Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Αιγόκερως με Υδροχόο

Οι διαφορές στην προσωπικότητά σας είναι μεγάλες, ωστόσο μέσα από αυτή τη σχέση έχετε να μάθετε πολλά. Πολλές φορές αισθάνεστε ότι δεν είναι τυχαίο που βρέθηκε ο ένας στον δρόμο του άλλου …

 

 

Το κοινό σας στοιχείο είναι ότι και οι δύο επιθυμείτε να έχετε έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο και είστε ιδιαίτερα πιστή στα ιδανικά σας.  Η σχέση σας, είναι μία μεγάλη πρόκληση και για τους δύο,  αφού στην πορεία της αντιλαμβάνεστε ότι δύσκολα μπορείτε να αποδεχτείτε την διαφορετικότητά σας.

 

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, αλλά και της σχέσης σας:

 

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Αιγόκερω, φανερώνει ότι είσαι ένα  άτομο φιλόδοξο, εργατικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο.  Η επιθυμία σου, είναι να δημιουργείς σταθερές βάσεις στη ζωή σου. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να επιτύχει την καταξίωση σε κάθε τομέα της ζωής σου, γιατί είσαι ο άνθρωπος που θέλεις να διατηρείς  πάντα ένα άριστο κοινωνικό προφίλ.   Στα ερωτικά ζητήματα, λειτουργείς πάντα βάση λογικής, έχεις αυτοσυγκράτηση και  δεν εκφράζεις τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις. Διαθέτεις αποφασιστικότητα και δυναμισμό, είσαι αυστηρός κριτής, αλλά και αρκετά εκλεκτικός στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. Δεν επιτρέπεις  στον εαυτό σου να γίνεσαι έρμαιο των συναισθημάτων σου, φροντίζεις να κάνεις το σωστό και αυτό που η λογική σου επιβάλει ότι πρέπει να γίνει.  Για εσένα είναι πολύ σημαντική η γνώμη του οικογενειακού αλλά και του κοινωνικού σου  περιβάλλοντος και πολλές φορές μπορεί να επηρεαστείς από αυτήν!   Αναζητάς έναν σταθερό και αξιόπιστο σύντροφο, που θα έχει φιλοδοξίες για τη ζωή και θα μπορεί να κατανοήσει τα όνειρα και τις ενέργειες σου για  να πετύχεις. Επιθυμείς να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είσαι λάτρης της παράδοσης ….

Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας επαναστατικός άνθρωπος, με πρωτοπόρο πνεύμα και φιλελεύθερη φύση! Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, όμως γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν μπορεί να αποχωριστεί την ελευθερία του και τον τρομάζουν οι πιεστικές δεσμεύσεις.  Είναι ευφυής, εφευρετικός, ανθρωπιστής και πολύ πιστός στα ιδανικά και στις αξίες του. Συχνά μπερδεύει τον έρωτα με  την φιλία και διατηρεί πάντα έναν μεγάλο κύκλο θαυμαστών, γιατί με την εξωστρέφειά του γίνεται αγαπητός και περιζήτητος. Τον έλκουν ερωτικά οι δύσκολες περιπτώσεις και συνήθως θέλει να έχει στο πλευρό του ένα άτομο το οποίο έχει πολλές σημαντικές διαφορές από εκείνον.  Αδιαφορεί για ηλικιακά, χιλιομετρικά  χάσματα, ίσα – ίσα που του αρέσει να τα γκρεμίζει προκειμένου να απολαύσει τον έρωτά του! Είναι πρόκληση για τον Υδροχόο να έχει σχέση με ένα άτομο που τους χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική απόσταση ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ενδιαφέροντα ή κοινωνικό στάτους!  Ο Υδροχόος είναι ένας προοδευτικός αλλά και εκκεντρικός άνθρωπος, όμως όταν αγαπήσει, τότε τα συναισθήματά του θα έχουν διάρκεια για πάντα!

Τα δυνατά σημεία της σχέσης σας είναι:

  •          Ο Υδροχόος με τον αυθορμητισμό και την απλότητά του καταφέρνει να σε κάνει γρήγορα να νιώσεις οικειότητα μαζί του! Κοντά του νιώθεις ότι γίνεσαι και πάλι παιδί!
  •          Ο Υδροχόος σε εντυπωσιάζει με τις κοινωνικές του ευαισθησίες αλλά και με την άνεση του στην κοινωνική δικτύωση. Σε βοηθά να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο …
  •          Βοηθάς τον Υδροχόο να γίνεται πιο μεθοδικός και οργανωτικός στη ζωή του και αυτός από την πλευρά του σε εμπνέει με τις νέες πρωτοποριακές του ιδέες.
  •          Μεταξύ σας αναπτύσσεται θαυμασμός, γιατί διακρίνεται στοιχεία στην προσωπικότητα του συντρόφου σας, τα οποία θα θέλατε και εσείς να έχετε.

Ποια είναι όμως τα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε;

  •          Είσαι ένας άνθρωπος με ορθολογιστική σκέψη αλλά και συντηρητικές ιδέες. Από την άλλη πλευρά το ταίρι σου διαθέτει φιλελεύθερο και μοντέρνο πνεύμα. Συχνά προκύπτουν μεγάλες διαφωνίες, αφού οι απόψεις σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.
  •          Αναζητάς μία σταθερή, μόνιμη σχέση στη ζωή σου, από την άλλη πλευρά το ταίρι σου πολλές φορές είναι λιγάκι άστατο στα αισθηματικά του και διεκδικεί την ελευθερία του! Εσύ θα κρίνεις τον Υδροχόο αρκετά επιπόλαιο για τα δικά σου γούστα και αυτός από την πλευρά του θα αισθάνεται ότι πιέζεται μέσα από τη σχέση σας.
  •          Με τον Υδροχόο δεν μπορείς ποτέ να έχεις την σιγουριά και την βεβαιότητα τι θα προκύψει! Το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο, μπορεί αρχικά να σου αρέσει πολύ, στην πορεία όμως θα σε κουράσει γιατί εσύ κατά βάση θέλεις να λειτουργείς με πρόγραμμα !
  •          Σε καμία περίπτωση δεν σου αρέσει να σου πηγαίνουν κόντρα, στο πλευρό όμως του Υδροχόου που είναι κυριολεκτικά πνεύμα αντιλογίας, θα πρέπει να μάθεις πως του αρέσει σε κάθε κουβέντα σας ή σε κάθε πρότασή σου να σου αντιτίθεται!
  •          Δύσκολα μπορεί ο ένας να ακολουθήσει τους ρυθμούς του άλλου!

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Αιγόκερως;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Υδροχόος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.