Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Ζυγό

Ο Ήλιος σας βρίσκεται σε αντίθεση, αυτό σημαίνει ότι είστε δύο άνθρωποι εκ διαμέτρου αντίθετοι, όμως οι σημαντικές διαφορές της προσωπικότητάς σας, είναι και ο λόγος που δημιουργείται ανάμεσά σας αυτή η έντονη έλξη. Μην ξεχνάμε πως τα ετερώνυμα έλκονται!

Ατίθασο και παρορμητικό Κριάρι, είσαι ένας δραστήριος, δυναμικός αλλά και αποφασιστικός άνθρωπος, με ιδιαίτερο ταλέντο στο φλερτ αλλά και στην κατάκτηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις έναν ερωτικό στόχο και να μην κάνεις τα πάντα για να τον κατακτήσεις.  Ζεις την κάθε στιγμή της ζωής σου σαν να είναι τελευταία, σου αρέσει να αποκτάς νέες εμπειρίες και φημίζεσαι για την απέραντη ειλικρίνειά σου.

Ο σύντροφός σου από την πλευρά του, είναι ένας άνθρωπος με φιλική, ήρεμη αλλά και διπλωματική προσωπικότητά. Διαθέτει γοητεία, έχει εξαίρετο γούστο και φροντίζει πολύ την εμφάνισή του.  Η ευγένεια και οι καλοί του τρόποι τον κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ με την υποχωρητικότητά του αλλά και τον αισθησιακό του τρόπο, μπορεί άνετα να σου κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα στάδια της γνωριμία σας. Του αρέσουν η διασκέδαση, η καλή ζωή, η μόδα και η τέχνη, έχει πολλούς φίλους και μαζί του μπορείς να χαρείς την ξέφρενη κοινωνική ζωή. 

Το «μελανό» σημείο της προσωπικότητας του Ζυγού, είναι ότι διακρίνεται από αναποφασιστικότητα και δειλία. Όμως αυτό δεν σε πτοεί, ίσα – ίσα που το βρίσκεις αρκετά κολακευτικό, γιατί σου δίνει εσένα πάντα τον πρώτο λόγο σε όλα. Έτσι λοιπόν στο πλευρό του Ζυγού, ικανοποιείται η ανάγκη σου να έχει πάντα την πρωτιά, είσαι εσύ ο άνθρωπος που θα αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και βρίσκεσαι εσύ από θέση ισχύος και αυτό είναι κάτι που πραγματικά σε εξιτάρει.  Ο Ζυγός όταν είναι κοντά σου, νιώθει τη σιγουριά αλλά και την ηρεμία ότι υπάρχει στο πλάι του ένας άνθρωπος που είναι πιο δυνατός και αποφασιστικός από εκείνον και χαλαρώνει!

Σίγουρα μπορείς και εσύ από την πλευρά σου να παραδεχτείς, ότι δεν είσαι και από τους πιο ήρεμους ανθρώπους. Τσαντίζεσαι εύκολα και με το παραμικρό, ξεσπάς τα νεύρα της ημέρας με έντονο τρόπο και ώρες – ώρες δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου.  Όλο αυτό το εκρηκτικό ταμπεραμέντο, δεν συμβαδίζει με την αρμονική και γαλήνια φύση του Ζυγού, όμως  με την διπλωματικότητα που τον διακρίνει αλλά και με την υποχωρητική του στάση, έχει τον τρόπο να σε αποφορτίζει από τα νεύρα και την ένταση. Έτσι λοιπόν τις στιγμές που προκύπτει μία διαφωνία μεταξύ σας και εσύ βρίσκεσαι σε φάση έκρηξης, μένει στην άκρη του μέχρι να σου περάσει και μετά προσπαθεί με υποχωρήσεις και με χαλαρότητα να σε επαναφέρει στους ρυθμούς σου.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως η θέση του Ήλιου στα ωροσκόπιά σας, σας βοηθά να μπορείτε να ταιριάξετε με άνεση σε μία όμορφη σχέση. Ο ένας συμπληρώνει την προσωπικότητα του άλλου και υπάρχει ταύτιση. Το σημείο όμως που πρέπει να προσέξετε είναι ότι ο Ζυγός, έστω και αν φαίνεται ήρεμος, πράος και υποχωρητικός, αν αγανακτήσει, από την επιβλητική και οξύθυμη συμπεριφορά σου, μπορεί να μη μιλήσει, αλλά θα αναζητήσει σίγουρα να σε αντικαταστήσει! 

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ζυγός;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.