Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Ταύρο

Όταν δύο Ταυράκια ερωτεύονται, η σχέση τους στηρίζεται στην σταθερότητα, την συνέπεια και την αξιοπιστία. Μπορούν να βρουν πολλές κοινές απολαύσεις, όμως δεν λείπουν και οι στιγμές ρουτίνας  που και οι δύο οι πλευρές αισθάνονται πως δεν βρίσκουν κανένα ενδιαφέρον στην κοινή ζωή τους.


Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου, φανερώνει ότι η μεγαλύτερη ανάγκη τόσο η δική σου όσο  και του συντρόφου σου είναι η σταθερότητα, η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη. Είστε δύο υπεύθυνοι και κατασταλαγμένοι άνθρωποι, που ακολουθείτε έναν ήρεμο και συγκροτημένο τρόπο ζωής. Έχετε εξαίρετο γούστο,  σας εντυπωσιάζει η πολυτέλεια και θέλετε στην καθημερινότητά σας να απολαμβάνετε τις ανέσεις.


Δεν συγκαταλέγεστε στην κατηγορία των αποφασιστικών ανθρώπων, θέλετε τον χρόνο αλλά και το χώρο σας για να λειτουργήσετε, γι’ αυτό και η μεταξύ σας σχέση έχει πολύ αργή εξέλιξη. Η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και των δύο, τα οποία στερούν από τη σχέση σας τον αυθορμητισμό αλλά και την πιο γρήγορη εξέλιξη των προοπτικών της σχέσης.


Υπάρχει μεγάλη συμβατότητα ανάμεσά σας , γιατί η συναισθηματική ανάγκη και των δύο είναι να έχετε μία ήρεμη, ισορροπημένη σχέση που θα σας γαληνεύει και θα σας βγάζει τον καλύτερο εαυτό σας. Μαζί θα απολαύσετε την καλή ζωή, τις εξόδους στα καλύτερα restaurant (εστιατόρια) και θα αισθάνεστε πολύ ευχάριστα γιατί τα γούστα και οι προτιμήσεις σας θα είναι ακριβώς τα ίδια. Μέσα από αυτή τη σχέση μπορείτε να έχετε κοινούς στόχους και όνειρα, που ναι μεν μπορεί να αργήσετε να πραγματοποιήσετε, όμως το βέβαιο είναι ότι δύσκολα θα εκθέσει ο ένας τον άλλον.


Εκτός από τα θετικά χαρακτηριστικά της σχέσης σας, υπάρχουν και κάποια σημεία που πρέπει να προσέξετε. Η ομοιότητα των προσωπικοτήτων σας, θα δημιουργήσει αναπόφευκτα και κάποιες τριβές, τις οποίες θα πρέπει με υποχωρήσεις να αντιμετωπίσετε.


Η αναβλητικότητα στις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη μεταξύ σας σχέση, θα σας κάνει να συσσωρεύεται τα προβλήματα που δημιουργούνται ανάμεσά σας, με αποτέλεσμα να φτάνει κάποιες στιγμές ο κόμπος στο χτένι και να επιβαρύνεται η κατάσταση μεταξύ σας. Το μεγάλο πείσμα και η ξεροκεφαλιά – που είναι στοιχείο και των δύο -  θα δημιουργεί κατά καιρούς ένα παγερό κλίμα στη σχέση σας και με τους δύο σας να στέκεστε ανυποχώρητοι στο κάθε τι! Μπορεί να μην προκύπτουν συχνά καβγάδες μεταξύ σας, όταν όμως φυσιολογικά θα προκύψει μία μεγάλη διαφωνία, είναι ικανή να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της σχέση σας, αφού κανείς από τους δύο δεν έχει σκοπό να συμβιβαστεί!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ταύρος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ταύρος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.