Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Παρθένο

Ανήκετε και οι δύο στην κατηγορία των γήινων ζωδίων και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι για την εξέλιξη της σχέση σας. Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα είναι κοινά στοιχεία της προσωπικότητάς σας


Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Ταύρου, φανερώνει ότι είσαι ένας δυνατός άνθρωπος, με ήρεμη προσωπικότητα αλλά και σταθερό χαρακτήρα. Λειτουργείς με υπευθυνότητα και λογική, θέλεις στη ζωή σου να επικρατεί ένα πρόγραμμα και ο λόγος σου είναι πραγματικά συμβόλαιο. Σου αρέσει να διατηρείς μία προσεγμένη εμφάνιση και σου αρέσουν οι πολυτέλειες και οι ανέσεις.  Μπορεί να αργείς να πάρεις αποφάσεις, όταν όμως έχεις κατασταλάξει σε μία συγκεκριμένη επιλογή, κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις άποψη.  Διαθέτεις πείσμα, ξεροκεφαλιά όμως η υπομονή σου σε βοηθά πάντα να ισορροπείς τις καταστάσεις. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να αμφισβητήσει την σοβαρότητα και την ωριμότητά σου αλλά και τις αρχές και τις ηθικές αξίες που έχεις στη ζωή.


Ο Ήλιος του συντρόφου σου βρίσκεται στην Παρθένο, αυτό σημαίνει ότι η προσωπικότητά σας συμβαδίζει.  Είναι ένα άτομο αρκετά  επιφυλακτικό και συγκρατημένο, ο έρωτας είναι για αυτό  μία πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν έχει χρόνο ή και διάθεση για παιχνιδάκια. Δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες και είναι αρκετά εκλεκτικός αλλά και «μυστήριος» στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Είναι αναλυτικός, παρατηρητικός, στέκεται ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Δεν είναι και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος, θέλει να λειτουργεί πάντα προσγειωμένα και λογικά, είναι όμως ο άνθρωπος που θα σου δείξει επί της ουσίας την αγάπη του  με τις πράξεις. 


Τι γίνεται λοιπόν όταν οι δύο αυτές προσωπικότητες συμβαδίζουν σε μία σχέση;


Η σχέση σου με τον Παρθένο μπορεί να σου δώσει την ασφάλεια και την σιγουριά που έχεις ανάγκη. Γνωρίζεις ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο και με την συνέπειά του σε βοηθά να νιώθεις ότι στη ζωή σου υπάρχει ισορροπία. Ξέρεις ότι είναι ο άνθρωπος που μπορείς να βασιστείς και ότι δεν πρόκειται να σε εξαπατήσει. Και ο Παρθένος από την πλευρά του θαυμάζει την αξιοπιστία σου, την σταθερότητα στις αποφάσεις σου. Ο αισθησιασμός και η γλυκύτητά σου, τον βοηθούν να αφεθεί και να γίνει περισσότερο εκφραστικός απέναντί σου.   Το πρόβλημα ανάμεσά σας είναι ότι η σχέση σας εξελίσσεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, όμως κάποια στιγμή θα αντιληφθείτε ότι αυτό είναι μόνο για το καλό σας.  Μαζί μπορείτε να θέσετε κοινούς στόχους, τους οποίους έστω και αργά θα καταφέρετε να τους κάνετε πραγματικότητα.


Ποια είναι όμως τα σημεία που πρέπει να προσέξετε;

  •          Ο Παρθένος με το κοφτό και απόλυτο ύφος του, θα βάζει κάποιες στιγμές τα όριά του και θα σε πιάνουν τα πείσματά σου!
  •          Αναμφισβήτητα είσαι ένας απαιτητικός άνθρωπος που δεν μπορείς να περιορίσεις την ζήλια και την κτητική συμπεριφορά. Ο Παρθένος θα αποδεχτεί και θα συμβιβαστεί με τις απαιτήσεις σου, τις ζήλιες σου όμως είναι δύσκολο να τις ανεχτεί!
  •          Όταν σε πιάνουν οι κρίσεις καταναλωτισμού και θέλεις να αγοράσεις τις «φίρμες» σου,  ο Παρθένος θα σε κρίνει με αυστηρότητα και θα σου κρατά μούτρα για καιρό! Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να κατανοήσει την επιθυμία σου για πολυτέλεια και ανέσεις!

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ταύρος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Παρθένος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.