Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Παρθένο

Όταν η φωτιά (Εσύ) γίνεται ένα με την Γη (ο Παρθένος), τότε προκαλείται έντονη πυρκαγιά. Ποιο είναι όμως το αποτέλεσμά της ; Είτε θα κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και θα προσπαθήσετε να βάλετε νέες βάσεις και επιθυμίες στη ζωή σας, είτε τα «θέλω» σας θα είναι διαφορετικά και θα καταστρέψετε τα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά σας.


Παρορμητικό μου Κριάρι, είσαι ένας άνθρωπος δραστήριος, υπερκινητικός, αποφασιστικός και αρκετά δυναμικός. Η ζωή σου είναι δράση, περιπέτεια και ακολουθείς πολύ γρήγορους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου. Δεν σκέφτεσαι τόσο πολύ το μέλλον, κοιτάζεις μόνο το παρόν, τη στιγμή. Λατρεύεις το ρίσκο και δεν σε νοιάζει το κόστος που μπορεί να έχει, γιατί σκέφτεσαι πως και τα λάθη είναι για τους ανθρώπους!


Ο σύντροφός σου από την δική του πλευρά είναι ένας άνθρωπος της λογικής, θέλει πάντα να ακολουθεί τα σωστά μονοπάτια και συμπεριφέρεται αρκετά συγκρατημένα αλλά και επιφυλακτικά μπροστά σε κάθε απόφαση της ζωής του. Έχει πρακτικό τρόπο σκέψης  και θέλει σε όλους τους τομείς της ζωής του να επικρατεί η τάξη, η ασφάλεια, η οργάνωση. Η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει αρκετά κτητική και πολλές φορές παίρνει το ρόλο του αυστηρού «κριτή», απέναντι σε κάθε τι που θεωρεί ότι δεν είναι πρέπον!


Πώς μπορούν λοιπόν αυτές οι δύο διαφορετικές προσωπικότητες να συμβαδίσουν;


Για τον γλυκό σου τον Παρθένο, θα είσαι πάντα το άτακτο παιδί, που θα πρέπει να το τιμωρήσει για να το επαναφέρει στην τάξη. Η συμπεριφορά σου θα κριθεί ως επιπόλαιη, ενώ αν δεν προσπαθήσεις να καταλαγιάσεις όλη αυτή την παρορμητικότητα που σε διακρίνει τότε η φωνή της λογικής του θα του φωνάξει να τρέξει μακριά ….


Εσύ από την πλευρά σου, μέσα από την σχέση σου με τον Παρθένο, θα νιώσεις ότι δεν μπορείς να εκφράσεις με αυθορμητισμό όλα αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, με αποτέλεσμα κοντά του να μην νιώθεις ότι είσαι ο εαυτό σου !


Η σχέση σας μπορεί να λειτουργήσει αποδοτικά, αν υπάρχουν οι αμοιβαίες διαθέσεις για συμβιβασμό.  Έτσι λοιπόν ατίθασο Κριάρι, μέσα από τον ερωτικό δεσμό με τον Παρθένο μπορείς να δεις τη ζωή από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία και αυτό να σε βοηθήσει να τιθασεύσεις όλη την ορμητικότητα που πολλές φορές σου βγαίνει σε κακό. Τις στιγμές που παρεκτρέπεσαι ο Παρθένος θα εμφανίζεται ως «φύλακας άγγελος» για να σε βάζει και πάλι στον ίσιο δρόμο.


Το Παρθενάκι μέσα από τη σχέση σας, μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερο αυθορμητισμό και μπορείς πραγματικά να τον βοηθήσεις να αφεθεί και να χαρεί και αυτό από την πλευρά του κάποιες ξεχωριστές εμπειρίες που μέχρι τώρα «μπλόκαρε» τον εαυτό του να μην τις βιώσει!


Εστιαστείτε στα θετικά που μπορεί να σας προσφέρει η σχέση σας και κρατήστε στο μυαλό σας τα αρνητικά,  για   να αποφύγετε την απομάκρυνση.

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Παρθένος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.