Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Ιχθύ

Οι προσωπικότητές σας διαφέρουν, αντιλαμβάνεστε πολλά πράγματα από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, η σχέση σας όμως θα είναι ένα καλό μάθημα και για τους δύο ….

Είσαι ένας άνθρωπος με  εξωστρέφεια, κέφι για ζωή και δίψα για γνώση και εμπειρία. Σου  αρέσει να αναλύεις, να κουβεντιάζεις , να ανταλλάσεις  απόψεις και έχεις  έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο! Έχεις  ευφράδεια λόγου, ετοιμολογία  και μιλάς  πάντα  με επιχειρήματα και στοχευόμενα σχόλια. Διαθέτεις  ευστροφία, κοινωνικότητα  και προσαρμόζεσαι  με μεγάλη ευκολία στις αλλαγές που φέρνει η ζωή.  Θέλεις  κάθε ώρα και στιγμή , να αισθάνεσαι  ότι έχεις  ελευθερία κινήσεων, λόγου, αποφάσεων και είναι πολύ σημαντικό  να μπορείς να χαίρεσαι  την ανεξαρτησία σου. Στον έρωτα σε έλκει ιδιαίτερα το παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης, έχεις πολλές κατακτήσεις όμως πολλές φορές η συμπεριφορά αλλά και οι ερωτικές σου  επιλογές χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Έχεις  την τάση να βαριέσαι εύκολα γιατί διψάς για νέες συγκινήσεις και περιπέτεια, η ερωτική δέσμευση σε  τρομάζει. Τα συναισθήματά, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σου χαρακτηρίζονται πολλές φορές από αστάθεια, γι’ αυτό  και δεν μπορείς  να κρατήσεις  το λόγο σου , γιατί ξέρεις  εκ των προτέρων ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αθετήσεις – ιδίως στις ερωτικές σου  υποθέσεις-!

Ο Ήλιος του συντρόφου σου από το ζώδιο των Ιχθύων, υποδηλώνει ότι είναι ένα άτομο με ευαισθησίες, ρομαντισμό, γλυκύτητα αλλά και ζωηρή φαντασία. Διαθέτει έναν ήρεμο αλλά και υποχωρητικό χαρακτήρα, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί και να γίνει το θύμα στις σχέσεις του. Θα υποχωρήσει, θα συμβιβαστεί, δεν θα πει την γνώμη του προκειμένου να μην διαταράξει το αρμονικό κλίμα που υπάρχει γύρω του. Αναζητά την ιδανική αγάπη, τον άλλο του μισό, τον καρμικό του έρωτα, όμως εξιδανικεύει στο μυαλό του τους ανθρώπους και τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να πληγώνεται!

Λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα και του αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά (ιδιαίτερα το ερωτικό του ταίρι), σε σημείο που πολλές φορές λειτουργεί με υπερβολή και ασκεί πίεση, χωρίς να το καταλαβαίνει. Αρκετές στιγμές διχάζεται και μπλοκάρεται, ενώ τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζεται από δειλία και αποφεύγει την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Παρόλο που το Ψαράκι φαίνεται «εύθραυστο», είναι ο άνθρωπος που θα βρει τα ψυχικά κουράγια να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στη ζωή του. Μπορεί εύκολα να γυρίζει σελίδα και δεν σταματά ποτέ να ελπίζει και να ονειρεύεται! Τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς του,  όπως επίσης έχει και ροπή προς την απιστία, αν και εφόσον δεν νιώθει ότι καλύπτεται συναισθηματικά από τον σύντροφό του.

Το Ψαράκι καταφέρνει να αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές της προσωπικότητάς σου! Σε παρασύρει με τον ρομαντισμό και την τρυφερότητά του και σε βοηθά να εκφράζεις ακόμα περισσότερο την αισθηματική σου πλευρά.  Θαυμάζεις την δημιουργικότητα και την φαντασία του Ιχθύ και παρόλο που καταλαβαίνεις ότι οι προσωπικότητές σας διαφέρουν, αντιλαμβάνεσαι ότι το κοινό σας σημείο είναι ότι και οι δύο αλλάζετε διαρκώς απόψεις για τα πάντα! Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που δεν νιώθεις ότι δεν σε καλύπτει επικοινωνιακά, γιατί αντιλαμβάνεται τα πράγματα από μία πιο φανταστική / ονειρική πλευρά, σε αντίθεση με εσένα που θέλεις πάντα με λογικά επιχειρήματα να αιτιολογείς το κάθε τι! Επιπλέον, η καταπιεστική αγάπη του Ιχθύ σε κάνει να νιώθεις ότι στερείς από τον εαυτό σου την πολύτιμη ελευθερία, που τόσο έχεις ανάγκη!

Ο γλυκός και τρυφερός Ιχθείς, έχει θαυμασμό για την προσωπικότητά σου και στο πλευρό σου μαθαίνει πάντα κάτι καινούριο. Τις στιγμές που δεν μπορεί να δει με ρεαλισμό κάποιες καταστάσεις, τον βοηθάς με τον λόγο σου και τα επιχειρήματά σου, να επανέλθει στην πραγματικότητα και να δει με μεγαλύτερη λογική κάποια ζητήματα. Κοντά σου ξεπερνά τις δειλίες, τις ντροπές  και τους δισταγμούς, όμως δυστυχώς δεν καταφέρνει να καταπολεμά τις ανασφάλειές του. Έχεις την τάση να βαριέσαι εύκολα και δεν μπορείς να διακόψεις το φλερτ και την επικοινωνία και με άλλα άτομα και αυτή η στάση σου πολλές φορές πληγώνει το ταίρι σου. Το Ψαράκι αισθάνεται στο πλευρό σου κάποια συναισθηματικά κενά, γιατί εσύ επιμένεις να διατηρείς την ανεξαρτησία σου και φοβάσαι τις δεσμεύσεις, ενώ αυτό από την πλευρά του, θέλει να ζήσει έναν έρωτα δίχως όρια.

Τα διλήμματα, η τάση για απιστία και τα μπερδέματα είναι μέσα στο μενού της σχέσης σας. Προσπαθήσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες.

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Δίδυμος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ιχθύς;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.