Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Κριός με Ιχθύ

«Όταν ο πύρινος και δυναμικός Κριός συναντά τον υδάτινο και ευαίσθητο Ιχθύ, νιώθει αμέσως την ανάγκη να τον προστατεύσει και να τον αγκαλιάσει.  Η σχέση σας μπορεί να χαρακτηριστεί  «κούρσα μετ’ εμποδίων»  πολύ απλά γιατί οι προσωπικότητές σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες»

Ο Ήλιος σου από το παρορμητικό ζώδιο του Κριού, φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που διψάς για ζωή, για περιπέτεια, για δράση αλλά και για έρωτα.  Ακολουθείς στην καθημερινότητά σου το ρίσκο και σου αρέσουν πάντα οι γρήγοροι ρυθμοί σε κάθε τομέα της ζωής σου.  Θα μπορούσαμε  να σε περιγράψουμε ατίθασο, βιαστικό, ειλικρινή, αυθόρμητο αλλά και κάποιες στιγμές επιπόλαιο. Η βαθύτερη ανάγκη σου στον έρωτα, είναι να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που η κάθε μέρα μαζί του θα είναι μία μοναδική εμπειρία. Θέλεις την ανεξαρτησία σου και την απαιτείς. Όταν  ένας ερωτικός δεσμός αρχίζει να γίνεται απαιτητικός, τότε χάνεις το ενδιαφέρον σου …


Ο σύντροφός σου από την πλευρά του, είναι ο άνθρωπος που πάνω από όλα βάζει το συναίσθημα. Θέλει να έχει κοντά του έναν ερωτικό σύντροφο από τον οποίο θα «πιαστεί», δηλαδή θα ακουμπήσει και θα γίνουν κυριολεκτικά ένα.  Διαθέτει ευαισθησίες και ρομαντισμό,  πολλές φορές δραματοποιεί τα καβγαδάκια που προκύπτουν στην σχέση σας, αντί να κατανοήσει ότι εσένα είναι στη φύση σου να ξεσπάς και να φωνάζεις.


Στα αρχικά στάδια της σχέσης σας θα νιώσετε και οι δύο πανέμορφα με τον χρόνο που θα περνάτε μαζί. Αυτό θα συμβαίνει γιατί εσύ σαν αρχηγικό Κριάρι θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να παίρνεις τον πρώτο λόγο των αποφάσεων για τη σχέση σας. Το γλυκό Ψαράκι, θα νιώσει στο πλάι σου σιγουριά και ασφάλεια και θα σου δείχνει κάθε ώρα και στιγμή το ενδιαφέρον του και τον θαυμασμό του, εξυψώνοντας σου τον εγωισμό.


Η συνέχεια της σχέσης σας όμως, μπορεί να φανεί ιδιαίτερα προβληματική εξαιτίας της ασυμφωνίας των προσωπικοτήτων σας…


Η έντονη κοινωνική σου ζωή αλλά και η επιθυμία σου για ερωτική επιβεβαίωση και φλερτ , θα προκαλούν αβεβαιότητα και ανασφάλεια στο Ψαράκι, αφού θα σε ζηλεύει και θα σε υποψιάζεται. Οι γκρίνιες και τα παραπονάκια που θα σου κάνει για τις συχνές εξόδους που μπορεί να πραγματοποιείς χωρίς την δική του συντροφιά , θα σε κουράσουν.  Είναι δύσκολο ο Ιχθύς να καταφέρει να κατανοήσει την επιθυμία σου για ελευθερία και εσύ από την πλευρά σου είναι αδύνατον να μην αισθανθείς καταπίεση, από όλο αυτόν τον έκδηλο και υπερβολικό συναισθηματισμό του συντρόφου σου.


Προσπάθησε να επικεντρωθείς μόνο στα θετικά, ρούφηξε σαν σφουγγάρι όλο αυτό το συναίσθημα και την αγάπη που θα σου μεταδώσει το τρυφερό Ψαράκι και προσπάθησε και εσύ από την πλευρά σου να του μεταδώσεις λίγο από τον δυναμισμό σου.

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Κριός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ιχθύς;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.