Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Ιχθύ

Μέσα από αυτή τη σχέση βρίσκεται και οι δύο την χαμένη παιδικότητά σας! Στη σχέση αυτή υπάρχει ρομαντισμός και συναίσθημα, όμως οι διαφορές που υπάρχουν στις προσωπικότητές σας, είναι και η αιτία που πάντα υπάρχει ανάμεσά σας ένα μεγάλο κενό …

Τα παιχνίδια φαντασίας, ο έκδηλος ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι μερικά από τα «όπλα» της σχέσης σου με τον Ιχθύ. Έχει τον τρόπο να σε καταφέρει να ξεφύγεις από τον εγωισμό και την απόλυτη στάση σου και σε παρασύρει σε όνειρα και φαντασιώσεις σαν αυτές που έκανες στην περίοδο της εφηβείας σου. Το Ψαράκι από την πλευρά του βρίσκει και πάλι την χαμένη του αυτοπεποίθηση!

Παρακάτω περιγράφονται αναλυτικά οι προσωπικότητές σας, αλλά και η συμβατότητά τους  ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σας, έρχονται σε ταύτιση ή σε απόκλιση:

Ό Ήλιος σου  από το ζώδιο του Λέοντα υποδηλώνει ότι διαθέτεις  γοητευτική παρουσία, λάμψη, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Είσαι  από τους ανθρώπους που έχεις επιβλητική παρουσία  και καταφέρνεις  να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.  Γνωρίζεις καλά τις δυνατότητές σου, έχεις πίστη στις δυνάμεις σου  και λειτουργείς αρκετά αποφασιστικά και άμεσα όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου. Παρόλο που στη ζωή σου  θέλεις  να έχεις σταθερές αξίες,  έχεις παράλληλα και την επιθυμία να λειτουργείς ανεξάρτητα, να συμπεριφέρεσαι ελεύθερα, χωρίς όρια και φραγμούς αλλά σύμφωνα με τα δικά σου «θέλω»!  Σου αρέσει να διακρίνεσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, διατηρώντας μία άριστη εμφάνιση, διαθέτοντας επαγγελματική καταξίωση και δημιουργώντας σχέσεις με ανθρώπους που μοιράζεσαι αμοιβαίο θαυμασμό! Τα προβλήματα της ζωής δεν σε φρενάρουν και ούτε σε αφήνουν να χάσεις το κέφι, την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σου, ίσα – ίσα που σε πεισμώνουν να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο προκειμένου να πετύχεις. Οι λέξεις  αποτυχία και λάθος δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό σου, ακόμα και όταν δικαιολογημένα κάποια στιγμή «φας τα μούτρα» σου, σπάνια θα το παραδεχτείς. Στις σχέσεις σου αλλά και γενικότερα στα ζητήματα του έρωτα, λάμπεις από ευτυχία όταν κοντά σου υπάρχουν άνθρωποι που σε νοιάζονται , σε εκτιμούν, σε θαυμάζουν και σε αγαπούν. Έχεις εξωστρέφεια,  εκδηλωτικότητα και εκφράζεις  με χειμαρρώδη τρόπο τα συναισθήματά σου, όμως πάντα αναμένεις και την ανάλογη ανταπόκριση, όταν δεν την δέχεσαι όμως, θίγεται ο εγωισμός σου και δεν μπορείς εύκολα να συνεχίσεις! Η γενναιοδωρία σου δεν περιορίζεται μόνο στην έκφραση των συναισθημάτων σου αλλά και στις πράξεις σου. Όταν αγαπάς  έναν άνθρωπο, μπορείς να τα δώσεις όλα για όλα!  Το αρνητικό σου  στοιχείο είναι ότι διαθέτεις  μεγάλο πείσμα, αυταρχικότητα και απόλυτη στάση απέναντι στους γύρω σου. Δεν αλλάζεις άποψη και τις περισσότερες φορές θέλεις να γίνεται μόνο το δικό σου.


Ο Ήλιος του συντρόφου σου από το ζώδιο των Ιχθύων, υποδηλώνει ότι είναι ένα άτομο με ευαισθησίες, ρομαντισμό, γλυκύτητα αλλά και ζωηρή φαντασία. Διαθέτει έναν ήρεμο αλλά και υποχωρητικό χαρακτήρα, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί και να γίνει το θύμα στις σχέσεις του. Θα υποχωρήσει, θα συμβιβαστεί, δεν θα πει την γνώμη του προκειμένου να μην διαταράξει το αρμονικό κλίμα που υπάρχει γύρω του. Αναζητά την ιδανική αγάπη, τον άλλο του μισό, τον καρμικό του έρωτα, όμως εξιδανικεύει στο μυαλό του τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να πληγώνεται! Λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα και του αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά (ιδιαίτερα το ερωτικό του ταίρι), σε σημείο που πολλές φορές λειτουργεί με υπερβολή και ασκεί πίεση, χωρίς να το καταλαβαίνει. Αρκετές στιγμές διχάζεται και μπλοκάρεται, ενώ τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται από δειλία και αποφεύγει την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Παρόλο που το Ψαράκι φαίνεται «εύθραυστο», είναι ο άνθρωπος που θα βρει τα ψυχικά κουράγια να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στη ζωή του. Μπορεί εύκολα να γυρίζει σελίδα και δεν σταματά ποτέ να ελπίζει και να ονειρεύεται! Τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς του,  όπως επίσης έχει και ροπή προς την απιστία, αν και εφόσον δεν νιώθει ότι καλύπτεται συναισθηματικά από τον σύντροφό του.


Έχετε ο ένας στον άλλον μεγάλη αδυναμία και σίγουρα σε αυτή τη σχέση δεν εκλείπει το συναίσθημα. Εσύ Λιονταράκι φροντίζεις με τις κολακείες σου και τα επαινετικά σου σχόλια να φτιάχνεις την διάθεση του Ιχθύ που όλο έχει τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές του. Με την αποφασιστικότητά σου παίρνεις τα «ηνία» της σχέσης και τον κάνεις στο πλάι σου να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια. Το Ψαράκι από την πλευρά του, καταφέρνει με τις ευαισθησίες του αλλά και με την διπλή του φύση να σε ξαφνιάζει και να σε κρατά σε εγρήγορση.  Μαζί κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας, όμως ο ενθουσιασμός σας που πολλές φορές σας κάνει να υπερβάλετε και δεν κατορθώνετε να κάνετε μαζί όλα όσα έχετε βάλει στο μυαλό σας.


Τα προβλήματα που προκύπτουν ανάμεσά σας ξεκινούν από τον εγωισμό που διακρίνει εσένα Λιονταράκι μου, αλλά και από τις υπεκφυγές και τις ανασφάλειες του Ιχθύ σου! Πολλές φορές σε πιάνουν τα πείσματά σου και η αυταρχική σου συμπεριφορά  και άθελά σου πληγώνεις τα συναισθήματα του ευαίσθητου Ψαριού! Η επιθυμία σου για φλερτ και επιβεβαίωση φουντώνουν τις ζήλιες και τις ανασφάλειες του ιχθύ, ο οποίος θέλει να έχει την πλήρη αποκλειστικότητα. Ίσως πολλές στιγμές κρίνεις ότι λειτουργεί  πολύ γλυκανάλατα ή με την υπερβολική φροντίδα και την δοτικότητά του προς εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι! Προσοχή όμως, έναν Ιχθύ δεν μπορείς να τον θεωρήσεις ποτέ δεδομένο, γιατί μία μέρα μπορείς να ξυπνήσεις και να δεις ότι αυτά που του έλειπαν από εσένα, τα βρήκε κάπου αλλού! 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Λέων;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ιχθύς;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.