Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Σκορπιό

«Διαθέτετε και οι δύο πάθος και ένταση στον έρωτα, θέλετε να υπερβαίνετε τα όριά σας όμως οι διαφορές στην προσωπικότητά σας είναι μεγάλες και μπορούν να κοστίσουν …»


Ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνειά σου, είναι δύο από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου που θα γίνουν αμέσως αντιληπτά από τον Σκορπιό και θα εκτιμηθούν δεόντως. Ως γνήσιο Κριάρι είσαι ένας άνθρωπος δυναμικός, αποφασιστικός, ξεροκέφαλος ώρες – ώρες όμως πάνω από όλα διαθέτεις ευθύτητα και απέραντη ντομπροσύνη.


Ο Σκορπιός από την πλευρά του, διαθέτει έντονο μαγνητισμό, έχει σωστή κρίση, είναι μεθοδικός και έστω και αν δεν το φανερώνει με έκδηλο τρόπο, έχει μεγάλες ευαισθησίες και πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Προκειμένου να καταφέρει να σε φέρει στα «νερά» του, θα σκαρφιστεί πολλά «τερτίπια» για να σου κινήσει το ενδιαφέρον και για να κερδίσει την αποκλειστικότητά σου.


Στα αρχικά στάδια της γνωριμία σας, ο Σκορπιός θα αντιληφθεί ότι διαθέτεις αυθορμητισμό και ότι ο σκοπός σου δεν είναι να κρύψεις κάτι στην μεταξύ σας σχέση. Όμως η επιπολαιότητα αλλά οι βιαστικοί ρυθμοί σου, θα τον κάνουν να λειτουργεί πιο επιφυλακτικά και μαζεμένα απέναντί σου, γιατί θα κρίνει ότι τα συναισθήματά σου μπορεί και να είναι ένας απλός ενθουσιασμός της στιγμής.  Ο Σκορπιός, δεν είναι το άτομο που θα καταφέρεις εύκολα να το πείσεις για το κάθε τι, πρώτα θα παρατηρήσει με κάθε λεπτομέρεια τις αντιδράσεις σου και την συμπεριφορά σου και στη συνέχεια θα σου ανοίξει όλα του τα χαρτιά. Σίγουρα θα καταφέρεις από την πλευρά σου να τον κάνεις να είναι πιο εξωστρεφής και δραστήριος και μαζί μπορείτε να απολαύσετε αυτό που προσδοκάτε και οι δύο, δηλαδή το πάθος και την ένταση.


Δεν λείπουν όμως οι στιγμές που ο Σκορπιός, θα σε κουράσει με την καταπιεστική του αγάπη αλλά και με τις ζήλιες του. Εσύ είσαι ένας άνθρωπος που από τη φύση σου θέλεις να αισθάνεσαι ελευθερία, ανεξαρτησία και δεν μπαίνεις εύκολα σε καλούπια. Ο Σκορπιός θέλει να ξέρει κάθε ώρα και στιγμή που βρίσκεται το ταίρι του, αν του είναι πιστό, κάνει σκηνές και λειτουργεί υπερβολικά. Στην αρχή αυτή η συμπεριφορά, μπορεί να σου αρέσει, στην πορεία όμως, δεν θα μπορέσεις να ανεχτείς την καταπίεση που ασκεί στην προσωπικότητά σου.


Οι προσωπικότητές σας, μπορεί να διαφέρουν, οι ανάγκες όμως και των δύο στην ουσία είναι κοινές. Θέλετε δράση, περιπέτεια, ένταση και πάθος στον έρωτα …απολαύστε τις δυνατές στιγμές που είναι στην ιδιοσυγκρασία σας να θέλετε να ζείτε, παραμερίζοντας τις διαφορές.

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Σκορπιός;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.