Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Παρθένος με Τοξότη

Τα ζητούμενά σας διαφέρουν και οι προσωπικότητές σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Εσύ αναζητάς την σταθερότητα και επιλέγεις τα ασφαλή μονοπάτια της λογικής σου, σε αντίθεση με τον σύντροφό σου που διψά για εμπειρία και ακολουθεί με ενθουσιασμό όλες του τις επιθυμίες..


Φίλε μου Παρθένε, ο έρωτας για σένα είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και όχι ένα συναίσθημα με το  οποίο μπορούμε να παίξουμε, απλά και μόνο για να περάσουμε την ώρα μας. Η θέση του Ήλιου στο προσωπικό σου ωροσκόπιο φανερώνει ότι είσαι ένα άτομο   επιφυλακτικό και συγκρατημένο, βαδίζεις πάντα βάσης λογικής και θέλεις να κάνεις ώριμες και σωστές επιλογές στη ζωή σου.  Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες και είσαι αρκετά εκλεκτικός αλλά και «μυστήριος» στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Διαθέτεις αναλυτικότητα και παρατηρητικότητα, στέκεσαι ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις το ενδιαφέρον σου αν δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις που ορίζεις.  Θέλεις  να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που διαθέτει ευστροφία, ευελιξία  αλλά και σοβαρότητα.  Παρόλο που δεν είσαι  και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος, δείχνεις  επί της ουσίας την αγάπη σου  με τις πράξεις σου.  Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αρκετά κτητική και πολλές φορές παίρνεις το ρόλο του αυστηρού «κριτή», απέναντι σε κάθε τι που θεωρείς ότι δεν είναι πρέπον! Έχεις  στόχους και φιλοδοξίες και θέλεις ακόμα και στις ερωτικές σου σχέσεις να υπάρχουν προοπτικές και εξέλιξη. Η μοναξιά δεν σε τρομάζει, ίσα – ίσα που την επιδιώκεις όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σε γεμίζει.


Ο Ήλιος του συντρόφου σου βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό φανερώνει ότι είναι ένας αισιόδοξος αλλά και φιλόδοξος άνθρωπος που έχει κέφι, ζωντάνια και ενεργητικότητα για ζωή!  Βασική του επιθυμία είναι η επιτυχία, όχι επειδή θέλει να έχει την πρωτιά αλλά επειδή ονειρεύεται ότι θα φτάσει πολύ ψηλά, ότι θα πετύχει και ότι θα καταφέρει να έχει μία άνετη ζωή, χωρίς να έχει την ανάγκη και την υποστήριξη κανενός αλλά στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις. Είναι ο άνθρωπος που θα βάλει στόχους, θα κάνει προσπάθεια για να τους κατακτήσει, όμως πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του γιατί δεν προσηλώνεται για πολύ σε μία σκέψη ή ένα συναίσθημα! Είναι ανοιχτόμυαλος, προοδευτικός και δεν υπάρχουν στερεότυπα στη ζωή του. Του αρέσει η κοινωνική ζωή, έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο και ξεχωρίζει πάντα για το χιούμορ του αλλά και τις εύστοχες ατάκες του. Λατρεύει τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, την δράση, την περιπέτεια και την επαφή του με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.  Στον έρωτα θα μπορούσαμε να τον περιγράψουμε άστατο, γιατί πολύ απλά διψά για ερωτικές περιπέτειες, θέλει να ζει ελεύθερος και δεν μπαίνει εύκολα σε καλούπια! Δεν σημαίνει ότι είναι άπιστος, όμως είναι αρκετά αντιδραστικός ερωτικός σύντροφος, αν νιώσει ότι πιέζεται ή περιορίζεται. Του αρέσει το ερωτικό κυνήγι , ιδιαίτερα όμως στα δύσκολα θηράματα… όσο πιο δύσκολη και περίεργη είναι μία ερωτική ιστορία, τόσο περισσότερο εξάπτεται και φουντώνει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Όταν αισθάνεται ότι έχει κατακτήσει τον ερωτικό του στόχο και θεωρήσει το ταίρι του δεδομένο, τότε παύει πλέον να νιώθει το ίδιο δυνατά…


Ο Τοξότης τη σχέση αυτή την βρίσκει ως μία μεγάλη πρόκληση και ως γνωστόν λατρεύει να σχετίζεται με άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από αυτόν. Με το κέφι και την αισιοδοξία του, καταφέρνει να σου φτιάχνει το κέφι και σε βοηθά να αποκτάς μεγαλύτερο αυθορμητισμό. Εσύ λατρεύεις τον διάλογο, την ανάλυση και θέλεις έναν άνθρωπο να μπορεί να διεγείρει το μυαλό σου. Ο Τοξότης έχει γνώσεις, εμπειρίες και θέλει να εξελίσσεται, μαζί του λοιπόν μπορείς πάντα κάτι νέο να μαθαίνεις. Παράλληλα έχεις τον τρόπο να μπορείς να τον «μαζεύεις» όταν τον πιάνουν οι επιπολαιότητες του.


Το πρόβλημα στη σχέση σας είναι ότι εσύ διαθέτεις πιο συντηρητικές απόψεις και θέλεις να ακολουθείς έναν πιο μαζεμένο και συγκροτημένο τρόπο ζωής. Ο Τοξότης δεν μπορεί να ακολουθήσει το δικό σου πρόγραμμα, αφού θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και ότι μπορεί να πράττει και να αποφασίζει την τελευταία στιγμή και με τον τρόπο που ο ίδιος θα επιλέξει.  Η συμπεριφορά του, σου φαίνεται αρκετά επιπόλαιη και δεν μπορείς εύκολα να την διαχειριστείς. Από την άλλη πλευρά ο Τοξότης εξοργίζεται με την τάση σου να κολλάς στις μικρές λεπτομέρειες και να σχολιάζεις και να κριτικάρεις την κάθε κίνησή του.


Είναι δύσκολο να μπορέσετε να συμβαδίσετε σε μία ήρεμη σχέση, ωστόσο  μην ξεχνάτε πως η σχέση αυτή έχει να σας δώσει ένα σημαντικό μάθημα: Εσύ φίλε μου Παρθένε θα μάθεις από τον Τοξότη πως κάποιες στιγμές πρέπει να ρισκάρουμε στη ζωή, ενώ ο Τοξότης μαζί σου θα κατανοήσει πλήρως, πως κάποιοι στόχοι για να κατακτηθούν χρειάζεται πρόγραμμα!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Παρθένος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Τοξότης;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.