Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Παρθένος με Παρθένο

Μία σχέση που βαδίζει σε σταθερές βάσεις και στην οποία κυριαρχεί η λογική, η σοβαρότητα και η συνέπεια. Μοιράζεστε το ίδιο ζώδιο … οι επιθυμίες σας όμως μπορεί να είναι διαφορετικές και να αισθάνεστε πολλές φορές, ότι δεν μπορείτε να δραπετεύσετε από την ρουτίνα.

Όταν δύο Παρθένοι ερωτεύονται και ξεκινούν μία όμορφη σχέση, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν ειλικρινή και σοβαρά αισθήματα που βοηθούν στην διατήρηση της ισορροπίας και της μακρόχρονης πορείας της σχέσης.

Ο Ήλιος σας από το ζώδιο της Παρθένου, φανερώνει ότι είστε δύο άτομα που διακρίνεστε από τετράγωνη λογική, αναζητάτε το τέλειο, το ιδανικό και στέκεστε πάρα πολύ στην λεπτομέρεια, γιατί είστε της άποψης ότι μόνο αυτή κάνει την διαφορά.  Είστε αναλυτικοί, προσπαθείτε πάντα να διακρίνετε εις βάθος τα πάντα γύρω σας και ακολουθείτε πάντα το «πρέπει» αντί για το «θέλω»!  Οι απόψεις για τον έρωτα και τις σχέσεις είναι αρκετά συντηρητικές και προτιμάτε να περνάτε περιόδους μοναξιάς, παρά να έχετε στο πλάι σας κάτι που δεν σας καλύπτει. Βασική προϋπόθεση για μία ερωτική σχέση, είναι ο σύντροφός σας, να είναι ένα άτομο σοβαρό, υπεύθυνο στο οποίο μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε.  Ως Παρθενάκια, ακόμα και όταν έχετε αισθήματα για ένα άτομο, δεν ανοίγεται εύκολα τα χαρτιά σας, θέλετε το χρόνο σας για να πειστείτε για τις προθέσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει.  Κατά την διάρκεια της σχέσης σας, συχνά προσπαθείτε ο ένας να αλλάξει τον άλλον και συχνά παρασύρεστε και οι δύο από την κριτική και γίνεστε αρκετά σκληροί στα λόγια αλλά και στις απαιτήσεις σας. Μπορεί τα συναισθήματά σας να μην τα εκφράζετε με τα λόγια, αλλά από την στιγμή που μέσα στην καρδιά σας υπάρχει αγάπη, την εκδηλώνεται έμπρακτα, φροντίζοντας ο ένας τον άλλον και δεν αφήνεται περιθώρια για να υπάρχουν αμφιβολίες.

Τα θετικά στοιχεία της σχέσης, τα οποία σας δένουν ακόμα περισσότερο είναι τα ακόλουθα:

  •          Μοιράζεστε πολύ καλή επικοινωνία, αισθάνεστε ότι μπορείτε να εκμυστηρευτείτε το πρόβλημά σας, τις σκέψεις, τους φόβους και τις ανασφάλειές σας, σε έναν άνθρωπο που πραγματικά θα μπορεί να σας στηρίξει και δεν θα σας προδώσει.  Τις αδύναμες στιγμές, γνωρίζετε ότι ο σύντροφός σας μπορεί να σας δώσει τις σωστές κατευθύνσεις!
  •          Έχετε τις ίδιες συνήθειες και αυτό είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για τη σχέση σας. Για παράδειγμα σας αρέσει να προσέχετε την υγεία σας, θέλετε να διατηρείτε μία κομψή εμφάνιση, προσέχετε την διατροφή σας, θέλετε να ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και αποφεύγετε τις κραιπάλες.
  •          Αποδεικνύεται με πράξεις τα συναισθήματά σας!
  •          Ενδιαφέρεστε για την βελτίωση του συντρόφου σας και προσπαθείτε και οι δύο από την πλευρά σας να στηρίξετε και να διευκολύνεται το ταίρι σας, δίχως εγωισμούς.
  •          Λατρεύεται και οι δύο την απλότητα σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Η ταύτιση της προσωπικότητάς σας δημιουργεί κάποιες στιγμές, μπλοκαρίσματα στη σχέση σας. Ποια σημεία λοιπόν πρέπει να προσέξετε αν θέλετε να είστε μαζί;

  •          Μα φυσικά την γκρίνια. Έχετε και οι δύο την τάση να μουρμουράτε, να γκρινιάζετε και να κολλάτε σε μικρές ανόητες λεπτομέρειες που δεν έχουν και τόση πολύ σημασία. Τις περισσότερες φορές η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και το αποτέλεσμα είναι να προκύπτουν γεροί καβγάδες!
  •          Μπορεί και οι δυο σας να λατρεύετε το πρόγραμμα και την οργάνωση, όμως σε αυτή την τάση σας ευθύνεται το γεγονός ότι πέφτετε πολύ εύκολα στην ρουτίνα.  Δεν παρακινείται ο ένας τον άλλον,  να αλλάξετε λίγο τις σταθερές σας συνήθειες και δραστηριότητες και γρήγορα αντιλαμβάνεστε ότι τίποτα καινούριο δεν συμβαίνει στη σχέση σας.
  •          Δεδομένου ότι είναι στο χαρακτήρα σας να είστε εγκρατείς και δεν έχετε αυθορμητισμό αλλά και εκφραστικότητα, μπορείτε πολύ εύκολα να φτάσετε στο στάδιο να αισθάνεστε περισσότερο φιλαράκια, παρά εραστές!
  •          Το άγχος και η νευρικότητα που είναι στοιχεία της προσωπικότητας και των δύο, δημιουργούν ένα ασφυκτικό κλίμα στη σχέση σας. Πολλές φορές βγαίνει και στους δύο σας ο φόβος και η ανασφάλεια μην γίνει κάτι λάθος, μην πάει κάτι στραβά και έτσι δημιουργείται ένα κλίμα έντασης και κτητικότητας ανάμεσά σας που μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα!

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Παρθένος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Παρθένος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.