Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Αιγόκερω

«Όταν το ρίσκο (εσύ), συναντά τη λογική (δηλαδή το Αγιοκεράκι),  είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν τρομερά διλήμματα που αφορούν την πορεία σας.  Οι προσωπικότητές σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, όμως η σχέση σας δεν είναι τυχαία, θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε!»

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Κριού φανερώνει ότι είσαι ένας ανέμελος αλλά και παρορμητικός άνθρωπος που απολαμβάνεις με αυθορμητισμό αλλά και ρίσκο κάθε πρόκληση που θα προκύψει.  Έχεις έναν πολύ ανυπόμονο χαρακτήρα, δεν θέλεις να χάνεις χρόνο και δεν σε ενοχλεί ακόμα και η σκέψη ότι μπορεί κάποιες από τις επιλογές ή τις κινήσεις που θα κάνεις να έχουν το κόστος τους.  Η στάση σου πολλές φορές μπορεί να γίνει αρκετά επιπόλαιη και έστω και αν το γνωρίζεις, δεν σε ενοχλεί. Διακρίνεσαι όμως για την τιμιότητα και την ειλικρίνειά σου και κανείς δεν μπορεί να σου αμφισβητήσει την ντομπροσύνη σου.


Το Αιγοκεράκι σου από την πλευρά του είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος.  Διαθέτει όπως και εσύ, σιγουριά για τον εαυτό του, όμως δεν την εκδηλώνει το ίδιο σαν εσένα.  Από τα αρχικά στάδια της γνωριμίας σας θα διαπιστώσεις ότι διαθέτει πρακτικό τρόπο σκέψης, είναι η προσωποποίηση της λογικής και της υπευθυνότητας, συμπεριφέρεται με ωριμότητα και να κάνει πάντα το σωστό, γιατί όλοι να έχουν να πουν έναν καλό λόγο γι’ αυτόν. Η συμπεριφορά του στις ερωτικές του υποθέσεις μπορεί να φαίνεται ψυχρή και απόμακρη – και αυτό είναι κάτι που θα σε εξιτάρει, γιατί  θα σε προκαλέσει να τον κάνεις να σου ανοιχτεί-.  Η διαφορά του με σένα είναι ότι ο Αιγόκερως δεν ρισκάρει αν δεν είναι βέβαιος ότι η επιλογή που θα κάνει θα είναι και η σωστή. Προτιμά να ακολουθήσει το αργό μονοπάτι για να φτάσει στον προορισμό του, σε αντίθεση με σένα που θα σκεφτείς τον εύκολο και γρήγορο δρόμο!


Όταν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες, όπως και οι δικές σας, προσπαθούν να συμβαδίσουν σε μία ερωτική σχέση, τότε είναι αναμενόμενο να υπάρξουν διαφωνίες αλλά και κενά. Στα μάτια του Αιγόκερω, μοιάζεις σαν το αθώο, άτακτο παιδί που πρέπει κάποια στιγμή να μπει σε σειρά και με την επιπολαιότητά σου θα τον κουράσεις.  Εσύ από την πλευρά σου θα νιώσεις ότι το ταίρι σου παίρνει πολύ στα σοβαρά το κάθε τι και είναι σφιγμένο σαν το «καβούρι» στα πάντα.  Συχνά θα καταλήγετε σε μαλώματα, τα οποία ναι μεν θα ξεκινούν από τον δική σου πλευρά Κριαράκι μου, όμως παρόλο που γρήγορα  θα ξεχνάς εσύ από την πλευρά σου τις διαφορές σας, το Αιγοκεράκι δύσκολα θα βάζει νερό στο κρασί του.


Η σχέση σας όμως μπορεί να έχει καλή τροπή, αν οι υπόλοιποι τομείς του ωροσκοπίου σας συμβαδίζουν με καλύτερο τρόπο (αυτό θα το διαβάσεις παρακάτω).  Σκέψου ότι ο Αιγόκερως έχει έρθει στη ζωή σου, για να σε βοηθήσει να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά, για να σε κάνει να διακρίνεις τις ευκαιρίες που έχεις γύρω σου και να σε στηρίξει μαθαίνοντάς σου την υπομονή, την καρτερικότητα αλλά και την μεθοδικότητα. Εσύ μπορείς να μεταδώσεις στο Αιγοκεράκι σου κέφι, αισιοδοξία, χαρά και να του ντοπάρεις τον εγωισμό του, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές του!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Αιγόκερως;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.