Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Παρθένο

Έχετε δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, αυτό όμως είναι και το δυνατό σημείο της σχέσης σας.  Το κοινό σας σημείο είναι ότι θέλετε να τηρείτε έναν σταθερό, παραδοσιακό και συγκροτημένο τρόπο ζωής.

 

Αγαπημένο μου Καρκινάκι, είσαι  ένας ευαίσθητος άνθρωπος, διαθέτεις διαίσθηση και φαντασία. Λειτουργείς  πάντα με το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Η συμπεριφορά σου έχει εναλλαγές, η ψυχολογία σου περνά αρκετά σκαμπανεβάσματα και όλα εξαρτώνται από τις επιρροές που δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία σου,  είναι να αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και να έχεις  στο πλάι σου έναν άνθρωπο  που θα δίνεις και θα παίρνεις  αγάπη! Δεν χαρίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη σου, λειτουργείς  καχύποπτα και επιφυλακτικά, μέχρι να βεβαιωθείς για την σοβαρότητα αλλά και τις προθέσεις του ανθρώπου που έχει απέναντί σου.  Έχεις παραδοσιακές αξίες και μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια. Το όνειρό σου είναι να δημιουργήσεις και εσύ την δική σου οικογένεια από την οποία θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη! Διαθέτεις  ισχυρή μνήμη, δεν ξεχνάς  αλλά και δεν συγχωρείς εύκολα.

Ο Ήλιος του συντρόφου σου βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι είναι ένα άτομο αρκετά   επιφυλακτικό και συγκρατημένο. Ο  έρωτας είναι για αυτό  μία πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν έχει χρόνο ή και διάθεση για παιχνιδάκια. Δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες και είναι αρκετά εκλεκτικός αλλά και «μυστήριος» στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Είναι αναλυτικός, παρατηρητικός, στέκεται ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.  Θέλει να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που διαθέτει ευστροφία, ευελιξία  αλλά και σοβαρότητα.  Παρόλο που δεν είναι και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος, δείχνει  επί της ουσίας την αγάπη του  με τις πράξεις.  Η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει αρκετά κτητική και πολλές φορές παίρνει το ρόλο του αυστηρού «κριτή», απέναντι σε κάθε τι που θεωρεί ότι δεν είναι πρέπον! Έχει στόχους και φιλοδοξίες και θέλει ακόμα και στις ερωτικές του σχέσεις να υπάρχουν προοπτικές, εξέλιξη, στόχοι και φιλοδοξίες. Η μοναξιά δεν τον τρομάζει, ίσα – ίσα που την επιδιώκει όταν αισθάνεται ότι δεν έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τον γεμίζει.

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  • Ανάμεσά σας υπάρχει ένα σοβαρό και αξιόπιστο κλίμα, που σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Η σχέση σας μπορεί να εξελίσσεται σε αργούς ρυθμούς, όμως βασίζεται στην σταθερότητα και στην πίστη !
  • Πολύ γρήγορα αισθάνεστε και οι δύο σεβασμό αλλά και υπερηφάνεια ο ένας για τον άλλον!
  • Βοηθάς τον Παρθένο να γίνει πιο εκφραστικός και συναισθηματικός, ενώ αυτός από την πλευρά του, φροντίζει να σε  βάζει στον ίσιο δρόμο της λογικής όταν κρίνεται απαραίτητο!
  • Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε και οι δύο την ανάγκη να απομονωθείτε και να ησυχάσετε από τον στίβο της καθημερινότητας. Δημιουργείται μεταξύ σας ένα όμορφο κλίμα κατανόησης!
  • Ο Παρθένος νιώθει μοναδικά τις στιγμές που λειτουργείς προστατευτικά απέναντί του, για να σε ανταμείψει σου προσφέρει απλόχερα όλη του την φροντίδα και σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά κοντά του!

Τα σημεία που πρέπει να δείξετε προσοχή:

  • Καρκινάκι, έχεις περισσότερο ανάγκη από συναίσθημα στη ζωή σου. Οι ερωτικές εξομολογήσεις και τα χάδια είναι απαραίτητα για να αισθάνεσαι ισορροπία. Ο Παρθένος όμως, δεν δείχνει ποτέ τα συναισθήματά του με τα λόγια και δεν φημίζεται για την τρυφερότητά του.  Αρκετές στιγμές μπορεί να νιώσεις ότι είναι «πάγο – κολώνα» απέναντί σου και θα φουντώνουν ακόμα περισσότερο οι ανασφάλειές σου!
  • Ο Παρθένος προσπαθεί με την λογική του να βρει τις ιδανικές λύσεις, ενώ εσύ ακολουθείς πάντα τον δρόμο της καρδιάς σου. Αυτή η διαφορά σας μπορεί να δημιουργήσει συχνές παρεξηγήσεις, αφού κανένας από τους δύο δεν θα μπορεί να κατανοήσει την στάση του άλλου!
  • Είναι στη φύση του Παρθένου να ασκεί σκληρή κριτική στους ανθρώπους που αγαπά και να προσπαθεί να τους βελτιώσει. Συχνά τα συναισθήματά σου θα πληγώνονται, γιατί δεν θα μπορείς να κατανοήσεις τον λόγο για τον οποίο σου συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο το ταίρι σου!
  • Μην αφήσεις τις ψυχοσυναισθηματικές σου διακυμάνσεις να επηρεάσουν τη σχέση σου. Ο Παρθένος, δεν μπορεί να αντέξει τις υπερβολικές συναισθηματικές εκρήξεις!   

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Καρκίνος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Παρθένος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.