Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Τοξότης με Ιχθύ

Ανήκετε και οι δύο στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, αυτό σημαίνει ότι είστε και οι δύο άνθρωποι που μπορείτε εύκολα να προσαρμοστείτε στη σχέση σας, όμως οι προσωπικότητές σας διαφέρουν σημαντικά.

Δημιουργείται εύκολα και γρήγορα μεταξύ σας οικειότητα, ζεστασιά και αισθάνεστε σαν να γνωρίζεστε από χρόνια. Η σχέση σας όμως, μπορεί να στηριχτεί αποκλειστικά και μόνο στον ενθουσιασμό, γιατί γρήγορα αντιλαμβάνεστε πόσο διαφορετικοί είστε αλλά και ότι τελικά αυτό που αναζητάτε για να σας συμπληρώσει κάποιος, δεν μπορείτε να το βρείτε εύκολα ο ένας στα μάτια του άλλου!

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

 

Ο Ήλιος σου από το  ζώδιο του Τοξότη φανερώνει πως ότι είσαι  ένας αισιόδοξος αλλά και φιλόδοξος άνθρωπος που έχεις κέφι, ζωντάνια και ενεργητικότητα για ζωή!  Βασική σου επιθυμία είναι η επιτυχία, όχι επειδή θέλεις να έχει την πρωτιά αλλά επειδή ονειρεύεσαι ότι θα φτάσεις πολύ ψηλά, ότι θα πετύχεις και ότι θα καταφέρεις να έχεις μία άνετη ζωή, χωρίς να έχεις την ανάγκη και την υποστήριξη κανενός αλλά στηριζόμενος στις δικές σου δυνάμεις. Είσαι ο άνθρωπος που θα βάλεις στόχους, θα κάνεις προσπάθεια για να τους κατακτήσεις, όμως πολύ γρήγορα θα χάσεις το ενδιαφέρον σου γιατί δεν προσηλώνεσαι για πολύ σε μία σκέψη ή ένα συναίσθημα! Είσαι ανοιχτόμυαλος, προοδευτικός και δεν υπάρχουν στερεότυπα στη ζωή σου. Σου αρέσει η κοινωνική ζωή, έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο και ξεχωρίζεις πάντα για το χιούμορ σου αλλά και τις εύστοχες ατάκες σου. Λατρεύεις τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, την δράση, την περιπέτεια και την επαφή σου με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.  Στον έρωτα θα μπορούσαμε να περιγράψουμε άστατη την συμπεριφορά σου , γιατί πολύ απλά διψάς για ερωτικές περιπέτειες, θέλεις να ζεις ελεύθερα και δεν μπαίνεις εύκολα σε καλούπια! Δεν σημαίνει ότι είσαι άπιστος, όμως είσαι αρκετά αντιδραστικός ερωτικός σύντροφος, αν νιώσεις ότι πιέζεσαι ή περιορίζεσαι. Σου αρέσει το ερωτικό κυνήγι , ιδιαίτερα όμως στα δύσκολα θηράματα… όσο πιο δύσκολη και περίεργη είναι μία ερωτική ιστορία, τόσο περισσότερο εξάπτεσαι και φουντώνει το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Όταν αισθάνεσαι ότι έχεις κατακτήσει τον ερωτικό σου στόχο και θεωρήσεις το ταίρι σου δεδομένο, τότε παύει πλέον να νιώθεις το ίδιο δυνατά…

Ο Ήλιος του συντρόφου σου από το ζώδιο των Ιχθύων, υποδηλώνει ότι είναι ένα άτομο με ευαισθησίες, ρομαντισμό, γλυκύτητα αλλά και ζωηρή φαντασία. Διαθέτει έναν ήρεμο αλλά και υποχωρητικό χαρακτήρα, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί και να γίνει το θύμα στις σχέσεις του. Θα υποχωρήσει, θα συμβιβαστεί, δεν θα πει την γνώμη του προκειμένου να μην διαταράξει το αρμονικό κλίμα που υπάρχει γύρω του. Αναζητά την ιδανική αγάπη, τον άλλο του μισό, τον καρμικό του έρωτα, όμως εξιδανικεύει στο μυαλό του τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να πληγώνεται! Λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα και του αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά (ιδιαίτερα το ερωτικό του ταίρι), σε σημείο που πολλές φορές λειτουργεί με υπερβολή και ασκεί πίεση, χωρίς να το καταλαβαίνει. Αρκετές στιγμές διχάζεται και μπλοκάρεται, ενώ τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται από δειλία και αποφεύγει την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Παρόλο που το Ψαράκι φαίνεται «εύθραυστο», είναι ο άνθρωπος που θα βρει τα ψυχικά κουράγια να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στη ζωή του. Μπορεί εύκολα να γυρίζει σελίδα και δεν σταματά ποτέ να ελπίζει και να ονειρεύεται! Τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς του,  όπως επίσης έχει και ροπή προς την απιστία, αν και εφόσον δεν νιώθει ότι καλύπτεται συναισθηματικά από τον σύντροφό του.

 

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  •          Λατρεύετε και οι δύο τις αλλαγές, η διαφορά  σας είναι ότι ο εσύ αγαπημένο μου Τοξοτάκι τις επιδιώκεις, ενώ ο Ιχθύς συνήθως τις ακολουθεί!
  •          Είσαστε και οι δύο επικοινωνιακοί, εσύ Τοξότη μου καταφέρνεις με το χιούμορ σου να κερδίζεις τους ανθρώπους, ενώ ο Ιχθύς με τους καλούς του τρόπους και την ευγένειά του! Κοντά στο Ψαράκι, μπορείς και εσύ να αποκτήσεις περισσότερο «τάκτ» στις επαφές σου, ενώ παράλληλα ο Ιχθύς, μπορεί να μάθει να είναι πιο άμεσος!
  •          Στο πλάι του Ιχθύ, θα αναπτύξεις περισσότερο το συναίσθημα..
  •          Είσαι άνθρωπος αποφασιστικός, ενώ ο Ιχθύς είναι διαρκώς σε ένα δίλημμα. Στη σχέση σας λοιπόν εσύ έχεις τον πρώτο λόγο και το Ψαράκι, χωρίς κανένα πρόβλημα ακολουθεί!

 

Ποια είναι όμως τα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε;

  •          Ο άστατος χαρακτήρας σου, θα πληγώνει το Ψαράκι, το οποίο μονίμως θα δραματοποιεί την κατάσταση ! Είναι δύσκολο να καταφέρει ένας Ιχθύς να ακολουθήσει τους γρήγορους και νευρώδης ρυθμούς σου…
  •          Το Ψαράκι ζητά συναισθηματική ασφάλεια και είναι αρκετά εκδηλωτικό, όμως εσύ μπορεί να αισθάνεσαι ότι πιέζεσαι από την συμπεριφορά του απέναντί σου.
  •          Η ονειροπόλα διάθεση του Ιχθύ, ενώ στην αρχή θα σε εξιτάρει στην πορεία θα σου φανεί κουραστική!
  •          Το Ψαράκι ζητά ρομαντισμό και τρυφερότητα, όπως και να το κάνουμε, όσο και να υποχωρήσεις, αυτά είναι στοιχεία που εκλείπουν στην δική σου προσωπικότητα!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Τοξότης;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ιχθύς;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.