Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Υδροχόος με Ιχθύ

Είναι γνωστό ότι σου αρέσουν τα δύσκολα και έλκεσαι από ανθρώπους διαφορετικούς. Ο Ιχθύς λοιπόν σε εξιτάρει, όμως η σχέση σου μαζί του είναι εξαιρετικά δύσκολη …

 

Γνωρίζοντας τον Ιχθύ, η πρώτη εντύπωση που σχηματίζεις δεν είναι άλλη από το ότι σου φαίνεται μυστήριος, περίεργος, μπορεί και φαντασμένος, όμως παράλληλα αντιλαμβάνεσαι ότι είναι αρκετά διαφορετικός από εσένα και στα μάτια σου φαίνεται ιδιαίτερος. Αυτή η διαφορετικότητά σας, σου εξιτάρει έντονα το ενδιαφέρον να τον ανακαλύψεις, να τον γνωρίσεις καλύτερα και να έρθεις πολύ κοντά του …. Επειδή λατρεύεις τις προκλήσεις και δεν σου αρέσουν οι εύκολες περιπτώσεις στα ερωτικά, μπορώ άνετα να πω ότι ο Ιχθύς καταφέρνει να σου διατηρεί ζωηρό το ενδιαφέρον, πολύ απλά γιατί σου είναι δυσνόητος!

 

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

 

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Υδροχόου, φανερώνει ότι είσαι ένα εκρηκτικό και απρόβλεπτο άτομο. Συχνά μπορεί να μπερδεύεις τον έρωτα με την φιλία, ή να επιθυμείς να έχεις μία σχέση που δεν σε καταπιέζει αλλά που σου προσφέρει ελευθερίες και με την οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Ερωτεύεσαι με πάθος, όμως πολύ γρήγορα όλος αυτός ο ενθουσιασμός αποχωρεί και έχεις την τάση να βαριέσαι εύκολα. Ακόμα και στα ζητήματα  του έρωτα, σου αρέσουν τα δύσκολα, δηλαδή οι επιλογές σου είναι εκκεντρικές και έλκεσαι από δύσκολες αισθηματικές καταστάσεις ή από ανθρώπους που διαφέρουν από εσένα. Διψάς για εμπειρία, γνώση και θέλεις μέσα από μία σχέση να μπορείς να εξελίσσεσαι. Παρόλο που η αισθηματική σου ζωή μπορεί να χαρακτηριστεί άστατη, ανατρεπτική και γεμάτη αλλαγές, όταν βρεις το λιμάνι που θέλεις να αράξεις, τότε σοβαρεύεις και αγαπάς δίχως όρια. Η κοινωνικότητα, η εξωστρέφεια,  το ανήσυχο πνεύμα αλλά και οι ευαισθησίες είαι στοιχεία της προσωπικότητάς σου που σε κάνουν να ξεχωρίζεις, σίγουρα όμως όλοι έχουν να εκτιμήσουν το γεγονός ότι είσαι ένα άτομο πάντα σε ετοιμότητα να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις όποιον το έχει ανάγκη!


Ο Ήλιος του συντρόφου σου από το ζώδιο των Ιχθύων, υποδηλώνει ότι είναι ένα άτομο με ευαισθησίες, ρομαντισμό, γλυκύτητα αλλά και ζωηρή φαντασία. Διαθέτει έναν ήρεμο αλλά και υποχωρητικό χαρακτήρα, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί και να γίνει το θύμα στις σχέσεις του. Θα υποχωρήσει, θα συμβιβαστεί, δεν θα πει την γνώμη του προκειμένου να μην διαταράξει το αρμονικό κλίμα που υπάρχει γύρω του. Αναζητά την ιδανική αγάπη, τον άλλο του μισό, τον καρμικό του έρωτα, όμως εξιδανικεύει στο μυαλό του τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να πληγώνεται! Λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα και του αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά (ιδιαίτερα το ερωτικό του ταίρι), σε σημείο που πολλές φορές λειτουργεί με υπερβολή και ασκεί πίεση, χωρίς να το καταλαβαίνει. Αρκετές στιγμές διχάζεται και μπλοκάρεται, ενώ τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται από δειλία και αποφεύγει την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Παρόλο που το Ψαράκι φαίνεται «εύθραυστο», είναι ο άνθρωπος που θα βρει τα ψυχικά κουράγια να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στη ζωή του. Μπορεί εύκολα να γυρίζει σελίδα και δεν σταματά ποτέ να ελπίζει και να ονειρεύεται! Τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς του,  όπως επίσης έχει και ροπή προς την απιστία, αν και εφόσον δεν νιώθει ότι καλύπτεται συναισθηματικά από τον σύντροφό του.

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  •          Το Ψαράκι με την δημιουργικότητα και την φαντασία που έχει, σου χαρίζει έμπνευση και σου δίνει πολλές νέες ιδέες για τα προσωπικά σου σχέδια!
  •          Στο πλευρό του Ιχθύ, σου δημιουργείται έντονα η επιθυμία να τον προστατέψεις, να τον βοηθήσεις, να τον υποστηρίξεις και να τον φροντίσεις.  Κατά έναν περίεργο τρόπο, βρίσκει το «κουμπί» που ανοίγει την πιο συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σου!
  •          Μπορεί στα αισθηματικά σου η συμπεριφορά σου να είναι λιγάκι άστατη, αλλά από την στιγμή που δημιουργηθούν αγνά συναισθήματα  αγάπης προς τον Ιχθύ του αφοσιώνεσαι και θυσιάζεις κάποιες από τις προσωπικές σου ανάγκες.
  •          Μέσα από αυτή την σχέση καταφέρνετε να βρίσκεται κάποιες ισορροπίες, που σας βοηθούν να περνάτε καλά!
  •          Υπάρχει μεταξύ σας μία ασυνήθιστη, περίεργη έλξη που σας κάνει να αισθάνεστε ότι η σχέση σας δεν είναι τυχαία, ότι υπάρχει ένα βαθύ και πιο ισχυρό δέσιμο! 

Ποια είναι όμως τα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε;

  •          Τα νεύρα και η έντονη, εκρηκτική σου συμπεριφορά αποδιοργανώνουν τον Ιχθύ, ο οποίος παίρνει πολύ προσωπικά τις αντιδράσεις σου!
  •          Ο Ιχθύς σου δίνεται με αφοσίωση, όμως με την υπερβολική φροντίδα αλλά και τον συναισθηματισμό του, σου ασκεί πίεση την οποία δεν μπορείς να αντέξεις. Οι γκρίνιες και τα παράπονά του, σου φαίνονται στην πορεία της σχέσης, ανυπόφορα.
  •          Κοντά σου ένα Ψαράκι δεν μπορεί να νιώσει συναισθηματική ασφάλεια. Τις στιγμές λοιπόν που θέλεις να λειτουργείς ελεύθερα, ή έχεις την ανάγκη για κοινωνική δικτύωση και φλερτ, ο Ιχθύς αισθάνεται σαν να έχει έρθει η συντέλεια του κόσμου!
  •          Είσαι άνθρωπος του ρίσκου και προσπαθείς πάντα με τη λογική και την πρακτικότητά σου να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και να ακολουθείς ταχύτατους ρυθμούς στη ζωή σου. Ο Ιχθύς όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ακολουθήσει την δική σου τακτική, αφού είναι ο άνθρωπος που διχάζεται, θέλει παρότρυνση  και λειτουργεί με το συναίσθημα. Στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι του λείπει ο ρεαλισμός, πράγμα που εσένα προσωπικά θα σε ενοχλεί!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Υδροχόος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ιχθύς;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.