Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Λέοντα

«Γνήσια ζώδια της φωτιάς και με κοινά στοιχεία στην προσωπικότητά του, σύντομα δημιουργείται ανάμεσά του μία ισχυρή έλξη, στην οποία δεν μπορούν να αντισταθούν»


Φίλε μου Κριέ, είσαι ένας δυναμικός, δραστήριος και αποφασιστικός άνθρωπος που όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, θέλεις πάση θυσία να το κατακτήσεις.  Ξέρεις  τι είναι αυτό που θέλεις και πώς μπορείς να το κάνεις δικό σου, η μαχητικότητα και η διεκδίκηση είναι τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου  που  θαυμάζει  το λαμπερό σου λιονταράκι! Το  συνεχόμενο ερωτικό σου κυνήγι που θα του πραγματοποιείς , θα του δώσεις την επιβεβαίωση που ζητά.


Ο Λέοντας είναι ένας εξωστρεφής, γενναιόδωρος , δημιουργικός και έξω καρδιά άνθρωπος που θέλει κάθε μέρα της ζωής του να είναι μία μοναδική εμπειρία!  Διαθέτει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ευγένεια, ειλικρίνεια και έχει ισχυρή θέληση.  Σε εξιτάρει το γεγονός ότι το Λιοντάρι διαθέτει τόλμη και λάμψη, γιατί αισθάνεσαι ότι στο πλευρό του μπορείς πάντα να ανακαλύψεις κάτι καινούριο που θα σου εξάψει το ενδιαφέρον. Ο Λέοντας στα μάτια σου φαντάζει ως μία μεγάλη πρόκληση, γιατί διαθέτει την χάρη, την γοητεία αλλά και το «τσαγανό» που τόσο πολύ λαχταράς σε έναν ερωτικό σύντροφο.


Ένα από τα κοινά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, δεν είναι άλλο από τον εγωισμό! Από τα αρχικά στάδια της μεταξύ σας σχέσης, είχατε και οι δύο μία δυσκολία από την πλευρά σας να παραδεχτείτε όσα αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον.  Συχνά δημιουργείτε μεταξύ σας  ένα άτακτο ερωτικό παιχνίδι, μέχρι να αποδεχτείτε και να ομολογήσετε κάθε ερωτικό συναίσθημα που βιώνεται.  Τα παιχνιδάκια εγωισμού, μπορεί να γίνουν κουραστικά ή και υπερβολικά και θα αναγκαστείτε και οι δύο πλευρές να αναπτύξετε περισσότερο την υπομονή αλλά και την διάθεση για υποχώρηση – που είναι στοιχεία που εκλείπουν από την προσωπικότητά σας-


Το αφ’ υψηλού ύφος του Λέοντα, πολλές φορές  θα  σε εκνευρίσει, όμως  τις περισσότερες φορές θα σε πεισμώσει να δώσεις ακόμα μεγαλύτερες μάχες για να κερδίσεις την πρώτη θέση στην καρδιά του.


Με τον παρορμητικό σου χαρακτήρα αλλά και με την επιθυμία σου για φλερτ – η οποία δεν μπορεί εύκολα να κοπεί- θα πληγώσεις κάποιες στιγμές τον Λιονταρίσιο εγωισμό… όμως έννοια σου … έχει τον τρόπο του να μπορεί να σε επαναφέρει στην τάξη! Μην ξεχνάς ότι ένας Λέοντας, είναι πιστός, αφοσιωμένος σταθερός…. Όμως διαθέτει πολλές κατακτήσεις και δεν μπορεί να αποδεχτεί εύκολα τα Κριαρίσια φιλελεύθερα παιχνιδάκια του έρωτα, από αντίδραση, θα σε κάνει να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.


Όσες και να είναι οι μεταξύ σας διαφορές, ακόμα και αν προκύπτουν εκρηκτικοί καβγάδες που κάποιες στιγμές θα εξαντλούν την υπομονή και των δύο, το βέβαιο είναι ένα:  Ο ένας παίρνει δύναμη από τον άλλον,  η έλξη μεταξύ σας είναι έντονη και δύσκολα μπορείτε να αντισταθείτε στον πύρινο έρωτα που δημιουργείται ανάμεσά σας.

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Λέων;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.