Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Ταύρος με Αιγόκερω

Είσαστε και δύο άνθρωποι της λογικής και  αρκετά προσγειωμένοι στην πραγματικότητα! Ξέρετε τι θέλετε σε μία σχέση και ο έρωτας για εσάς είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση…

 

Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Ταύρου φανερώνει ότι έχεις μία πολύ σταθερή προσωπικότητα και η βασική σου επιθυμία είναι να μπορείς να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια και σε κάθε τομέα της ζωής σου.  Η σοβαρότητα και η ωριμότητα είναι στοιχεία της προσωπικότητάς σου, έχεις υπομονή και δίνεις πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπάς. Όταν όμως ραγίσει το γυαλί τότε δύσκολα μπαίνεις στην προσπάθεια να το κολλήσεις ξανά ….


Θέλεις  να χαίρεσαι όλες τις μικρές αλλά και τις μεγάλες απολαύσεις της ζωής, λατρεύεις τον έρωτα, το καλό φαγητό, τα ακριβά ρούχα και γενικά την πολυτέλεια. Θεωρείς ότι μία από τις σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας, γι’ αυτό και ένα από τα μεγάλα όνειρά σου, είναι να κάνεις το δικό σου σπιτικό, απολαμβάνοντας ήρεμες οικογενειακές στιγμές.  Δεν σου αρέσουν να σε βγάζουν από τα «νερά» σου, οι αλλαγές σε τρομάζουν και έχεις αργούς ρυθμούς. Ωστόσο όταν πάρεις μία απόφαση τότε κανείς δεν μπορεί να σου αλλάξει άποψη …


Ο σύντροφός του, έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό φανερώνει ότι είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εργατικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο.  Οι προσωπικότητές σας θα μπορούσαν  να χαρακτηριστούν συμβατές, αφού το ζητούμενο και των δύο είναι ένα: η δημιουργία σταθερών συνθηκών στη ζωή!  Το Αιγοκεράκι σου χαρακτηρίζεται από αυτοσυγκράτηση και δεν είναι το άτομο που θα εκφράσει με λόγια τα συναισθήματά του  Είναι ένας άνθρωπος αποφασιστικός, δυναμικός και επίμονος.  Προτεραιότητά του είναι  καταξίωσή του σε όλους τους τομείς. Ακόμα και στον έρωτα, θέλει να έχει στη ζωή του, μία σταθερή, σοβαρή σχέση με καλές προοπτικές. 


Στα αρχικά στάδια της σχέσης / γνωριμίας σας, είναι πολύ δύσκολο να σπάσει ο πάγος ανάμεσά σας και αυτό συμβαίνει γιατί είστε και οι δύο άτομα συγκρατημένα και επιφυλακτικά, δεν χαρακτηρίζεστε από αυθορμητισμό και εξωστρέφεια και θέλετε το χρόνο σας για να εξοικειωθείτε με έναν άνθρωπο.  Ωστόσο μέσα από την προσωπική σας επαφή, κάθε ώρα και στιγμή θα σας επιβεβαιώνεται ότι αυτή η σχέση μπορεί να σας «εξασφαλίσει» την σταθερότητα που προσδοκάτε και οι δύο!


Ο Αιγόκερως θαυμάζει την υπομονή, το πείσμα και το τσαγανό σου και ξέρει πολύ καλά ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου, γιατί είσαι ένα άτομο που διακρίνεται από λογική όπως και ο ίδιος. Με τον αισθησιασμό – που είναι το κυρίαρχο σημείο της προσωπικότητάς σου- αλλά και την ανάγκη σου για στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς, θα καταφέρνεις να τον ηρεμείς και θα τον βοηθάς να αποβάλει το στρες που το βιώνει έντονα στη ζωή του.  Η προσωπικότητά σου γίνεται όχι μόνο αποδεκτή από τον Αιγόκερω, αλλά τον κάνεις να αισθάνεται περηφάνια που σε έχει δίπλα του.

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ταύρος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Αιγόκερως;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.