Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Σκορπιός με Λέοντα

Μία σχέση γεμάτη πάθος, ένταση, δυναμισμό αλλά και τάσεις επιβολής! Λέων και Σκορπιός… ποιος θα καταφέρει να υπερισχύσει; Η σχέση σας είναι συναρπαστική και για τους δύο, θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε «καρμική»!

 

Αγαπημένο μου Λιονταράκι ,   είσαι ένας χειμαρρώδης, γενναίος αλλά και γενναιόδωρος άνθρωπος που θέλεις  να γεύεσαι τη ζωή αλλά και τον έρωτα, με όλη την δύναμη της ψυχής σου.  Διαθέτεις λάμψη, γοητεία, ευγένεια, εκφραστικότητα αλλά και δημιουργικότητα.  Γνωρίζεις καλά την αξία σου, γι’ αυτό και εκπέμπεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θέλει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να σε θαυμάζουν. Λατρεύεις την διασκέδαση, την πολυτέλεια και έχεις ωραίο γούστο.  Παθιάζεσαι με ότι σου αρέσει ,  αγαπάς και τα δίνεις όλα, περιμένοντας πάντα το αντίκρισμα. Στοιχείο της προσωπικότητάς σου είναι όμως και ο εγωισμός, η αυταρχικότητα αλλά και η αδιαλλαξία, που σε φέρνουν αρκετές στιγμές σε μπελάδες!  Δεν μπορείς  εύκολα να αλλάξεις γνώμη, νομίζεις ότι πάντα έχεις δίκιο και προσπαθείς να επιβάλλεσαι γιατί θέλεις μονίμως να περνάει το δικό σου.


Ο Ήλιος του ερωτικού σου συντρόφου φανερώνει ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που είναι αρκετά παθιασμένος , ερωτικός και αφοσιωμένος. Έχει την ανάγκη να επιβάλλεται στους γύρω του αλλά και πιο συγκεκριμένα στη σχέση σας, του αρέσει να διατηρεί τον έλεγχο και να τα ξέρει όλα και πολλές φορές η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει αρκετά κτητική αλλά και απόλυτη.  Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί πολύ εύκολα να πειστεί από τους γύρω του, είναι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός, μέχρι να βεβαιωθεί ότι αξίζει να δείξει εμπιστοσύνη.  Λειτουργεί προστατευτικά στα άτομα που αγαπά, όμως δεν μπορεί να περιορίσει την ζήλια και την καταπιεστική συμπεριφορά που εκδηλώνει κατά καιρούς. Κοντά του μπορεί κανείς να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα …αν όμως τον προδώσεις, τότε να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που θα θελήσει να πάρει την εκδίκησή του!

Στην σχέση σας επικρατεί έντονο πάθος αλλά και υπερβολή! Τα συναισθήματα που αναπτύσσονται ανάμεσά σας είναι έντονα και δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό τον φλογερό έρωτα που σας παρασύρει να κάνετε την προσωπική σας υπέρβαση! Πολλές φορές αισθάνεστε ότι ήταν της μοίρας το γραμμένο να βρεθείτε, να ερωτευτείτε και ότι το πεπρωμένο σας είναι να είστε μαζί!  Ο Σκορπιός δεν μπορεί να συγκρατηθεί στην ακαταμάχητη γοητεία και λάμψη σου και έστω και αν κάποιες στιγμές λειτουργεί καχύποπτα απέναντί σου, σε θαυμάζει, σου το δείχνει και σε επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο. Με την ζεστασιά και την γενναιοδωρία σου, καταφέρνεις να κερδίζεις την εμπιστοσύνη του  και να διατηρείς το ενδιαφέρον του στραμμένο επάνω σου. Εσύ από την πλευρά σου αισθάνεσαι μεγάλη σιγουριά και ασφάλεια στο πλευρό του Σκορπιού που είναι ένας δυναμικός άνθρωπος που μπορεί πολύ εύκολα να τιθασεύσει την Λιονταρίσια φύση σου! Οι συμβουλές του, η καθοδήγησή του αλλά και η διαρκής παρουσία του σε κάθε στιγμή της ζωής σου σε βοηθά να πετυχαίνεις τους προσωπικούς σου στόχους!


Όπως περιγράψαμε και παραπάνω, η σχέση σας είναι αρκετά έντονη και σας δημιουργεί την ανάγκη να σταθείτε επί της ουσίας ο ένας στον άλλον και δημιουργείται ανάμεσά σας αλληλοϋποστήριξη. Όμως επειδή και οι δύο ανήκετε στην κατηγορία των δυναμικών ζωδίων, δημιουργούνται ανάμεσά σας μάχες επιβολής που σας κουράζουν. Τόσο ο Σκορπιός όσο και εσύ έχετε ανάγκη και οι δύο από την πλήρη αποκλειστικότητα. Μέχρι ενός σημείου τα καταφέρνετε να αφοσιώνεστε ο ένας στον άλλον, όμως κάποια μέρα (η οποία δεν αργεί), φτάνει η στιγμή που η ζήλια, η κτητική συμπεριφορά και η απόλυτη στάση σας, δημιουργεί τριβές στη σχέση σας. Ο Σκορπιός υποψιάζεται ακόμα και την σκιά του και δεν μπορεί να αποδεχτεί την ανάγκη σου για επιβεβαίωση και θαυμασμό από τους γύρω σου. Εσύ από την πλευρά σου, αισθάνεσαι ότι ο Σκορπιός διατηρεί μυστικότητα για τη ζωή του, σου κρατά κρυφά και δεν σου ανοίγεται πλήρως όπως θα θελες.  Στις διαφωνίες που προκύπτουν μεταξύ σας, προσπαθείτε και οι δύο να επιβάλλεται την γνώμη σας, δεν υποχωρεί καμία από τις δύο πλευρές και προσπαθείτε με αυταρχισμό και σκληράδα να περάσετε τις δικές σας θέσεις. Το πρόβλημα ανάμεσα σας είναι πως όταν προκύπτει ανάμεσά σας μία μικρή απόσταση, κανένας από τους δύο δεν κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρείτε …


Προσπαθήστε και οι δύο πλευρές αν μην δίνεται τραγικές διαστάσεις στα προβλήματα που προκύπτουν μεταξύ σας και βάλτε νερό στο κρασί σας, τις στιγμές που υπάρχει ανάμεσα σας ασυμφωνία!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Σκορπιός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Λέων;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.