Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Παρθένος με Ζυγό

Με την λογική και πρακτική προσωπικότητά σου είναι σαν να κόβεις τα φτερά του αέρινου Ζυγού που θέλει να αισθάνεται αρμονία και δεν μπορεί να συμβαδίσει με το πρόγραμμα και την τάξη που επιβάλεις στη ζωή και στις σχέσεις σου!

 

Φίλε μου Παρθένε, ο έρωτας για σένα είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και όχι ένα συναίσθημα με το  οποίο μπορούμε να παίξουμε, απλά και μόνο για να περάσουμε την ώρα μας. Η θέση του Ήλιου στο προσωπικό σου ωροσκόπιο φανερώνει ότι είσαι ένα άτομο   επιφυλακτικό και συγκρατημένο, βαδίζεις πάντα βάσης λογικής και θέλεις να κάνεις ώριμες και σωστές επιλογές στη ζωή σου.  Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες και είσαι αρκετά εκλεκτικός αλλά και «μυστήριος» στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Διαθέτεις αναλυτικότητα και παρατηρητικότητα, στέκεσαι ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις το ενδιαφέρον σου αν δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις που ορίζεις.  Θέλεις  να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που διαθέτει ευστροφία, ευελιξία  αλλά και σοβαρότητα.  Παρόλο που δεν είσαι  και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος, δείχνεις  επί της ουσίας την αγάπη σου  με τις πράξεις σου.  Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αρκετά κτητική και πολλές φορές παίρνεις το ρόλο του αυστηρού «κριτή», απέναντι σε κάθε τι που θεωρείς ότι δεν είναι πρέπον! Έχεις  στόχους και φιλοδοξίες και θέλεις ακόμα και στις ερωτικές σου σχέσεις να υπάρχουν προοπτικές και εξέλιξη. Η μοναξιά δεν σε τρομάζει, ίσα – ίσα που την επιδιώκεις όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σε γεμίζει.


Το ταίρι σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό φανερώνει ότι διαθέτει μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είναι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν του αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθεί πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις του.  Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συνθήκη και του αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση.  Είναι λάτρης του ωραίου, θέλει αν διατηρεί μία καλή εμφάνιση και του αρέσει να απολαμβάνει την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Είναι άτομο κοινωνικό, πρόσχαρο και πιάνει εύκολα φιλίες. Σίγουρα θα καταφέρει να σε «σκλαβώσει» με την διπλωματία που τον διακρίνει αλλά πολλές φορές θα τον θαυμάσεις και για τα καλλιτεχνικά του ταλέντα. Είναι ο άνθρωπος που θα παραδεχτεί τα λάθη του και θα προσπαθήσει επί της ουσίας να τα διορθώσει. Ωστόσο η αναποφασιστικότητα αλλά και η αναβλητικότητα είναι τα «μελανά» σημεία της προσωπικότητάς του, που όσο και να προσπαθήσει να τα διορθώσει δεν θα τα καταφέρει.


Αρχικά θα γοητευτείς από αυτή την γλυκύτητα και την ηρεμία που εκπέμπει ο αισθαντικός Ζυγός και δύσκολα θα μπορέσεις να αντισταθείς στην ακαταμάχητη γοητεία του. Σου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεται, οι τρόποι του, η ευγένειά του αλλά θαυμάζεις και το πόσο περιποιείται και φροντίζει τον εαυτό του. Η υπάκουη φύση του αλλά και η διπλωματία της προσωπικότητάς σου σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρήκες πραγματικά το άλλο σου μισό.  Ωστόσο στην πορεία της σχέσης σας θα σε κουράσει η αναβλητικότητά και η αναποφασιστικότητά του ενώ πολλές φορές οι πράξεις του θα σου φαίνονται λανθασμένες και επιπόλαιες.  Ο Ζυγός πολλές φορές θα ρίχνει σε σένα το « μπαλάκι» για να βγάλεις «το φίδι από την τρύπα» και αυτή η ευθυνοφοβία του και η τάση του να το βάζει στα πόδια όταν η κατάσταση είναι ανάμεσά σας δύσκολη, σε φρενάρει και σε κάνει να αναθεωρείς αν η σχέση σας έχει μελλοντική πορεία.  Η επιθυμία του Ζυγού να αρέσει και η κοινωνικότητά του έρχεται σε αντίθεση με τις δικές σου συντηρητικές απόψεις.


Από την άλλη πλευρά ο Ζυγός, θαυμάζει το πόσο οργανωμένα διαχειρίζεσαι την ζωή σου και τις καταστάσεις γύρω σου. Κοντά σου νιώθει πάντα σιγουριά και ασφάλεια ενώ με τις συμβουλές σου και την καθοδήγησή του τον βοηθάς να μπορεί να βάζει σε μία τάξη τη ζωή του. Με την εξωστρεφή προσωπικότητά του, ο Ζυγός σε βοηθά να βγαίνεις από το καβούκι σου, όμως εσύ κάποιες στιγμές επιθυμείς και τις μοναχικές στιγμές και ο Ζυγός σε αυτές τις περιπτώσεις αρχίζει να έχει ανασφάλειες αν πραγματικά τον θέλεις ή όχι. Με την σκληρή κριτική σου και την τάση σου να κολλάς σε κάθε μικρή λεπτομέρεια και να αναλύεις κάθε κίνηση, λέξη και απόφασή του, είναι σαν να του κόβεις τα φτερά. Η έλλειψη εκφραστικότητας των συναισθημάτων σου, μπορεί να τον οδηγήσει στην αναζήτηση επιβεβαίωσης από άλλο πρόσωπο!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Παρθένος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ζυγός;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.