Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Παρθένο

Οι ρυθμοί της  ζωή σας διαφέρουν και δύσκολα μπορείτε να συμβαδίσετε, όμως μοιράζεστε μεταξύ σας  ουσιαστική επικοινωνία και βαθιά συναισθήματα εκτίμησης και σεβασμού!

Είσαι ένας άνθρωπος με  εξωστρέφεια, κέφι για ζωή και δίψα για γνώση και εμπειρία. Σου  αρέσει να αναλύεις, να κουβεντιάζεις , να ανταλλάσεις  απόψεις και έχεις  έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο! Έχεις  ευφράδεια λόγου, ετοιμολογία  και μιλάς  πάντα  με επιχειρήματα και στοχευόμενα σχόλια. Διαθέτεις  ευστροφία, κοινωνικότητα  και προσαρμόζεσαι  με μεγάλη ευκολία στις αλλαγές που φέρνει η ζωή.  Θέλεις  κάθε ώρα και στιγμή , να αισθάνεσαι  ότι έχεις  ελευθερία κινήσεων, λόγου, αποφάσεων και είναι πολύ σημαντικό  να μπορείς να χαίρεσαι  την ανεξαρτησία σου. Στον έρωτα σε έλκει ιδιαίτερα το παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης, έχεις πολλές κατακτήσεις όμως πολλές φορές η συμπεριφορά αλλά και οι ερωτικές σου  επιλογές χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Έχεις  την τάση να βαριέσαι εύκολα γιατί διψάς για νέες συγκινήσεις και περιπέτεια, η ερωτική δέσμευση σε  τρομάζει. Τα συναισθήματά, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σου χαρακτηρίζονται πολλές φορές από αστάθεια, γι’ αυτό  και δεν μπορείς  να κρατήσεις  το λόγο σου , γιατί ξέρεις  εκ των προτέρων ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αθετήσεις – ιδίως στις ερωτικές σου  υποθέσεις-!

Ο Ήλιος του συντρόφου σου βρίσκεται στην Παρθένο, το κοινό σημείο μεταξύ σας είναι πως και οι δύο έχετε τον Ερμή ως κυβερνήτη του ζωδίου σας.  Ο Παρθένος, είναι  ένα άτομο αρκετά  επιφυλακτικό και συγκρατημένο, ο έρωτας είναι για αυτό  μία πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν έχει χρόνο ή και διάθεση για παιχνιδάκια. Δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες και είναι αρκετά εκλεκτικός αλλά και «μυστήριος» στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Είναι αναλυτικός, παρατηρητικός, στέκεται ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.  Θέλει να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που διαθέτει ευστροφία, ευελιξία  αλλά και σοβαρότητα.  Παρόλο που δεν είναι και ο πιο εκδηλωτικός άνθρωπος, δείχνει  επί της ουσίας την αγάπη του  με τις πράξεις.  Η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει αρκετά κτητική και πολλές φορές παίρνει το ρόλο του αυστηρού «κριτή», απέναντι σε κάθε τι που θεωρεί ότι δεν είναι πρέπον! Έχει στόχους και φιλοδοξίες και θέλει ακόμα και στις ερωτικές του σχέσεις να υπάρχουν προοπτικές, εξέλιξη, στόχοι και φιλοδοξίες. Η μοναξιά δεν τον τρομάζει, ίσα – ίσα που την επιδιώκει όταν αισθάνεται ότι δεν έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τον γεμίζει.

Είσαστε και οι δύο άνθρωποι σκεπτικιστές, αναλυτικοί, παρατηρητικοί και σας αρέσει να περνάτε ώρες κουβεντιάζοντας και ανταλλάσοντας απόψεις και ιδέες για όλα τα ζητήματα. Το σινεμά, το θέατρο, τα βιβλία και κάθε πηγή γνώσης, είναι τα ζητήματα που σας απορροφούν το ενδιαφέρον και σας φέρνουν ακόμα πιο κοντά.  Η προσωπικότητα του Παρθένου, σου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα, θαυμάζεις την αναλυτική του σκέψη  και τις γνώσεις του και εμπιστεύεσαι την άποψή του. Ξέρεις καλά ότι είναι ο άνθρωπος που θα μπορεί να σου δώσει μία αντικειμενική συμβουλή  και επιπλέον θα καταφέρνει να σε βάζει στον ίδιο δρόμο όταν σε πιάνουν οι αστάθειες και οι κυκλοθυμίες σου. Ωστόσο δεν αργεί η στιγμή που αυτή η λογική και πρακτική στάση του γήινου Παρθένου, σε κουράζει ή την βαριέσαι. Είσαι από τους ανθρώπους που δεν μπορείς να λειτουργείς με όρια, προτιμάς να ακολουθείς το ρεύμα της αλλαγής, σε αντίθεση με τον σύντροφό σου που επιθυμεί να υπάρχει η τάξη και το πρόγραμμα. Παράλληλα το ταίρι σου, αρκετές στιγμές μπορεί να δηλώσει κτητική και απόλυτη συμπεριφορά απέναντί σου, γιατί θα κρίνει την συμπεριφορά σου αρκετά επιπόλαιη.

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Δίδυμος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Παρθένος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.