Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Παρθένο

Πολλές φορές σας φαίνεται αδύνατο και ακατόρθωτο να μπορείτε να συμφωνήσετε ή να διατηρήσετε την σχέση σας. Μπορεί συχνά να αισθάνεστε ότι αλλιώς μπορεί να είχατε φανταστεί την μεταξύ σας επαφή και αλλιώς να εξελίσσεται. Στην ουσία όμως εσείς οι δύο μπορείτε να τα πάτε πολύ καλά …

 

Αγαπημένο μου Λιονταράκι ,   είσαι ένας χειμαρρώδης, γενναίος αλλά και γενναιόδωρος άνθρωπος που θέλεις  να γεύεσαι τη ζωή αλλά και τον έρωτα, με όλη την δύναμη της ψυχής σου.  Διαθέτεις λάμψη, γοητεία, ευγένεια, εκφραστικότητα αλλά και δημιουργικότητα.  Γνωρίζεις καλά την αξία σου, γι’ αυτό και εκπέμπεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θέλει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να σε θαυμάζουν. Λατρεύεις την διασκέδαση, την πολυτέλεια και έχεις ωραίο γούστο.  Παθιάζεσαι με ότι σου αρέσει ,  αγαπάς και τα δίνεις όλα, περιμένοντας πάντα το αντίκρισμα. Στοιχείο της προσωπικότητάς σου είναι όμως και ο εγωισμός, η αυταρχικότητα αλλά και η αδιαλλαξία, που σε φέρνουν αρκετές στιγμές σε μπελάδες!  Δεν μπορείς  εύκολα να αλλάξεις γνώμη, νομίζεις ότι πάντα έχεις δίκιο και προσπαθείς να επιβάλλεσαι γιατί θέλεις μονίμως να περνάει το δικό σου.


Ο Ήλιος του συντρόφου σου βρίσκεται στην Παρθένο και αυτό φανερώνει ότι είναι  ένα άτομο αρκετά  επιφυλακτικό και συγκρατημένο, ο έρωτας είναι για αυτό  μία πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν έχει χρόνο ή και διάθεση για παιχνιδάκια. Δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες και είναι αρκετά εκλεκτικός αλλά και «μυστήριος» στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Είναι αναλυτικός, παρατηρητικός, στέκεται ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.  Θέλει να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που διαθέτει ευστροφία, ευελιξία  αλλά και σοβαρότητα.  Παρόλο που δεν είναι και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος, δείχνει  επί της ουσίας την αγάπη του  με τις πράξεις.  Η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει αρκετά κτητική και πολλές φορές παίρνει το ρόλο του αυστηρού «κριτή», απέναντι σε κάθε τι που θεωρεί ότι δεν είναι πρέπον! Έχει στόχους και φιλοδοξίες και θέλει ακόμα και στις ερωτικές του σχέσεις να υπάρχουν προοπτικές, εξέλιξη, στόχοι και φιλοδοξίες. Η μοναξιά δεν τον τρομάζει, ίσα – ίσα που την επιδιώκει όταν αισθάνεται ότι δεν έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τον γεμίζει.


Διαθέτετε δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και μέχρι να καταφέρετε να βρείτε τον ρυθμό στη σχέση σας, είναι βέβαιο ότι θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια και δυσκολίες.  Ο Παρθένος δεν είναι ο άνθρωπος που θα σε κολακέψει ή θα σου εκφράσει με τα  λόγια του τα συναισθήματά του. Πολλές φορές δεν μπορείς να κατανοήσεις την στάση του απέναντί σου και σου φαίνεται κάπως «ψυχρός» ή αδιάφορος!  Από την άλλη πλευρά ο Παρθένος, δεν μπορεί να τα πάει καλά με την εξωστρέφεια και την εκδηλωτική συμπεριφορά σου και δεν παίρνει πολύ στα σοβαρά τα λόγια σου, αφού θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα απλά και μόνο ενθουσιασμού!  Ο Παρθένος είναι ένας άνθρωπος εγκρατής με τα οικονομικά, θέλει να κάνει το πλάνο του και δεν ξοδεύει αλόγιστα για την διασκέδαση και την καλοπέρασή του. Εσύ από την άλλη πλευρά είσαι της άποψης ότι το χρήμα το έχουμε για να το ξοδεύουμε. Συχνά προκύπτουν διαφωνίες για τα οικονομικά, αφού κρίνει την στάση σου αρκετά επιπόλαιη, ενώ εσύ του βγάζεις το παρατσούκλι του «Σκρούτζ»!  Είναι βέβαιο ότι δεν μπορείς εύκολα να συνηθίσεις την εμμονή του Παρθένου με την λεπτομέρεια και τα καυστικά του σχόλια αλλά και οι παρατηρήσεις του πολλές φορές σε ενοχλούν. Κανένας από τους δύο σας δεν πρέπει να μπει στην προσπάθεια να αλλάξετε ο ένας τον άλλον. Θα πρέπει να αποδεχτείτε ο ένας τον άλλον για αυτό που πραγματικά είστε!


Υπάρχουν όμως και πολλά θετικά στοιχεία που θα σας δένουν ακόμα περισσότερο και θα σας στηρίζουν για να διατηρήσετε την σχέση σας.  Λαμπερέ και εξωστρεφή Λέοντα, εύκολα μπορείς να βρεις το «κουμπί» του Παρθένου και να τον παροτρύνεις να αποκτήσει περισσότερο αυθορμητισμό και κέφι για ζωή.  Μαζί σου διασκεδάζει, τον βοηθάς να αποβάλει το άγχος. Στο πλάι σου αποκτά μία πιο άνετη και χαλαρή στάση για τη ζωή! Ο Παρθένος σε στηρίζει στους προσωπικούς σου στόχους και θαυμάζει την πορεία και την εξέλιξή σου.   Σε βοηθά να έχεις ένα πιο μελετημένο και συγκροτημένο πρόγραμμα στη ζωή σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επίτευξη των ονείρων σου! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι ανάμεσά σας αναπτύσσονται βαθιά συναισθήματα σεβασμού και εκτίμησης και ο καθένας από την πλευρά του βοηθά τον άλλον να βελτιώσει την ζωή του!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Λέων;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Παρθένος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.