Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Καρκίνος με Λέοντα

Υπάρχει μία «παιχνιδιάρικη» ερωτική διάθεση ανάμεσά σας και η λαχτάρα σας είναι να ζήσετε το δικό σας ρομαντικό ερωτικό παραμύθι…. Οι προσωπικότητές σας διαφέρουν, όμως μπορείτε να εναρμονιστείτε σε μία σχέση που θα καλύπτει & τους δύο!

 

Αγαπημένο μου Καρκινάκι, είσαι  ένας ευαίσθητος άνθρωπος, διαθέτεις διαίσθηση και φαντασία. Λειτουργείς  πάντα με το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Η συμπεριφορά σου έχει εναλλαγές, η ψυχολογία σου περνά αρκετά σκαμπανεβάσματα και όλα εξαρτώνται από τις επιρροές που δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία σου,  είναι να αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και να έχεις  στο πλάι σου έναν άνθρωπο  που θα δίνεις και θα παίρνεις  αγάπη! Δεν χαρίζεις εύκολα την εμπιστοσύνη σου, λειτουργείς  καχύποπτα και επιφυλακτικά, μέχρι να βεβαιωθείς για την σοβαρότητα αλλά και τις προθέσεις του ανθρώπου που έχει απέναντί σου.  Έχεις παραδοσιακές αξίες και μεγάλη αγάπη προς την οικογένεια. Το όνειρό σου είναι να δημιουργήσεις και εσύ την δική σου οικογένεια από την οποία θα δώσεις και θα πάρεις αγάπη! Διαθέτεις  ισχυρή μνήμη, δεν ξεχνάς  αλλά και δεν συγχωρείς εύκολα.

Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του ωροσκοπίου του στο ζώδιο του Λέοντα, είναι λοιπόν ένας χειμαρρώδης, γενναίος αλλά και γενναιόδωρος άνθρωπος που θέλει να γεύεται τη ζωή αλλά και τον έρωτα, με όλη την δύναμη της ψυχής του.  Διαθέτει λάμψη, γοητεία, εκφραστικότητα αλλά και δημιουργικότητα.  Θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και καταφέρνει με μεγάλη ευκολία να κερδίζει τις εντυπώσεις και να τον θαυμάζουν. Λατρεύει την διασκέδαση, την πολυτέλεια και έχει ωραίο γούστο.  Παθιάζεται με ότι του αρέσει ,  αγαπά και τα δίνει όλα, περιμένοντας πάντα το αντίκρισμα. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός ότι ο Λέοντας είναι αρκετά εγωιστής, αυταρχικός αλλά και αδιάλλακτος.  Δεν μπορεί εύκολα να αλλάξει γνώμη, νομίζει ότι πάντα έχει δίκιο και προσπαθεί να επιβάλλεται γιατί θέλει μονίμως να περνάει το δικό του.

Η σχέση σας αποτελεί μοναδική εμπειρία και για τους δύο! Παρόλο που οι προσωπικότητες σας διαφέρουν, στην ουσία υπάρχουν πολλά κοινά γνωρίσματα μεταξύ σας, που σας βοηθούν να μπορείτε να εναρμονιστείτε με επιτυχία.

Τα θετικά στοιχεία της σχέσης σας:

  •          Καρκινάκι, στο πλευρό του Λέοντα αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά. Με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά του, θα καταφέρει να διώξει μακριά όλες τις ανασφάλειές σου και θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!
  •          Ο Λέοντας κοντά σου, θα καταφέρει να ξεδιπλώσει την τρυφερή, ναζιάρικη και ευαίσθητη πλευρά του! Παράλληλα επιβεβαιώνει το «εγώ» του με την φροντίδα και την προστατευτικότητα που του προσφέρεις.
  •          Μοιράζεστε στιγμές τρυφερότητας και ρομαντισμού, που αναζωογονούν και τους δύο! Αποδεικνύεται κάθε ώρα και στιγμή τα συναισθήματά σας  τόσο με τις πράξεις όσο και με τα λόγια. Οι εκπλήξεις που κάνει ο ένας στον άλλον βοηθούν τη σχέση σας ν α παραμένει δυνατή!
  •          Κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί στη ζωή του την μετριότητα. Για όσο θα είστε μαζί, η σχέση σας θα είναι γεμάτη από έντονες στιγμές!
  •          Το Λιονταράκι βρίσκει τον τρόπο να σου φτιάχνει την διάθεση όταν σε πιάνουν οι μελαγχολίες σου.

Τα αρνητικά στοιχεία της σχέσης σας:

  •          Το λαμπερό και κοινωνικό σου Λιονταράκι, κάποιες στιγμές θα σε κουράσει από την επιθυμία του για διαρκής εξόδους και διασκέδαση. Ενώ μπορεί να θέλεις να περάσετε ένα ήσυχο, ρομαντικό βράδυ τα δυο σας, ο σύντροφός σου μπορεί να κάνει σχέδια για μία ξέφρενη βραδιά παρέα με φίλους! Εσύ είσαι ένας άνθρωπος που θέλεις να περνάς στιγμές απομόνωσης, σε αντίθεση με το ταίρι σου που είναι αρκετά κοινωνικό και δεν μπορεί ούτε στιγμή να κλείνεται στο σπίτι …
  •          Ο Λέοντας διψά για επιβεβαίωση, θέλει να αισθάνεται μοναδικός και να «αρέσει»! Εσύ από την πλευρά σου δεν μπορείς να κατανοήσεις την εξωστρεφή συμπεριφορά του και πληγώνεσαι όταν υπάρχουν στιγμές που φλερτάρει ή ανταποκρίνεται θετικά σε κομπλιμέντα που δέχεται! Κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου όταν παρατηρείς ότι αναμένει όχι μόνο το δικό σου ενδιαφέρον, αλλά και των γύρω του!
  •          Οι συναισθηματικές σου «εξάρσεις» δεν θα γίνονται κατανοητές από το Λιοντάρι, που έστω και αν λειτουργεί  και αυτό από την πλευρά του με τρόπο υπερβολικό, δεν αντέχει όταν γύρω του υπάρχουν συναισθηματικά δράματα! Επιπλέον ο Λέοντας δεν αντέχει τις «σκηνές» που μπορεί να γίνονται μπροστά σε κόσμο. Έχεις την βεβαιότητα ότι μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, διατηρώντας πάντα την ψυχραιμία σου, όταν είσαστε ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους … Δύσκολο …
  •          Μπορεί από την πλευρά σου να υποχωρείς στα πείσματα και στους εγωισμούς του Λέοντα, όμως με την στάση του, άθελά του πολλές φορές θα σου πληγώνει τα αισθήματα.

Προσπαθήστε και οι δύο πλευρές να εστιαστείτε στα θετικά στοιχεία της σχέσης σας, για να μπορέσετε να κατανικήσετε τις διαφορές σας! 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Καρκίνος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Λέων;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.