Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Τοξότη

Τα ετερώνυμα πάντα έλκονται και στην δική σας περίπτωση, παρόλο που είστε εκ διαμέτρου αντίθετοι σε κάποια πράγματα … ο ένας συμπληρώνει τον άλλον!

Είσαι ένας άνθρωπος με  εξωστρέφεια, κέφι για ζωή και δίψα για γνώση και εμπειρία. Σου  αρέσει να αναλύεις, να κουβεντιάζεις , να ανταλλάσεις  απόψεις και έχεις  έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο! Έχεις  ευφράδεια λόγου, ετοιμολογία  και μιλάς  πάντα  με επιχειρήματα και στοχευόμενα σχόλια. Διαθέτεις  ευστροφία, κοινωνικότητα  και προσαρμόζεσαι  με μεγάλη ευκολία στις αλλαγές που φέρνει η ζωή.  Θέλεις  κάθε ώρα και στιγμή , να αισθάνεσαι  ότι έχεις  ελευθερία κινήσεων, λόγου, αποφάσεων και είναι πολύ σημαντικό  να μπορείς να χαίρεσαι  την ανεξαρτησία σου. Στον έρωτα σε έλκει ιδιαίτερα το παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης, έχεις πολλές κατακτήσεις όμως πολλές φορές η συμπεριφορά αλλά και οι ερωτικές σου  επιλογές χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Έχεις  την τάση να βαριέσαι εύκολα γιατί διψάς για νέες συγκινήσεις και περιπέτεια, η ερωτική δέσμευση σε  τρομάζει. Τα συναισθήματά, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σου χαρακτηρίζονται πολλές φορές από αστάθεια, γι’ αυτό  και δεν μπορείς  να κρατήσεις  το λόγο σου , γιατί ξέρεις  εκ των προτέρων ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αθετήσεις – ιδίως στις ερωτικές σου  υποθέσεις-!

Ο Ήλιος του συντρόφου σου βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, αυτό σημαίνει ότι έχεις να κάνεις με ένα άτομο που είναι αρκετά φιλελεύθερο και ανεξάρτητο.  Λειτουργεί πάντα με αισιοδοξία, κέφι και ενθουσιασμό, έχει πολλούς φίλους και αρκετές δραστηριότητες.  Λατρεύει το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι, τον έλκουν οι δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις, όμως πολλές φορές λειτουργεί επιπόλαια  και βιαστικά στις αισθηματικές του σχέσεις.  Είναι ο άνθρωπος που έχει μεγάλη επιθυμία να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία και λατρεύει την περιπέτεια και την δράση.  Η τάση του για υπερβολή, η απροσεξία του αλλά και η ασυνέπεια που τον διακρίνει είναι μερικά από τα αρνητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του που συχνά τον φέρνουν σε μπελάδες.

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  • Εσύ είσαι άνθρωπος της ανάλυσης ενώ ο Τοξότης σύντροφός σου είναι άνθρωπος της δράσης! Έτσι λοιπόν εσύ σε αυτή τη σχέση είσαι πάντα με μία νέα ιδέα, που το ταίρι σου θα φροντίζει με ενθουσιασμό και δραστικότητα να την κάνει πραγματικότητα. Στο πλάι ενός Τοξότη μπορείς επιτέλους να ξεφύγεις από την θεωρία και να αρχίζεις να κινείσαι πιο μεθοδικά και δυναμικά στους στόχους σου.
  • Δίνεται ο ένας στον άλλον ελεύθερο χρόνο αλλά και χώρο για να μπορείτε να ανανεώνετε τη σχέση σας. Και οι δύο επιθυμείτε στιγμές ανεξαρτησίας και μέσα από αυτή την σχέση θα αισθάνεστε  ότι μπορείτε να διατηρείτε τους ρυθμούς που είχατε μέχρι σήμερα, χωρίς κάποιος να σας περιορίζει.
  • Ο Τοξότης με τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις θα καταφέρνει να σου διεγείρει το μυαλό και στο μυαλό του θα μαθαίνεις πάντα κάτι καινούριο. Τις στιγμές που δεν ξέρεις τι να αποφασίσεις και πώς πρέπει να κατευθυνθείς, ο Τοξότης θα μπορεί να σε βάζει στον ίσιο δρόμο ….
  • Εκτός από ερωτικοί σύντροφοι, καταφέρνετε να είστε και τα καλύτερα φιλαράκια! Μοιράζεστε τον ίδιο κοινωνικό κύκλο, καταφέρνετε να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και γούστα και υπάρχουν μεταξύ σας σημεία ταύτισης.

Τα σημεία που πρέπει να προσέξετε:

  • Η επιπολαιότητα, η βιασύνη και τα νεύρα θα προκαλούν συχνά – πυκνά  τα προβληματάκια τους στη σχέση σας.  Μην αναζητάτε λύσεις, σε ακατάλληλες στιγμές, ιδιαίτερα όταν  ξέρετε ότι ο καβγάς είναι αναπόφευκτος.
  • Τις στιγμές που εσύ έχεις την ανάγκη να συζητήσεις και να αναλύσεις τα ζητήματα που αφορούν την σχέση σου, ο Τοξότης βιάζεται να θέσει σε εφαρμογή λύσεις, χωρίς να έχει χρόνο ή επιθυμία να επεκταθεί σε περιττές κουβέντες. Αυτός είναι ένας από τους πιο ένας από τους συνηθισμένους λόγους που προκύπτουν ανάμεσά σας διαφωνίες….

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Δίδυμος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Τοξότης;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.