Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Λέοντα

Τα μέτρια τρομάζουν και τους δύο, για αυτό και στην σχέση σας τη μία μπορεί να λατρεύεται ο ένας τον άλλον και μετά από λίγο να πυρπολούνται εκρήξεις που κάνουν τα συναισθήματά σας να αλλάζουν!


Ανήκετε και οι δύο στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση και για τους δύο! Οι προσωπικότητές σας μοιάζουν, έχετε πολλά κοινά στοιχεία στην συμπεριφορά σας αλλά και στις αντιδράσεις σας, το πρόβλημα όμως ανάμεσά σας είναι ότι θέλετε και οι δύο από την πλευρά σας να είστε το επίκεντρο της προσοχή και συμπεριφέρεστε αρκετά εγωιστικά και απόλυτα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…Ό Ήλιος σας από το ζώδιο του Λέοντα υποδηλώνει ότι διαθέτετε και οι δύο γοητευτική παρουσία, λάμψη, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Είσαστε από τους ανθρώπους που έχετε επιβλητική παρουσία  και καταφέρνετε  να στρέφετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.  Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας, έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και λειτουργείται αρκετά αποφασιστικά και άμεσα όταν βάλετε κάτι στο μυαλό σας. Παρόλο που στη ζωή σας θέλετε να έχετε σταθερές αξίες,  έχετε παράλληλα και την επιθυμία να είστε ανεξάρτητοι, να συμπεριφέρεστε ελεύθερα, χωρίς όρια και φραγμούς αλλά σύμφωνα με τα δικά σας «θέλω»!  Σας αρέσει να διακρίνεστε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, διατηρώντας μία άριστη εμφάνιση, διαθέτοντας επαγγελματική καταξίωση και δημιουργώντας σχέσεις με ανθρώπους που μοιράζεστε αμοιβαίο θαυμασμό! Τα προβλήματα της ζωής δεν σας φρενάρουν και ούτε σας αφήνουν να χάσετε το κέφι, την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σας, ίσα – ίσα που σας πεισμώνουν να προσπαθήσετε ακόμα περισσότερο προκειμένου να πετύχετε. Η λέξη αποτυχία και λάθος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας, ακόμα και όταν δικαιολογημένα κάποια στιγμή «φάτε τα μούτρα» σας, σπάνια θα το παραδεχτείτε. Στις σχέσεις σας αλλά και γενικότερα στα ζητήματα του έρωτα, λάμπετε από ευτυχία όταν κοντά σας υπάρχουν άνθρωποι που σας νοιάζονται , σας εκτιμούν, σας θαυμάζουν και σας αγαπούν. Είσαστε εξωστρεφείς, εκδηλωτικοί και εκφράζεται με χειμαρρώδη τρόπο τα συναισθήματά σας, όμως πάντα αναμένετε και την ανάλογη ανταπόκριση, όταν δεν την δέχεστε όμως, θίγεται ο εγωισμός σας και δεν μπορείτε εύκολα να συνεχίσετε! Η γενναιοδωρία σας δεν περιορίζεται μόνο στην έκφραση των συναισθημάτων σας αλλά και στις πράξεις σας. Όταν αγαπάτε έναν άνθρωπο, μπορείτε να τα δώσετε όλα για όλα!  Το αρνητικό σας στοιχείο είναι ότι διαθέτετε μεγάλο πείσμα, αυταρχικότητα και απόλυτη στάση απέναντι στους γύρω σας. Δεν αλλάζετε άποψη και τις περισσότερες φορές θέλετε να γίνεται το δικό σας.


Τι γίνεται λοιπόν όταν δύο Λιονταράκια ερωτεύονται και συμβαδίζουν μέσα σε μία σχέση;


Κυριαρχεί έντονα η  γοητεία, το πάθος, ο θαυμασμός και η έλξη ανάμεσά σας! Μπορεί κάποιες στιγμές  να μην θέλετε  κανείς από τους δύο να παραδεχτείτε  τα συναισθήματά σας απέναντί στον άλλον, στην ουσία όμως γνωρίζετε καλά και οι δύο ότι υπάρχει ένας ιδιαίτερος σύνδεσμος ανάμεσά σας! Αναπτύσσεται μεταξύ σας σεβασμός, οικειότητα, εκτίμηση  και υποστηρίζεστε επί της ουσίας, κάθε ώρα και στιγμή! Μαζί μπορείτε εκτός από τον έρωτα, να απολαύσετε την κοινωνική ζωή, την διασκέδαση και την πολυτέλεια που τόσο αρέσει και στους δύο! Βρίσκεται αρκετά κοινά ενδιαφέροντα και μπορείτε να συνδυάσετε τις δραστηριότητές σας με άνεση!  Το αρνητικό στοιχείο της σχέσης σας είναι ότι προκύπτουν μεταξύ σας μάχες ισχύος και επιβολής. Τι σημαίνει αυτό; Ότι προσπαθείτε και οι δύο από την πλευρά σας να επιβληθείτε ο ένας στον άλλον με τρόπο απόλυτο και αυταρχικό. Προσπαθείτε να θέσετε τους όρους και τους κανόνες σας και με αυτή την απόλυτη στάση προκύπτουν καβγάδες και ασυνεννοησία!  Είναι δύσκολο και οι δύο πλευρές να μάθετε να υποχωρείτε, έτσι λοιπόν συνήθως ο ένας από τους δύο, θα βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να συμβιβάζεται και να αισθάνεται ότι καταπιέζεται μέσα από αυτή τη σχέση!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Λέων;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Λέων;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.