Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Ταύρο

«Η σχέση ανάμεσα στον πύρινο, παρορμητικό, αυθόρμητο και δυναμικό Κριό  με τον σταθερό, αισθησιακό και πιο αργό στις αποφάσεις του Ταύρο έχει σασπένς.  Οι ανάγκες όμως που έχουν από μία αισθηματική σχέση, διαφέρουν και αυτό είναι μία μεγάλη πρόκληση…»

 

Ερωτεύεσαι με πάθος, λειτουργείς παρορμητικά και δεν σε νοιάζουν και τόσο πολύ οι συνέπειες, απλά θέλεις να ακολουθείς τις επιθυμίες της στιγμής και να κατακτάς ότι βάζεις στο μυαλό σου! 


Το εκρηκτικό σου ταμπεραμέντο αλλά και αυτός ο έκδηλος αυθορμητισμός αλλά και η ειλικρίνειά σου, είναι δύο από τα στοιχεία που αμέσως διέκρινε σε σένα ο σύντροφός σου και σε ξεχώρισε …!


Το ταίρι σου από την πλευρά του, κατάφερε με την γλυκύτητα, τον αισθησιασμό αλλά και την σιγουριά που εκπέμπει να σου κινήσει αμέσως το ενδιαφέρον. 


Σε κάθε τομέα της ζωής σου, βιάζεσαι να έχεις εξελίξεις, θέλεις διαρκώς να υπάρχει κάτι καινούριο που θα σου εξιτάρει το ενδιαφέρον και θα σε βγάζει από την ρουτίνα. Η περιπέτεια αλλά και οι νέες εμπειρίες είναι δύο από τις κυρίαρχες επιθυμίες σου. Η προσωπικότητά σου, μπορεί να κριθεί από το ταίρι σου ως βιαστική, απόλυτη και αρκετά πιεστική, γιατί είναι στη φύση σου να θέλεις ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, ότι βάλεις στο μυαλό σου, ενώ ο σύντροφός σου  έχει πιο ήρεμους και αργούς ρυθμούς και θέλει το χρόνο του για τα πάντα!


Το γλυκό σου Ταυράκι, χαρακτηρίζεται από σταθερότητα, είναι ένα υπεύθυνο, λογικό και πρακτικό άτομο, που θέλει κοντά σου να μπορεί να νιώσει την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που τόσο πολύ έχει ανάγκη.  Παρόλο που λειτουργεί επιφυλακτικά και συγκρατημένα, θα πρέπει να γνωρίζεις καλά  ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο και ότι αν καταφέρεις και βρεις το κλειδί της καρδιάς του, σίγουρα θα σου δοθεί δίχως όρια και φραγμούς.


Παρόλο που μεταξύ σας αναπτύσσονται συναισθήματα, αρκετές στιγμές θα νιώσεις ότι η σχέση σας σε πιέζει.  Το πείσμα, η επιμονή, οι ζήλιες αλλά και οι αργοί ρυθμοί του αισθησιακού σου Ταύρου, θα σε κάνουν  πολλές φορές να νιώσεις ότι ασφυκτιάς μέσα από αυτή τη σχέση.  Το Ταυράκι, θέλει να υπάρχει τόσο στην καθημερινότητά του, όσο και στη ζωή του το πρόγραμμα, ενώ εσύ από την πλευρά σου είσαι «όπου φυσάει ο άνεμος». Τι σημαίνει αυτό;   Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα νιώσεις ότι βαριέσαι στο πλάι του συντρόφου σου ή ότι θα αισθανθείς  πώς κοντά του χάνεις κάτι από τον εαυτό σου. 


Ο Ταύρος από την πλευρά του, δεν μπορεί να δεχτεί τις αρχηγικές σου τάσεις, αλλά ούτε και τους εγωισμούς. Έχει τον τρόπο βέβαια να καταφέρνει να «κοντρολάρει» την εκρηκτική σου διάθεση και σαν με τρόπο μαγικό μπορεί να σε ηρεμεί και να σε γαληνεύει όταν σε πιάνουν τα νεύρα σου.  Δεν μπορεί όμως στιγμή να ανεχτεί την ανεξαρτησία της φύσης σου και σίγουρα πάντα θα προσπαθεί να σε «δαμάσει» και να σε φέρει στα νερά του!


Οι προσωπικότητες σας διαφέρουν και αυτό είναι κάτι που το ξέρετε καλά και οι δύο, το σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από αυτόν τον ερωτικό δεσμό μπορείτε και οι δύο να εξελιχθείτε ως προσωπικότητες.  Εσύ παρορμητικό μου Κριάρι,  μπορείς να καταφέρεις στο πλάι του συντρόφου σου να γαληνέψεις και να αποκτήσεις έναν πιο λογικό και πρακτικό τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων και αυτό θα σε βοηθήσει όχι μόνο στα αισθηματικά σου, αλλά και σε άλλος τομείς της ζωής σου. Το Ταυράκι από την πλευρά του, επηρεαζόμενος από τον ενθουσιασμό που σε διακρίνει, θα καταφέρει να «ξεδιπλώσει» όλα τα κομμάτια της προσωπικότητάς του και θα βάλει στη ζωή του λίγη «τρέλα» και αυθορμητισμό, που του είναι απαραίτητα για να ξεφεύγει κάποιες στιγμές από τα συνηθισμένα.

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ταύρος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.