Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Λέων με Αιγόκερω

Αρχικά συνειδητοποιείται και οι δύο πλευρές, ότι οι προσωπικότητές σας είναι εντελώς ασύμβατες και θεωρείτε ότι είναι απίθανο να ταιριάξετε. Στην πορεία όμως ανακαλύπτεται ότι η σχέση αυτή έχει να σας δώσει σημαντικά μαθήματα …

Το κοινό σημείο και των δύο είναι ότι επιθυμείτε να αποκτήσετε καταξίωση και αναγνώριση μέσα από το έργο, την δραστηριότητά σας και τη ζωή σας. Τα κίνητρά σας είναι διαφορετικά, όμως αναπτύσσονται μεταξύ σας αμοιβαία συναισθήματα εκτίμησης και σεβασμού.


Παρακάτω περιγράφονται αναλυτικά οι προσωπικότητές σας, αλλά και η συμβατότητά τους  ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σας, έρχονται σε ταύτιση ή σε απόκλιση:


Ό Ήλιος σου  από το ζώδιο του Λέοντα υποδηλώνει ότι διαθέτεις  γοητευτική παρουσία, λάμψη, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Είσαι  από τους ανθρώπους που έχεις επιβλητική παρουσία  και καταφέρνεις  να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.  Γνωρίζεις καλά τις δυνατότητές σου, έχεις πίστη στις δυνάμεις σου  και λειτουργείς αρκετά αποφασιστικά και άμεσα όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου. Παρόλο που στη ζωή σου  θέλεις  να έχεις σταθερές αξίες,  έχεις παράλληλα και την επιθυμία να λειτουργείς ανεξάρτητα, να συμπεριφέρεσαι ελεύθερα, χωρίς όρια και φραγμούς αλλά σύμφωνα με τα δικά σου «θέλω»!  Σου αρέσει να διακρίνεσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, διατηρώντας μία άριστη εμφάνιση, διαθέτοντας επαγγελματική καταξίωση και δημιουργώντας σχέσεις με ανθρώπους που μοιράζεσαι αμοιβαίο θαυμασμό! Τα προβλήματα της ζωής δεν σε φρενάρουν και ούτε σε αφήνουν να χάσεις το κέφι, την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σου, ίσα – ίσα που σε πεισμώνουν να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο προκειμένου να πετύχεις. Οι λέξεις  αποτυχία και λάθος δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό σου, ακόμα και όταν δικαιολογημένα κάποια στιγμή «φας τα μούτρα» σου, σπάνια θα το παραδεχτείς. Στις σχέσεις σου αλλά και γενικότερα στα ζητήματα του έρωτα, λάμπεις από ευτυχία όταν κοντά σου υπάρχουν άνθρωποι που σε νοιάζονται , σε εκτιμούν, σε θαυμάζουν και σε αγαπούν. Έχεις εξωστρέφεια,  εκδηλωτικότητα και εκφράζεις  με χειμαρρώδη τρόπο τα συναισθήματά σου, όμως πάντα αναμένεις και την ανάλογη ανταπόκριση, όταν δεν την δέχεσαι όμως, θίγεται ο εγωισμός σου και δεν μπορείς εύκολα να συνεχίσεις! Η γενναιοδωρία σου δεν περιορίζεται μόνο στην έκφραση των συναισθημάτων σου αλλά και στις πράξεις σου. Όταν αγαπάς  έναν άνθρωπο, μπορείς να τα δώσεις όλα για όλα!  Το αρνητικό σου  στοιχείο είναι ότι διαθέτεις  μεγάλο πείσμα, αυταρχικότητα και απόλυτη στάση απέναντι στους γύρω σου. Δεν αλλάζεις άποψη και τις περισσότερες φορές θέλεις να γίνεται μόνο το δικό σου.

Ο σύντροφός του, έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό φανερώνει ότι είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εργατικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο.  Η επιθυμία του Αιγόκερω, είναι να δημιουργήσει σταθερές βάσεις στη ζωή του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να επιτύχει την καταξίωση σε κάθε τομέα της ζωής του, γιατί είναι και ο άνθρωπος που θέλει να διατηρεί πάντα ένα άριστο κοινωνικό προφίλ.   Στα ερωτικά ζητήματα, λειτουργεί πάντα βάση λογικής, έχει αυτοσυγκράτηση και  δεν εκφράζει τις προθέσεις του και τα συναισθήματά του με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις. Διαθέτει αποφασιστικότητα και δυναμισμό, είναι αυστηρός κριτής, αλλά και αρκετά εκλεκτικός στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. Δεν επιτρέπει  στον εαυτό του να γίνεται έρμαιο των συναισθημάτων του, φροντίζει να κάνει το σωστό και αυτό που η λογική του επιβάλει ότι πρέπει να γίνει.  Για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική η γνώμη του οικογενειακού αλλά και του κοινωνικού του περιβάλλοντος και πολλές φορές μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν!   Αναζητά έναν σταθερό και αξιόπιστο σύντροφο, που θα έχει φιλοδοξίες για τη ζωή και θα μπορεί να κατανοήσει τα όνειρα και τις ενέργειες που κάνει ο ίδιος προκειμένου να πετύχει. Επιθυμεί να δημιουργήσει την δική του οικογένεια, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι λάτρης της παράδοσης ….


Είναι βέβαιο ότι θαυμάζεις τον λογικό αλλά και πρακτικό τρόπο σκέψης του Αιγόκερω, αλλά και την δίψα του για καταξίωση. Οι φιλοδοξίες του αλλά και η επιμονή του στους στόχους, θα σε παροτρύνουν και εσένα από την πλευρά σου να λειτουργήσεις περισσότερο μεθοδικά στη ζωή σου.  Ο Αιγόκερως από την πλευρά του,  αν και αρχικά μπορεί να στάθηκε επιφυλακτικός απέναντί σου, εντυπωσιάζεται από τον ενθουσιασμό, τις δημιουργικές ιδέες αλλά και από την δίψα σου για ζωή. Τον βοηθάς να γίνεται περισσότερο αυθόρμητος, κοινωνικός και να βλέπει με κέφι και αισιοδοξία τη ζωή  και αυτό είναι κάτι που το έχει πραγματικά ανάγκη! Ο καθένας από εσάς υπερισχύει και έχει δυναμισμό σε διαφορετικούς τομείς της ζωής του αλλά ο συνδυασμός σας, σας βοηθά να εξελιχθείτε, να μάθετε, να προοδεύσετε.


Ωστόσο μέσα από αυτή τη σχέση θα διαπιστώσετε και σημαντικές διαφορές. Εσύ Λιονταράκι είσαι πιο εξωστρεφής, αυθόρμητος αλλά και καλοπερασάκιας, σου αρέσει να βγαίνεις, να διασκεδάζεις να γνωρίζεις νέο κόσμο. Ο Αιγόκερως είναι πιο κλειστός και μυστήριος τύπος, δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια,  δεν κάνει πολλές εξόδους παρά μόνο όταν είναι απαραίτητο και δεν διαθέτει τόση εκφραστικότητα.  Αρκετές στιγμές λοιπόν αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι και δεν περνάς τόσο καλά όσο θα ήθελες. Νιώθεις περίεργα που πρέπει να «μυρίσεις τα νύχια» σου για να καταλάβεις τι σκέφτεται και τι αισθάνεται ο Αιγόκερως, ο οποίος δεν εξωτερικεύεται ! Το Αιγοκεράκι από την πλευρά του αρκετές στιγμές μπορεί να κρίνει την δική σου συμπεριφορά επιπόλαιη και παράλογη.  Ένα ακόμα μέγα θέμα που προκύπτει μεταξύ σας είναι το οικονομικό.  Ο Αιγόκερως βάζει πρόγραμμα, κάνει αποταμίευση και δεν του αρέσουν οι άσκοπες σπατάλες. Εσύ είσαι της άποψης πως το χρήμα είναι για να τον ξοδεύουμε!

Η μέση λύση … είναι πάντα ο τρόπος που θα σας φέρει πιο κοντά!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Λέων;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Αιγόκερως;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.