Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Ζυγό

Το κέφι, ο ενθουσιασμός αλλά και η καλοπέραση είναι μερικά από τα στοιχεία που «φωτογραφίζουν» την δική σας σχέση! Ο Ζυγός καταφέρνει να σε παρασύρει με τους τρόπους του αλλά και με τον αισθησιασμό του και εσύ από την πλευρά σου τον γοητεύεις με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου!

 

Αγαπημένο μου Λιονταράκι ,   είσαι ένας χειμαρρώδης, γενναίος αλλά και γενναιόδωρος άνθρωπος που θέλεις  να γεύεσαι τη ζωή αλλά και τον έρωτα, με όλη την δύναμη της ψυχής σου.  Διαθέτεις λάμψη, γοητεία, ευγένεια, εκφραστικότητα αλλά και δημιουργικότητα.  Γνωρίζεις καλά την αξία σου, γι’ αυτό και εκπέμπεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θέλει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να σε θαυμάζουν. Λατρεύεις την διασκέδαση, την πολυτέλεια και έχεις ωραίο γούστο.  Παθιάζεσαι με ότι σου αρέσει ,  αγαπάς και τα δίνεις όλα, περιμένοντας πάντα το αντίκρισμα. Στοιχείο της προσωπικότητάς σου είναι όμως και ο εγωισμός, η αυταρχικότητα αλλά και η αδιαλλαξία, που σε φέρνουν αρκετές στιγμές σε μπελάδες!  Δεν μπορείς  εύκολα να αλλάξεις γνώμη, νομίζεις ότι πάντα έχεις δίκιο και προσπαθείς να επιβάλλεσαι γιατί θέλεις μονίμως να περνάει το δικό σου.


Το ταίρι σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό φανερώνει ότι διαθέτει μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είναι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν του αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθεί πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις του.  Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε συνθήκη και του αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση.  Είναι λάτρης του ωραίου, θέλει αν διατηρεί μία καλή εμφάνιση και του αρέσει να απολαμβάνει την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Είναι άτομο κοινωνικό, πρόσχαρο και πιάνει εύκολα φιλίες. Σίγουρα θα καταφέρει να σε «σκλαβώσει» με διπλωματία που τον διακρίνει αλλά πολλές φορές θα τον θαυμάσεις και για τα καλλιτεχνικά του ταλέντα. Είναι ο άνθρωπος που θα παραδεχτεί τα λάθη του και θα προσπαθήσει επί της ουσίας να τα διορθώσει. Ωστόσο η αναποφασιστικότητα αλλά και η αναβλητικότητα είναι τα «μελανά» σημεία της προσωπικότητάς του, που όσο και να προσπαθήσει να τα διορθώσει δεν θα τα καταφέρει.


Μοιράζεστε μεταξύ σας μία πρωτόγνωρη έλξη και ο έρωτας καταφέρνει να διατηρείτε ζωηρός και ζωντανός, έστω και αν δημιουργούνται αντιξοότητες!  Στο πρόσωπο του συντρόφου σας καθρεφτίζεται το ιδανικό ταίρι, ακριβώς όπως το είχατε πλάσει και οι δύο στο μυαλό σας!  Ο Ζυγός καταφέρνει να σε εντυπωσιάζει με την αισθησιακή του αύρα αλλά και με την γουστόζικη εμφάνισή του. Οι τρόποι του, η ευγένεια του  αλλά και το τακτ που έχει σε δεδομένες στιγμές σε εξιτάρουν. Βρίσκεται πολλά κοινά στον τρόπο που διασκεδάζετε, στα γούστα που έχετε για τις προσωπικές σας στιγμές και μπορείτε να μοιράζεστε πολύ όμορφες στιγμές μαζί που ανεβάζουν την ψυχολογική διάθεση και των δύο!  Τα λούσα, η καλοπέραση, η διασκέδαση και η πολυτέλεια, εξιτάρουν και τους δύο και τα απολαμβάνετε στο έπακρο! Ο Ζυγός γοητεύεται από την δυναμική σου προσωπικότητα αλλά και από την αυτοπεποίθηση που αποπνέεις. Τον βοηθάς να λειτουργεί πιο δυναμικά και αποφασιστικά στη ζωή του και με τις κολακείες σου, την γενναιοδωρία σου αλλά και την συναισθηματική υπερβολή σου του γεμίζεις την καρδιά με τα πιο όμορφα και δυνατά συναισθήματα.


Υπάρχουν όμως και κάποιες διαφορές που πολλές φορές μπορούν να προκαλέσουν εντάσεις στη μεταξύ σας σχέση.  Εσύ λιοντάρι μου,  έχεις πιο απόλυτο τρόπο σκέψης και σου αρέσει να επιβάλλεσαι και να υπερισχύεις. Ο Ζυγός από την πλευρά του, δεν περιορίζει το μυαλό του, συχνά διακρίνεται από ασάφειες και διλήμματα και θέλει τον χρόνο του για να μπορεί να κατασταλάξει σε μία άποψη. Άθελά σου τον πιέζεις και η απόλυτη στάση σου τον μπλοκάρει και τον μπερδεύει ακόμα περισσότερο! Με την εμμονή σου να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα, του καταπατάς τις προσωπικές του επιλογές και διστάζει από την πλευρά του να σου εκφράσει και την δική του άποψη!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Λέων;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ζυγός;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.