Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Ιχθύ

Είσαι ένας άνθρωπος που λειτουργείς βάση λογικής, ενώ ο Ιχθύς λειτουργεί με το συναίσθημα, ωστόσο το κοινό σας σημείο είναι ότι και οι δύο επιζητάτε την συναισθηματική ασφάλεια!


Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Ταύρου φανερώνει ότι έχεις μία πολύ σταθερή προσωπικότητα και η βασική σου επιθυμία είναι να μπορείς να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια και σε κάθε τομέα της ζωής σου.  Η σοβαρότητα και η ωριμότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς σου, έχεις υπομονή και δίνεις πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπάς. Όταν όμως ραγίσει το γυαλί τότε δύσκολα μπαίνεις στην προσπάθεια να το κολλήσεις ξανά ….


Θέλεις  να χαίρεσαι όλες τις μικρές αλλά και τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής, λατρεύεις τον έρωτα, το καλό φαγητό, τα ακριβά ρούχα και γενικά την πολυτέλεια. Θεωρείς ότι μία από τις σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας, γι’ αυτό και ένα από τα μεγάλα όνειρά σου, είναι να κάνεις το δικό σου σπιτικό, απολαμβάνοντας ήρεμες οικογενειακές στιγμές.  Δεν σου αρέσουν να σε βγάζουν από τα «νερά» σου, οι αλλαγές σε τρομάζουν και έχεις αργούς ρυθμούς. Ωστόσο όταν πάρεις μία απόφαση τότε κανείς δεν μπορεί να σου αλλάξει άποψη …


Ο Ήλιος του συντρόφου σου από το ζώδιο των Ιχθύων, υποδηλώνει ότι είναι ένα άτομο με ευαισθησίες, ρομαντισμό, γλυκύτητα αλλά και ζωηρή φαντασία. Διαθέτει έναν ήρεμο αλλά και υποχωρητικό χαρακτήρα, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί και να γίνει το θύμα στις σχέσεις του. Θα υποχωρήσει, θα συμβιβαστεί, δεν θα πει την γνώμη του προκειμένου να μην διαταράξει το αρμονικό κλίμα που υπάρχει γύρω του. Αναζητά την ιδανική αγάπη, τον άλλο του μισό, τον καρμικό του έρωτα, όμως εξιδανικεύει στο μυαλό του τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να πληγώνεται!


Λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα και του αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά (ιδιαίτερα το ερωτικό του ταίρι), σε σημείο που πολλές φορές λειτουργεί με υπερβολή και ασκεί πίεση, χωρίς να το καταλαβαίνει. Αρκετές στιγμές διχάζεται και μπλοκάρεται, ενώ τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται από δειλία και αποφεύγει την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Παρόλο που το Ψαράκι φαίνεται «εύθραυστο», είναι ο άνθρωπος που θα βρει τα ψυχικά κουράγια να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στη ζωή του. Μπορεί εύκολα να γυρίζει σελίδα και δεν σταματά ποτέ να ελπίζει και να ονειρεύεται! Τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς του,  όπως επίσης έχει και ροπή προς την απιστία, αν και εφόσον δεν νιώθει ότι καλύπτεται συναισθηματικά από τον σύντροφό του.


Οι προσωπικότητές σας διαφέρουν, όμως η σχέση αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε στοιχεία της προσωπικότητάς σας που λείπουν και στους δύο.


Στο πλευρό του Ιχθύ να νιώσεις την συναισθηματική ασφάλεια και με την εκφραστικότητα που τον διακρίνει θα καταφέρεις να λειτουργείς με περισσότερο αυθορμητισμό.  Τις στιγμές που σε πιάνουν τα πείσματά και η «ξεροκεφαλιά» σου, ο Ιχθύς θα έχει τον τρόπο να σε ηρεμεί, καταφέρνοντας να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές σου!


Ο Ιχθύς κοντά σου μπορεί να νιώσει την σιγουριά και την σταθερότητα που προσδοκά! Ο λογικός και πρακτικός τρόπος σκέψης σου θα τον παραδειγματίσουν και θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίζει τη ζωή αλλά και τη σχέση σας με έναν τρόπο πιο ρεαλιστικό. Ο αισθησιασμός σου και η αδυναμία σου προς τις απολαύσεις θα κάνουν το Ψαράκι να λάμπει από ευτυχία.


Τα σημεία που πρέπει να δείξετε προσοχή είναι τα ακόλουθα: 1) Τα πείσματα που ξεκινούν από εσένα και άθελά σου πληγώνουν το ευαίσθητο Ψαράκι, 2) Τις υπεκφυγές του Ιχθύ που θα σε εξοργίσουν και θα κλονίζουν κάποιες στιγμές την εμπιστοσύνη σου.

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ταύρος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ιχθύς;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.