Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Δίδυμο

«Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία στην προσωπικότητα σας, η βαθύτερη ανάγκη  και των δύο  από μία σχέση είναι να μην χάνετε  την προσωπικότητά τους και να λειτουργείται  ελεύθερα και ανεξάρτητα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο Δίδυμος έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ανάλυση και επικοινωνία,  ενώ εσύ επιθυμείς δράση…»


Είσαι από τη φύση σου ένας δυναμικός, δραστήριος αλλά και αρκετά αποφασιστικός άνθρωπος που δεν διστάζεις να διεκδικήσεις αλλά και να κυνηγήσεις τους στόχους σου, ιδιαίτερα αυτούς που σχετίζονται με την αισθηματική σου ζωή.  Το φλερτ είναι το αγαπημένο σου ερωτικό παιχνίδι, γιατί θέλεις διαρκώς να επιβεβαιώνεις το «εγώ» σου και βαριέσαι πάρα πολύ εύκολα. Η παρορμητικότητά σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς και να αναλύσεις, βιάζεσαι για ΔΡΑΣΗ  και ΕΞΕΛΙΞΗ, γι’ αυτό και πολλές φορές  «τρως τα μούτρα» σου, όμως γρήγορα καταφέρνεις να στέκεσαι και πάλι στα πόδια σου!


Ο σύντροφός σου από την πλευρά του, είναι ένας κοινωνικός, ευχάριστος αλλά και πανέξυπνος άνθρωπος που θα μείνει για πάντα το «αιώνιο παιδί»!  Θέλει να αποκτά νέες εμπειρίες και τον εξιτάρουν οι προκλήσεις.  Έχει τον τρόπο του να δημιουργεί εύκολα και γρήγορα ένα ζεστό και άνετο κλίμα σε όλες τις επαφές του, γι’ αυτό και πολύ γρήγορα σου άναψε το «πράσινο φως» και σε έκανε να νιώσεις κοντά του.  Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να σε συνεπάρει με τις γνώσεις του και μπορεί να σε παρασύρει με τον παιδικό αυθορμητισμό του!


Το κοινό σας σημείο δεν είναι άλλο από την ακατανίκητη επιθυμία και των δύο, να μπορείτε να διατηρείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας!  Έχετε και οι δύο από την πλευρά σας αρκετά ενδιαφέροντα και επιθυμείτε να μπορείτε να αφιερώνετε χρόνο μόνο για τον εαυτό σας και για όλα όσα σας γεμίζουν. Οι ζήλιες, οι κτητικότητες  αλλά και οι υπερβολικές απαιτήσεις από μία σχέση, δεν σας ταιριάζουν και τις αποφεύγετε.


Στην πλευρά του Δίδυμου, θα ζήσεις ξέφρενες στιγμές και θα γευτείς μαζί του νέες εμπειρίες. Η σχέση σας θα αποτελέσει έναν εκπληκτικό «σταθμό» που τον προορισμό  μπορείς να τον καθορίσεις εσύ, αρκεί να μην βιαστείς.


Ο Δίδυμος, κοντά σου θα αφεθεί ακόμα περισσότερο και θα ακολουθήσει πολλές φορές τις αποφάσεις της στιγμής, χωρίς να σκεφτεί και να αναλύσει το πριν, το μετά, το χθες, το τώρα και το αύριο!


Τι πρέπει όμως να προσέξετε;


Οι Κριαρίσιες αποφάσεις σου μπορεί να κριθούν επιπόλαιες και απερίσκεπτες από τον Δίδυμο, που θεωρεί πολλές φορές ότι έχει γνώση για τα πάντα.  Είναι γνωστό ότι η συμπεριφορά σου γίνεται πολλές φορές έκρυθμη και δεν «σηκώνεις κουβέντα» και αυτό θα ενοχλεί το σύντροφό σου!


Το Διδυμάκι από την πλευρά του, έχει ανάγκη κάποιες στιγμές να χάνετε σε κουβέντες που δεν έχουν τελειωμό, αναλύει και συζητάει τα πάντα, σε σημείο που πολλές φορές θα τον κρίνεις ως φλύαρο!

Συχνά προκύπτουν «μάχες» μεταξύ σας, γιατί πιστεύεται και οι δύο ότι έχετε δίκιο … Ο Δίδυμος θ προσπαθεί με τα επιχειρήματά του, να σε πείσει για το αντίθετο και εσύ στο τέλος κουράζεσαι από την πολυλογία του και εκρήγνυσαι σαν ηφαίστειο! 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Δίδυμος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.