Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Σκορπιός με Σκορπιό

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι εσείς οι δύο μοιάζετε, το θέμα όμως είναι ότι μεταξύ σας γίνεται μία σκληρή μάχη για το ποιος θα επιβληθεί, ποιος θα κυριαρχήσει και ποιος θα υπακούσει στους κανόνες του άλλου!


Συχνά δημιουργείται μεταξύ σας ένα κλίμα καχυποψίας και δύσκολα μπορεί ο ένας να πειστεί για τις προθέσεις του άλλου. Ωστόσο η σύνοδος του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού, κάνει την σχέση σας αρκετά έντονη, παθιασμένη και γρήγορα καταρρίπτεται και οι δύο τους ενδοιασμούς που έχετε για την μεταξύ σας εξέλιξη.


Διαθέτετε και οι δύο, έντονη και δυναμική προσωπικότητα και η επιθυμία σας είναι να μπορείτε να κυριαρχείτε και να κρατάτε εσείς τα ηνία της ζωής, της σχέσης, αλλά και γενικότερα όλων των εξελίξεων που διαδραματίζονται γύρω σας.  Ο τρόπος σας πολλές φορές μπορεί να είναι αυταρχικός, βίαιος και πεισματικός, όμως πίσω από αυτό το σκληρό προσωπείο κρύβεται μία ευαίσθητη καρδιά, με συναισθήματα, που έχει την επιθυμία να αγαπηθεί αποκλειστικά!  Τα κοινά χαρακτηριστικά και των δύο είναι η ισχυρή θέληση, το πάθος για ζωή, η μυστικοπάθεια, η μανία σας να τα γνωρίζετε όλα, η υποστηρικτική σας φύση, η διαίσθησή σας και φυσικά ο τρόπος σας να μπορείτε να διεισδύετε στην ουσία των πραγμάτων, από την πρώτη στιγμή!  Η μετριότητα απλά δεν σας ταιριάζει, προτιμάτε να ζείτε την κάθε στιγμή με όσο το δυνατό περισσότερο ένταση γίνεται και ιδιαίτερα στα ζητήματα καρδιάς θέλετε να τα δίνετε και να τα παίρνετε όλα, χωρίς τσιγκουνιές ή δισταγμούς!


Υπάρχουν πολλές φορές που μπορεί να βγάλετε το συμπέρασμα και οι δύο ότι δεν ταιριάζετε μεταξύ σας. Στην ουσία όμως αυτό που πρέπει να αντιληφθείτε είναι πως ο ένας είναι καθρέφτης του άλλου και ακόμα και τα στοιχεία της προσωπικότητας που διακρίνεις στο σύντροφό σου και δεν σου αρέσουν, είναι ακριβώς τα ίδια που έχεις και εσύ απλά δεν το βλέπεις ή δεν θέλεις να το παραδεχτείς!  Η ένταση με την οποία βιώνεται τις καταστάσεις, θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές, όμως αρκετές φορές θα σας κάνει να νιώσετε ότι εξαντλήστε ψυχικό και συναισθηματικά ! Ναι μπορώ να πω ότι το αρνητικό στοιχεία της σχέσης σας το οποίο προκύπτει από την προσωπικότητά σας, είναι ότι και οι δύο δραματοποιείται τις καταστάσεις, δεν βάζετε νερό στο κρασί σας και έχετε έντονο πείσμα που τσακίζει κόκκαλα! Τα συναισθήματά σας καταφέρνετε να τα διατηρείτε ζωντανά και βρίσκει εύκολα ο ένας αποδοχή στον άλλον, τι γίνεται όμως με την ζήλια, την υπερβολή, την καχυποψία, τα μυστικά και την επιθυμία και των δύο για επιβολή; …. Εκεί τα βρίσκεται σκούρα και χρειάζονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές.  Η σχέση έχει να δώσει πολλά και στους δύο και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ακόμα καλύτερα τον ίδιο σας τον εαυτό. Το σημείο που πρέπει να δείξετε προσοχή και να το αποφύγετε, είναι να μην αφήσετε την πλήρη αφοσίωση που έχετε σε αυτή τη σχέση, να σας αποκόψει από αγαπημένο περιβάλλον και συνήθειές σας!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Σκορπιός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Σκορπιός;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.