Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Παρθένος με Ιχθύ

Την παροιμία «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε» σίγουρα θα την γνωρίζεις. Ταιριάζει λοιπόν απόλυτα στην δική σας σχέση, γιατί πολύ απλά είσαστε δύο άνθρωποι  που διαφέρετε σε όλα, όμως καταφέρνετε να βρίσκεται πάντα τη μέση οδό!

 

Φίλε μου Παρθένε, ο έρωτας για σένα είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση και όχι ένα συναίσθημα με το  οποίο μπορούμε να παίξουμε, απλά και μόνο για να περάσουμε την ώρα μας. Η θέση του Ήλιου στο προσωπικό σου ωροσκόπιο φανερώνει ότι είσαι ένα άτομο   επιφυλακτικό και συγκρατημένο, βαδίζεις πάντα βάσης λογικής και θέλεις να κάνεις ώριμες και σωστές επιλογές στη ζωή σου.  Δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες και είσαι αρκετά εκλεκτικός αλλά και «μυστήριος» στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Διαθέτεις αναλυτικότητα και παρατηρητικότητα, στέκεσαι ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις το ενδιαφέρον σου αν δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις που ορίζεις.  Θέλεις  να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που διαθέτει ευστροφία, ευελιξία  αλλά και σοβαρότητα.  Παρόλο που δεν είσαι  και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος, δείχνεις  επί της ουσίας την αγάπη σου  με τις πράξεις σου.  Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αρκετά κτητική και πολλές φορές παίρνεις το ρόλο του αυστηρού «κριτή», απέναντι σε κάθε τι που θεωρείς ότι δεν είναι πρέπον! Έχεις  στόχους και φιλοδοξίες και θέλεις ακόμα και στις ερωτικές σου σχέσεις να υπάρχουν προοπτικές και εξέλιξη. Η μοναξιά δεν σε τρομάζει, ίσα – ίσα που την επιδιώκεις όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σε γεμίζει.

Ο Ήλιος του συντρόφου σου από το ζώδιο των Ιχθύων, υποδηλώνει ότι είναι ένα άτομο με ευαισθησίες, ρομαντισμό, γλυκύτητα αλλά και ζωηρή φαντασία. Διαθέτει έναν ήρεμο αλλά και υποχωρητικό χαρακτήρα, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί και να γίνει το θύμα στις σχέσεις του. Θα υποχωρήσει, θα συμβιβαστεί, δεν θα πει την γνώμη του προκειμένου να μην διαταράξει το αρμονικό κλίμα που υπάρχει γύρω του. Αναζητά την ιδανική αγάπη, τον άλλο του μισό, τον καρμικό του έρωτα, όμως εξιδανικεύει στο μυαλό του τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να πληγώνεται! Λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα και του αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά (ιδιαίτερα το ερωτικό του ταίρι), σε σημείο που πολλές φορές λειτουργεί με υπερβολή και ασκεί πίεση, χωρίς να το καταλαβαίνει. Αρκετές στιγμές διχάζεται και μπλοκάρεται, ενώ τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται από δειλία και αποφεύγει την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Παρόλο που το Ψαράκι φαίνεται «εύθραυστο», είναι ο άνθρωπος που θα βρει τα ψυχικά κουράγια να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στη ζωή του. Μπορεί εύκολα να γυρίζει σελίδα και δεν σταματά ποτέ να ελπίζει και να ονειρεύεται! Τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς του,  όπως επίσης έχει και ροπή προς την απιστία, αν και εφόσον δεν νιώθει ότι καλύπτεται συναισθηματικά από τον σύντροφό του.

Το Ψαράκι καταφέρνει με την γλυκύτητά του, τον ρομαντισμό του αλλά και τις ευαισθησίες του, να αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή σου και με τον τρόπο του μπορεί πραγματικά να σε κάνει ότι θέλει. Το σημαντικότερο είναι ότι καταφέρνει να σε ευαισθητοποιεί και σε βοηθά κάποιες στιγμές να λειτουργείς όχι μόνο βάση της σκληρής λογικής σου αλλά συνδυάζοντας το σωστό μαζί με το συναίσθημά σου! Η αφοσίωση που σου δείχνει, σου δημιουργεί το συναίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας και κοντά του νιώθεις ότι ζεις έναν έρωτα σαν να είναι βγαλμένος από τα παραμύθια. Ωστόσο δεν λείπουν οι στιγμές που θεωρείς ότι το ταίρι σου δεν λειτουργεί ρεαλιστικά και συγκροτημένα και σε εξαντλούν τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητά του! Με τον τρόπο σου προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη τις επιθυμίες του Ιχθύ και πράγματι τον βοηθάς να λειτουργεί πιο συγκροτημένα και σταθερά.  Δείξε προσοχή μονάχα στον τρόπο που εκδηλώνεις παρθενάκι μου τα συναισθήματά σου. Ναι μεν μπορεί να είσαι ο άνθρωπος της πράξης, όμως το Ψαράκι, έχει ανάγκη και από λόγια …

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Παρθένος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ιχθύς;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.