Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Τοξότη

Δύσκολα μπορεί ο ένας να κατανοήσει την προσωπικότητα του άλλου, όμως του Τοξότη του αρέσουν τα δύσκολα και με μεγάλο ενθουσιασμό θα θελήσει με τα βέλη του να στοχεύσει την τρυφερή σου καρδιά ….

Ο Τοξότης για σένα είναι ένα παιδί που δεν πρόκειται ποτέ να μεγαλώσει και βαθιά μέσα σου γνωρίζεις πως παρόλο που είστε εντελώς διαφορετικοί, ότι είναι ντόμπρος και ξεκάθαρος απέναντί σου και αυτό είναι κάτι που πραγματικά το εκτιμάς πολύ! 

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

 

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Καρκίνου, φανερώνει ότι  είσαι  ένας ευαίσθητος άνθρωπος, διαθέτεις  ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Λειτουργείς  πάντα με το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Η συμπεριφορά σου έχει εναλλαγές, η ψυχολογία σου περνά αρκετά σκαμπανεβάσματα και όλα εξαρτώνται από τις επιρροές που δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία σου,  είναι να αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και να έχεις  στο πλάι σου έναν άνθρωπο  που θα δίνεις και θα παίρνεις  αγάπη! Δεν χαρίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη σου, λειτουργείς  καχύποπτα και επιφυλακτικά, μέχρι να βεβαιωθείς για την σοβαρότητα αλλά και τις προθέσεις του ανθρώπου που έχει απέναντί σου.  Έχεις παραδοσιακές αξίες και μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια. Το όνειρό σου είναι να δημιουργήσεις και εσύ την δική σου οικογένεια από την οποία θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη, αναζητάς την βαθιά και ουσιαστική δέσμευση! Διαθέτεις  ισχυρή μνήμη, δεν ξεχνάς  αλλά και δεν συγχωρείς εύκολα.

Ο Ήλιος του συντρόφου σου βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, αυτό σημαίνει ότι έχεις να κάνεις με ένα άτομο που είναι αρκετά φιλελεύθερο και ανεξάρτητο.  Λειτουργεί πάντα με αισιοδοξία, κέφι και ενθουσιασμό, έχει πολλούς φίλους και αρκετές δραστηριότητες.  Λατρεύει το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι, τον έλκουν οι δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις, όμως πολλές φορές λειτουργεί επιπόλαια  και βιαστικά στις αισθηματικές του σχέσεις.  Είναι ο άνθρωπος που έχει μεγάλη επιθυμία να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία και λατρεύει την περιπέτεια και την δράση.  Θέτει στόχους, θέλει να προοδεύσει και να εξελιχθεί όμως αδυνατεί να εστιάσει την προσοχή του σε ένα συγκεκριμένο θέμα για μεγάλο χρονικό διάστημα! Η τάση του για υπερβολή, η απροσεξία του αλλά και η ασυνέπεια που τον διακρίνει είναι μερικά από τα αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του που συχνά τον φέρνουν σε μπελάδες.

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  • Ο Τοξότης θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει με την ζωντάνια και την ενεργητικότητά του. Μαζί του θα ζήσεις νέες, ξεχωριστές εμπειρίες , που ούτε εσύ πίστευες. Ακόμα και τις στιγμές που σε πιάνουν οι μελαγχολίες σου, θα σε κάνει να γελάς και να βρίσκεις και πάλι το κέφι και την αισιοδοξία σου!
  • Με το φιλελεύθερο μυαλό του και τις έξυπνες ιδέες του, θα σε βοηθήσει να δεις  τη ζωή από μία εντελώς διαφορετική σκοπιά!
  • Εσύ από την πλευρά σου  με την φαντασία σου και τον συναισθηματισμό σου, θα μεταδίδεις έμπνευση και δημιουργικότητα στον Τοξότη.

Τα σημεία που πρέπει να δείξετε προσοχή:

  • Ο Τοξότης ζητά ελευθερία, ανεξαρτησία και θέλει να λειτουργεί δίχως όρους και δεσμά. Εσύ από την πλευρά σου, νιώθεις ανασφάλεια από την στάση αυτή του συντρόφου σου, γιατί η βασικότερη επιθυμία σου είναι να έχεις έναν μόνιμο ερωτικό δεσμό που θα σου προσφέρει ασφάλεια, σιγουριά και αποκλειστικότητα. Ο γάμος και η οικογένεια τρομάζουν τον Τοξότη, ενώ εσύ επιδιώκεις και επιθυμείς να αποκατασταθείς!  Μέσα από αυτή τη σχέση ο Τοξότης μπορεί να νιώσει ότι καταπιέζεται, ενώ εσύ από την πλευρά σου θα κυριαρχεί η αίσθηση του ανικανοποίητου!
  • Είσαι ένας άνθρωπος με έναν παραδοσιακό τρόπο σκέψης και οι ιδέες αλλά και οι απόψεις σου για τη ζωή μόνο προοδευτικές δεν θα μπορούσαν να περιγραφτούν. Ο σύντροφός σου από την πλευρά του είναι αρκετά φιλελεύθερος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τριβές και διαφωνίες στην επικοινωνία σας.
  • Υπάρχουν στιγμές που θέλεις να χαλαρώσεις, να μείνεις στο χώρο σου με τον αγαπημένο σου και να ησυχάσετε από τις εξόδους και την κοινωνικότητα. Ο Τοξότης όμως, δύσκολα μπορεί να μείνει για αρκετή ώρα σε ένα σπίτι! Θα σε κουράσει με την ενεργητικότητά του αλλά και με την επιθυμία του να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση!
  • Θέλεις τον χρόνο σου για να δράσεις, να εμπιστευτείς και να ανοιχτείς συναισθηματικά, ενώ ο Τοξότης είναι της άποψης πως στην βράση κολλάει το σίδερο. Η παρορμητικότητά του, θα σου δημιουργεί φόβο και ανασφάλεια!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Καρκίνος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Τοξότης;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.