Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Κριό

«Όταν δύο Κριάρια γίνονται ένα, τότε κυριαρχεί το πάθος και ο αυθορμητισμός στον έρωτα, όμως δεν λείπουν οι έκρυθμες στιγμές καβγάδων που θα εξαντλούν και τις δύο πλευρές»


Ανήκετε στο ίδιο ζώδιο και αυτό κάποιες στιγμές μπορεί να σου φαίνεται αρκετά ελκυστικό, γιατί βρίσκεις  με το ταίρι σου πολλά κοινά στοιχεία, αρκετές στιγμές όμως γίνεται μία «Κριαρίσια πάλη» ανάμεσά σας, για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο και ποιος θα υπερισχύσει! 


Είσαστε και οι δύο από την πλευρά σας δύο ανοιχτόμυαλα αλλά και ανεξάρτητα άτομα.  Στην ερωτική σας ζωή δεν σας νοιάζει και τόσο πολύ η ιδέα να «ανήκετε» κάπου, επιθυμείτε όμως κάθε ώρα και στιγμή να νιώθετε ότι η αισθηματική σας ζωή είναι μία μοναδική περιπέτεια με συγκλονιστικές εξελίξεις που δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε αλλά σας διατηρούν σε ερωτική εγρήγορση!  Η περιπέτεια και οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, είναι δύο στοιχεία της καθημερινότητάς σας που μπορούν να σας φέρουν ακόμα πιο κοντά.  Επιπλέον η κοινή επιθυμία και των δύο για ανεξαρτησία και ελευθερία, θα σας βοηθήσει να μην υπάρχει ένα ασφυκτικό (ή και καταπιεστικό) κλίμα στη σχέση σας. Σέβεται ο ένας τις προσωπικές ανάγκες του άλλου και αφήνετε στη σχέση σας τα περιθώρια για να μπορείτε και οι δύο να διατηρείτε την κοινωνική ζωή αλλά και τις δραστηριότητές σας. Μπορείτε να οργανώνεται την καθημερινότητα σας και να διατηρείτε μία άριστη κοινωνική ζωή, αφιερώνοντας και προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σας, που σας είναι απαραίτητο για να ανανεώνεστε!


Διαθέτετε και οι δύο πολύ δυναμική προσωπικότητα, έχετε τσαγανό και λειτουργείται πάντα παρορμητικά αλλά και αποφασιστικά σε κάθε τομέα της ζωής σας.  Το «ερωτικό κυνήγι» είναι το αγαπημένο σας παιχνίδι στον έρωτα, για αυτό και από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας, υπήρξε έντονο φλερτ αλλά και επιθυμία για διεκδίκηση και κατάκτηση και από τις δύο πλευρές.  Πάντα στη σχέση σας θα είναι ισχυρή η επιθυμία σας, να νιώθετε μία ασάφεια και αβεβαιότητα προς τα συναισθήματα του συντρόφου σας, προκειμένου να μην επαναπαυτείτε, αλλά να συνεχίσετε να διεκδικείται το ερωτικό σας ταίρι.


Το πάθος και η παρορμητικότητα που διαθέτετε και οι δύο θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, ενώ η ρουτίνα, είναι δύσκολο να επισκεφτεί την μεταξύ σας σχέση, αφού πάντα βρίσκεται κάτι καινούριο να κάνετε προκειμένου να ανανεώνεστε!


Μέχρι εδώ ακούγονται όλα πολύ όμορφα …  ποιο είναι όμως το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα σε δύο Κριάρια σαν και εσάς, που διαθέτετε μία τόσο έντονη προσωπικότητα;


Θέλετε και οι δύο από την πλευρά σας να είσαστε ο «αρχηγός» της σχέσης, επιθυμείτε και να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο γι’ αυτό και συχνά αναπτύσσονται ανάμεσά σας ανταγωνιστικές διαθέσεις οι οποίες καταλήγουν σε δυνατούς καβγάδες.


Με κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη, είσαστε και δύο άνθρωποι που δεν σηκώνετε «μύγα στο σπαθί σας», έχετε εκρηκτικό ταμπεραμέντο και «φουντώνετε» εύκολα με το κάθε τι . Τα νεύρα και οι εντάσεις είναι  το αρνητικό στοιχείο τόσο της προσωπικότητάς σας όσο και της σχέσης σας.


Συχνές εντάσεις ή και χωρισμοί μπορεί να προκύπτουν επειδή δεν υποχωρεί καμία από τις δύο πλευρές ή πολύ απλά γιατί το παιχνίδι του «εγωισμού»  δεν σας αφήνει να παραδεχτείτε τα λάθη σας.


Περιορίζοντας την παρορμητικότητα αλλά και τον εγωισμό, είναι βέβαιο ότι μπορείτε να επιτύχετε μία πλήρη ταύτιση και να καταφέρτε να διατηρήσετε την σχέση σας στο χρόνο. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα «θέλω» και των δύο  ταυτίζονται …

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.