Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Τοξότη

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες, με διαφορετικά ενδιαφέροντα και φυσικά με αντίθετες ερωτικές προσδοκίες.  Η σχέση σας είναι μία πρόκληση και για τους δύο…

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Ταύρου φανερώνει ότι έχεις μία πολύ σταθερή προσωπικότητα και η βασική σου επιθυμία είναι να μπορείς να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια και σε κάθε τομέα της ζωής σου.  Η σοβαρότητα και η ωριμότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς σου, έχεις υπομονή και δίνεις πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπάς. Όταν όμως ραγίσει το γυαλί τότε δύσκολα μπαίνεις στην προσπάθεια να το κολλήσεις ξανά ….

Θέλεις  να χαίρεσαι όλες τις μικρές αλλά και τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής, λατρεύεις τον έρωτα, το καλό φαγητό, τα ακριβά ρούχα και γενικά την πολυτέλεια. Θεωρείς ότι μία από τις σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας, γι’ αυτό και ένα από τα μεγάλα όνειρά σου, είναι να κάνεις το δικό σου σπιτικό, απολαμβάνοντας ήρεμες οικογενειακές στιγμές.  Δεν σου αρέσουν να σε βγάζουν από τα «νερά» σου, οι αλλαγές σε τρομάζουν και έχεις αργούς ρυθμούς. Ωστόσο όταν πάρεις μία απόφαση τότε κανείς δεν μπορεί να σου αλλάξει άποψη …

Ο Ήλιος του συντρόφου σου βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, αυτό σημαίνει ότι έχεις να κάνεις με ένα άτομο που είναι αρκετά φιλελεύθερο και ανεξάρτητο.  Λειτουργεί πάντα με αισιοδοξία, κέφι και ενθουσιασμό, έχει πολλούς φίλους και αρκετές δραστηριότητες.  Λατρεύει το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι, τον έλκουν οι δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις, όμως πολλές φορές λειτουργεί επιπόλαια  και βιαστικά στις αισθηματικές του σχέσεις.  Είναι ο άνθρωπος που έχει μεγάλη επιθυμία να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία και λατρεύει την περιπέτεια και την δράση.  Η τάση του για υπερβολή, η απροσεξία του αλλά και η ασυνέπεια που τον διακρίνει είναι μερικά από τα αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του που συχνά τον φέρνουν σε μπελάδες.

Η σχέση σας είναι  μία μεγάλη πρόκληση και για τους δύο! Ο Τοξότης γλυκό μας Ταυράκι θα καταφέρνει να σε ξεσηκώνει με τις προτάσεις του και θα σε παρασύρει σε εξόδους, ταξίδια και διασκέδαση. Είναι γνωστό ότι πολλές φορές έχεις την ανάγκη από έναν άνθρωπο να σε «σπρώχνει» για να ξεκολλήσεις από το σπίτι!  Κοντά του λοιπόν θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο αλλά θα χαλαρώσεις και τις συναισθηματικές σου άμυνες.  Με το κέφι και τα αστεία του θα σε κάνει να νιώσεις γρήγορα οικεία!

Εσύ από την πλευρά σου, θα ενθαρρύνεις τον Τοξότη να είναι πιο σταθερός, επίμονος αλλά και σοβαρός στις επιλογές του. Κοντά σου θα καταφέρνει να χαλαρώνει και να ηρεμεί αφού έστω και δύσκολα θα μάθει τι πάει να πει υπομονή!

Τα προβλήματα που προκύπτουν από τις διαφορές των προσωπικοτήτων σας, είναι πως εσύ από την πλευρά σου δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά τον Τοξότη που αλλάζει διαρκώς απόψεις  και υπερβάλει στο κάθε τι.  Δεν μπορεί εύκολα να σε κάνει να  νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά και με τις ζήλιες και κτητική σου συμπεριφορά, άθελά σου θα τον πιέσεις. Ο Τοξότης από την πλευρά του δεν αντέχει ούτε στιγμή να νιώσει εγκλωβισμό και καταπίεση σε μία σχέση γι’ αυτό και πολύ συχνά θα προκύπτουν ξεσπάσματα και απομακρύνσεις ανάμεσά σας!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ταύρος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Τοξότης;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!