Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Υδροχόο

«Όταν ο ατίθασος, δυναμικός Άρης (εσύ, επειδή είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου), συναντά τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Ουρανό (ο σύντροφός σου, είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου του), τότε αναπτύσσεται ανάμεσά τους μία φλογερή, εκρηκτική και παθιασμένη σχέση, που μπορεί να έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη»


Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Κριού, υποδηλώνει ότι είσαι ένας παρορμητικός, δυναμικός, εξωστρεφής αλλά και ανεξάρτητος άνθρωπος.  Η αμεσότητα, η ευθύτητα και η ειλικρίνειά σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις, ενώ δεν σε τρομάζει η ιδέα να πάρεις πρωτοβουλίες, να ρισκάρεις και να τα παίξεις όλα για όλα προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου. Πολλές φορές συμπεριφέρεσαι επιπόλαια γιατί δεν σκέφτεσαι πριν δράσεις, όμως όλοι έχουν να σου αναγνωρίσουν ότι έχεις την καρδιά μικρού παιδιού.


Ο σύντροφός σου από την πλευρά του είναι ένας απρόβλεπτος και εκρηκτικός τύπος. Με κυβερνήτη του τον Ουρανό, δεν διστάζει να κάνει αλλαγές και θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την προσωπικότητά του αρκετά ανατρεπτική.  Ο ‘Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου, φανερώνει ότι ο σύντροφος σου ερωτεύεται κεραυνοβόλα και με πάθος, όμως όλος αυτός ο εκρηκτικός ενθουσιασμός μπορεί να κρατήσει πολύ λίγο, αν νιώσει ότι έχει πιεστεί από τα δεσμά της σχέσης. Ακόμα και στον έρωτα για αυτόν μετρά πάνω από όλα η φιλία. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος ερωτικός σύντροφος, σίγουρα όμως μέσα από τη σχέση σας, θα καταλάβεις ότι έχεις κερδίσει έναν μόνιμο φίλο.


Παρόλο που ανήκετε σε διαφορετικά στοιχεία ζωδίων, η σχέση σας μπορεί να έχει πολύ όμορφη τροπή, γιατί έχετε ερωτική ταύτιση. Αυτό σημαίνει ότι μαζί θα ανακαλύψετε ότι οι ανάγκες σας λίγο ή πολύ μοιάζουν.  Η ανάγκη και των δύο είναι να έχετε μία σχέση που δεν θα σας καταπατά την προσωπικότητά, που θα σας κάνει να αισθάνεστε ο εαυτό σας και θα μπορείτε παράλληλα να διατηρείτε τις ελευθερίες σας, χωρίς να στερείστε τα ενδιαφέροντά σας και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Αυτό είναι και το σημείο που θα σας κάνει να «κολλήσετε» μαζί!


Η ερωτική σας ζωή δεν μπορεί να γίνει βαρετή, αφού αγαπημένο μου Κριαράκι  θα δείξεις σεβασμό αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον για την φιλική, κοινωνική φύση του Υδροχόου σου και θα νιώσεις πολύ ευχάριστα που θα ανταποκρίνεται με θετικό τρόπο σε κάθε πρωτότυπη πρότασή σου.  Ο Υδροχόος από την πλευρά του, στο πλάι σου θα αισθάνεται ότι πάντα θα ζει μία νέα, πρωτότυπη εμπειρία!


Ωστόσο υπάρχουν και κάποια σημεία που θα πρέπει να προσέξετε στην μεταξύ σας σχέση. Εσύ από την πλευρά σου, νιώθεις την ανάγκη να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και θέλεις έναν σύντροφο που να σε θαυμάζει και να σε αφήνει να είσαι εσύ ο «αρχηγός» της σχέσης. Ο Υδροχόος από την πλευρά του, είναι της άποψης ότι σε μία σχέση υπάρχει ισότητα και δεν μπορεί να μην δείξει τον θαυμασμό του και για ένα νέο άτομο που μπορεί να τον εντυπωσίασε.  Επιπλέον ο σύντροφός σου, αρκετές στιγμές έχει την επιθυμία να αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια κουβεντιάζοντας μαζί σου, πολλά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, την πολιτική και την κοινωνία, ενώ εσύ από την πλευρά σου αισθάνεσαι πολύ βαρετές τέτοιου είδους συζητήσεις.


Μπορείτε να τα πάτε καλά, αν αναπτύξετε με πιο εποικοδομητικό τρόπο την επικοινωνία σας. Εστιαστείτε στους τομείς που έχετε ταύτιση, και αυτοί δεν είναι άλλοι από την διασκέδαση, την κοινωνική ζωή αλλά και το … «κρεβάτι»!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Υδροχόος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.