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σου χαρακτηρίζονται πολλές φορές από αστάθεια, γι’ αυτό  και δεν μπορείς  να κρατήσεις  το λόγο σου , γιατί ξέρεις  εκ των προτέρων ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αθετήσεις – ιδίως στις ερωτικές σου  υποθέσεις-!


Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας επαναστατικός άνθρωπος, με πρωτοπόρο πνεύμα και φιλελεύθερη φύση! Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, όμως γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν μπορεί να αποχωριστεί την ελευθερία του και τον τρομάζουν οι πιεστικές δεσμεύσεις.  Είναι ευφυής, εφευρετικός, ανθρωπιστής και πολύ πιστός στα ιδανικά και στις αξίες του. Συχνά μπερδεύει τον έρωτα και την φιλία και διατηρεί πάντα έναν μεγάλο κύκλο θαυμαστών, γιατί με την εξωστρέφειά του γίνεται αγαπητός και περιζήτητος. Τον έλκουν ερωτικά οι δύσκολες περιπτώσεις και συνήθως θέλει να έχει στο πλευρό του ένα άτομο το οποίο έχει πολλές σημαντικές διαφορές από εκείνον.  Είναι πρόκληση για τον Υδροχόο να έχει σχέση με ένα άτομο που τους χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική απόσταση ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ενδιαφέροντα ή κοινωνικό στάτους!  Ο Υδροχόος είναι ένας προοδευτικός αλλά και εκκεντρικός άνθρωπος, όμως όταν αγαπήσει, τότε τα συναισθήματά του θα έχουν διάρκεια για πάντα!


Η σχέση σας, γεμίζει και τους δύο με ενθουσιασμό και λαχτάρα! Έχετε διαρκώς την επιθυμία να μάθετε όλο και κάτι καινούριο ο ένας για τον άλλον και παρόλο που μπορεί οι ζωές σας ή οι συνήθειές σας να διαφέρουν, πάντα βρίσκεται ένα κοινό σημείο ταύτισης.  Επικοινωνείτε με έναν δικό  σας, ξεχωριστό τρόπο,  οι συζητήσεις σας είναι πολύ ενδιαφέρουσες και αισθάνεστε ότι πάντα μαθαίνεται κάτι καινούριο μέσα από τη σχέση σας.  Ακόμα και όταν οι απόψεις σας διίστανται, καταφέρνετε να βρίσκεται πάντα μία μέση λύση στην οποία θα συμφωνείτε και οι δύο .  Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά έντονη, είσαστε το ζευγάρι που κάνει τους πάντες να διασκεδάζουν με την παρουσία σας  και πάντα προκύπτει μία νέα δραστηριότητα που  ενθουσιάζει και τους δύο. 


Ο Υδροχόος σου μεταδίδει νέες ιδέες και σε εμπνέει, παράλληλα με την εκρηκτικότητα που τον διακρίνει αλλά και με τον απρόβλεπτο χαρακτήρα του καταφέρνει πάντα να σε κρατά σε εγρήγορση.  Εσύ από την πλευρά σου, δίνεις πάντα νέα ερεθίσματα στον Υδροχόο, ο οποίος αισθάνεται πώς κοντά σου γίνεται ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Είναι σημαντικό και για τους δύο σας, να μπορείτε μέσα από αυτή τη σχέση να αισθάνεστε ελευθερία και πραγματικά αυτό το πετυχαίνετε.


Τα σημεία που πρέπει να προσέξετε:


Η νευρικότητα είναι στοιχείο της προσωπικότητας και των δύο, γι’ αυτό και κάποιες στιγμές μπορεί να ξεσπάτε στη σχέση σας το άγχος και τα προβλήματα που προκύπτουν από άλλους τομείς της ζωής σας.  Επιπλέον ένα από τα στοιχεία της προσωπικότητας και των δύο, είναι ότι λειτουργείται ανεξέλεγκτα, γρήγορα και χωρίς σκέψη και πολλές φορές μπορεί να δώσετε υποσχέσεις ή να κάνετε σχέδια που δύσκολα θα μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα. Προσπαθήστε λοιπόν να περιορίζεται τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας και βάλτε λογική και προγραμματισμό στην δράση σας.

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Δίδυμος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Υδροχόος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.