Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Υδροχόο

Ο ερωτισμός ανάμεσά σας είναι διάχυτος, όμως υπάρχουν οι διαφορές στην προσωπικότητά σας, στις απόψεις αλλά και στον τρόπο ζωής σας , που  καθιστούν αυτή την σχέση ιδιαίτερα δύσκολη!Είσαστε και οι δύο άνθρωποι με ευαισθησίες και έχετε την ανάγκη να δίνετε και αν παίρνετε αγάπη, όμως εκφράζεστε με διαφορετικό τρόπο και έχετε διαφορετικές επιθυμίες, ανάγκες και φιλοδοξίες για τη ζωή σας.  Εσύ είσαι ένας άνθρωπος που αναζητάς την συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα, ενώ το ταίρι σου είναι ένα άτομο με μοντέρνες και προοδευτικές ιδέες για τη ζωή που λειτουργεί με τρόπο απρόβλεπτο και εκρηκτικό σε κάθε τομέα!Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

 

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Καρκίνου, φανερώνει ότι  είσαι  ένας ευαίσθητος άνθρωπος, διαθέτεις  ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Λειτουργείς  πάντα με το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Η συμπεριφορά σου έχει εναλλαγές, η ψυχολογία σου περνά αρκετά σκαμπανεβάσματα και όλα εξαρτώνται από τις επιρροές που δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία σου,  είναι να αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και να έχεις  στο πλάι σου έναν άνθρωπο  που θα δίνεις και θα παίρνεις  αγάπη! Δεν χαρίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη σου, λειτουργείς  καχύποπτα και επιφυλακτικά, μέχρι να βεβαιωθείς για την σοβαρότητα αλλά και τις προθέσεις του ανθρώπου που έχει απέναντί σου.  Έχεις παραδοσιακές αξίες και μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια. Το όνειρό σου είναι να δημιουργήσεις και εσύ την δική σου οικογένεια από την οποία θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη, αναζητάς την βαθιά και ουσιαστική δέσμευση! Διαθέτεις  ισχυρή μνήμη, δεν ξεχνάς  αλλά και δεν συγχωρείς εύκολα.Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας επαναστατικός άνθρωπος, με πρωτοπόρο πνεύμα και φιλελεύθερη φύση! Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, όμως γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν μπορεί να αποχωριστεί την ελευθερία του και τον τρομάζουν οι πιεστικές δεσμεύσεις.  Είναι ευφυής, εφευρετικός, ανθρωπιστής και πολύ πιστός στα ιδανικά και στις αξίες του. Συχνά μπερδεύει τον έρωτα και την φιλία και διατηρεί πάντα έναν μεγάλο κύκλο θαυμαστών, γιατί με την εξωστρέφειά του γίνεται αγαπητός και περιζήτητος. Τον έλκουν ερωτικά οι δύσκολες περιπτώσεις και συνήθως θέλει να έχει στο πλευρό του ένα άτομο το οποίο έχει πολλές σημαντικές διαφορές από εκείνον.  Είναι πρόκληση για τον Υδροχόο να έχει σχέση με ένα άτομο που τους χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική απόσταση ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ενδιαφέροντα ή κοινωνικό στάτους!  Ο Υδροχόος είναι ένας προοδευτικός αλλά και εκκεντρικός άνθρωπος, όμως όταν αγαπήσει, τότε τα συναισθήματά του θα έχουν διάρκεια για πάντα!Στην σχέση αυτή, λατρεύεις την απλότητα και την αμεσότητα του Υδροχόου και αυτό που εκτιμάς σε αυτόν είναι ότι λειτουργεί ξεκάθαρα και ο σκοπός του δεν είναι να σε παραπλανήσει. Η ευαισθητοποίηση του για τα κοινωνικά ζητήματα σε κάνει να τον θαυμάζεις και να τον εκτιμάς ακόμα περισσότερο. Με τις απρόβλεπτες προτάσεις του αλλά και με το πολυδιάστατο μυαλό του σου δημιουργεί νέα ερεθίσματα. Δεν μπορείς εύκολα να κατανοήσεις τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί και δεν σου γίνονται αποδεκτές οι φιλελεύθερες τάσεις του. Δυστυχώς δεν μπορεί να σου προσφέρει την ασφάλεια και την σιγουριά που έχεις ανάγκη, αφού ο Υδροχόος δεν μπορεί να αφιερώσει  αφοσίωση αποκλειστικά  μόνο σε σένα και στη σχέση σας! Οι ανασφάλειές σου στο πλάι του πολλαπλασιάζονται γιατί ποτέ δεν μπορείς να έχεις την σιγουριά πώς θα είναι η επόμενη μέρα μαζί του.  Ωστόσο αν  καταφέρεις να μπεις λίγο στη θέση του, θα καταλάβεις πώς ότι και να συμβεί μεταξύ σας, ο Υδροχόος θα είναι πάντα στο πλευρό σου ένα καλό πιστό φιλαράκι!


Ο Υδροχόος από την πλευρά του  θαυμάζει τον τρόπο που εκφράζεσαι και βρίσκει την προσωπικότητα σου ενδιαφέρουσα.  Ξέρει ότι παρόλες τις  ευαισθησίες σου, δεν μπορεί να έχει ποτέ την σιγουριά για τον τρόπο που θα αντιδράσεις και αυτό τον εξιτάρει περισσότερο από όλα. Αρκετές φορές μπορεί να εκνευριστεί με τις οπισθοδρομικές απόψεις σου και συχνά δημιουργούνται μεταξύ σας επικοινωνιακά προβλήματα και διαφωνίες.  Ο έκδηλος συναισθηματισμός σου, η φροντίδα και η προστασία που του φανερώνεις, μπορεί κάποιες στιγμές να τον «πνίγουν», αφού είναι ένας άνθρωπος που δύσκολα μπορεί να μπει σε καλούπια.  Ο Υδροχόος δεν μπορεί να αντέξει τις ζήλιες, την συναισθηματική πίεση αλλά ούτε και τις απαιτήσεις και εκεί ξεκινούν οι διαφωνίες σας….


Όποια και αν είναι η εξέλιξη μεταξύ σας, είσαι για τον Υδροχόο ένας πολύτιμος άνθρωπος με τον οποίο δεν θέλει να χάσει επαφή!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Καρκίνος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Υδροχόος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.