Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Καρκίνο

«Ο τίτλος της σχέσης του Κριού με τον Καρκίνο θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν πάθος και δράμα! Ο Κριός ρίχνει λάδι στην φωτιά με τον ατίθασο και εγωιστικό του χαρακτήρα και ο Καρκίνος δεν μπορεί να νιώσει αισθηματική ασφάλεια στο πλευρό του»


Αγαπητό μου Κριάρι, από τα πρώτα στάδια της επαφής σου με τον ευαίσθητο Καρκίνο, διέκρινες ότι μεταξύ σας υπάρχουν πολύ σημαντικές διαφορές. Είσαστε δύο άνθρωποι που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και αυτό συχνά μπορεί να προκαλεί ρήξεις αλλά και πολλά συναισθηματικά δράματα, στη μεταξύ σας σχέση! Το μοναδικό κοινό σας στοιχείο είναι η παρορμητικότητα του χαρακτήρα σας, η οποία όμως δημιουργεί συχνούς καβγάδες και εντάσεις.


Η διαφορά των προσωπικοτήτων σας, θα φανεί και στους δύο ως μία μεγάλη πρόκληση. Η σχέση αυτή μπορεί να βοηθήσει και τους δυο σας να εξελιχθείτε.  Ο Καρκίνος μπορεί να σου μεταδώσει πολύ συναίσθημα και να γλυκάνει την καρδιά σου με ρομαντισμό και τρυφερότητα. Εσύ μπορείς να στηρίξεις τον Καρκίνο να γίνει πιο δυναμικός, αποφασιστικός και τολμηρός στη ζωή του αλλά και πιο συγκεκριμένα στον έρωτα.


Είσαι ένας άνθρωπος με φιλελεύθερη, δυναμική και αποφασιστική προσωπικότητα, που θέλεις πάντα να περνά το δικό σου.  Σου αρέσει να είσαι μέσα σε όλα, στη ζωή σου συμπεριλαμβάνονται αρκετές δραστηριότητες και δεν μπορείς να χαρίσεις στον Καρκίνο την αφοσίωση, την στοργή και την πλήρη αποκλειστικότητα που τόσο πολύ επιθυμεί.  Η ανυπομονησία, η βιασύνη, ο εγωισμός αλλά και ο οξύθυμος χαρακτήρας σου δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την ευαίσθητη φύση του Καρκίνου, που επιθυμεί συναισθηματική επιβεβαίωση.


Το Καρκινάκι σου από την πλευρά του, είναι ένα άτομο ρομαντικό, ευαίσθητο που σκέφτεται πιο παραδοσιακά ή οπισθοδρομικά τον έρωτα και τις σχέσεις. Τα όνειρα του για μονιμότητα και σταθερότητα του δεσμού σας, εσένα θα σου προκαλούν πίεση. Είναι στη φύση του Καρκίνου να λειτουργεί εκδηλωτικά απέναντι στο ερωτικό του ταίρι, να εκφράζει τα συναισθήματά του, να το φροντίζει και να γίνεται το κέντρο του κόσμου του. Όμως για σένα είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς αυτή την «ασφυκτική» συμπεριφορά!


Προσοχή λοιπόν: Γιατί είναι πολύ πιθανό να θεωρήσεις δεδομένα τα συναισθήματα του Καρκίνου σου και να αρχίσεις να βαριέσαι την τρυφερότητα και τον έκδηλο συναισθηματισμό  του. Είναι δύσκολο για τον Καρκίνο να κατανοήσει την ανάγκη σου για ελευθερία και με την ανεξαρτησία και την οξυθυμία σου, άθελά σου μπορεί να πληγώσεις την ευαίσθητη καρδιά του!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Καρκίνος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.