Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Σκορπιός με Αιγόκερω

Η σχέση σας είναι γεμάτη υποσχέσεις και προοπτικές, γιατί πολύ απλά, αυτό που λείπει στην προσωπικότητα του ενός, το έχει ο άλλος για αυτό και μπορείτε να εναρμονιστείτε υπέροχα σε μία σχέση …


Η σχέση σας είναι γεμάτη εναλλαγές και προκλήσεις, στην ουσία όμως το σημαντικότερο είναι ότι σας βοηθά να βελτιώσετε την προσωπικότητά σας και σας δίνει αυτά που λείπουν και στους δύο, σας καλύπτει τα κενά σας.


Ο Ήλιος σου από το ζώδιο του Σκορπιού φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος δυναμικός, παθιασμένος, επίμονος και επίμονος. Είσαι αφοσιωμένος στους ανθρώπους που αγαπάς, όμως θέλεις να τους ορίζεις, να τους ελέγχεις και να έχεις εσύ την κυριαρχία για την εξέλιξη της σχέσης σας. Η ανάγκη σου για επιβολή μπορεί κάποιες στιγμές να σου κοστίζει, το σημαντικό όμως είναι ότι είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και πώς μπορείς να το κατακτήσεις. Έχεις ευαισθησίες, έστω και αν κάποιες στιγμές προσπαθείς να τις κρύψεις. Λειτουργείς καχύποπτα και επιφυλακτικά και δεν είναι εύκολο για κάποιον να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.  Αναλύεις, σκέφτεσαι, ερευνάς και θέλεις πάντα να φτάνεις στην ουσία των πραγμάτων, δεν στέκεσαι ποτέ στην επιφάνεια αλλά μπαίνεις στο βάθος κάθε υπόθεσης.  Ο ερωτισμός σου αγγίζει κόκκινο, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχεις και τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου. Οι απαιτήσεις σου είναι πολλές, όμως εκτιμάς, σέβεσαι και δίνεσαι ολοκληρωτικά στους ανθρώπους που αγαπάς. Μάλιστα πολλές φορές τους καταπιέζεις κιόλας με την υπερβολική συναισθηματική σου δοτικότητα αλλά και τις ζήλιες σου.  Δεν αντέχεις το ψέμα, την απόρριψη και το παρασκήνιο, αν και από την πλευρά σου πολλές φορές κινείσαι με μυστικότητα.  Αν σε προδώσουν, θα φροντίσεις να πάρεις το αίμα σου πίσω, αποδεικνύοντας πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο …


Ο σύντροφός σου, έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό φανερώνει ότι είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εργατικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο.  Η επιθυμία του Αιγόκερω, είναι να δημιουργήσει σταθερές βάσεις στη ζωή του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να επιτύχει την καταξίωση σε κάθε τομέα της ζωής του, γιατί είναι και ο άνθρωπος που θέλει να διατηρεί πάντα ένα άριστο κοινωνικό προφίλ.   Στα ερωτικά ζητήματα, λειτουργεί πάντα βάση λογικής, έχει αυτοσυγκράτηση και  δεν εκφράζει τις προθέσεις του και τα συναισθήματά του με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις. Διαθέτει αποφασιστικότητα και δυναμισμό, είναι αυστηρός κριτής, αλλά και αρκετά εκλεκτικός στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. Δεν επιτρέπει  στον εαυτό του να γίνεται έρμαιο των συναισθημάτων του, φροντίζει να κάνει το σωστό και αυτό που η λογική του επιβάλει ότι πρέπει να γίνει.  Για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική η γνώμη του οικογενειακού αλλά και του κοινωνικού του περιβάλλοντος και πολλές φορές μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν!   Αναζητά έναν σταθερό και αξιόπιστο σύντροφο, που θα έχει φιλοδοξίες για τη ζωή και θα μπορεί να κατανοήσει τα όνειρα και τις ενέργειες που κάνει ο ίδιος προκειμένου να πετύχει. Επιθυμεί να δημιουργήσει την δική του οικογένεια, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι λάτρης της παράδοσης ….


Ο Αιγόκερως καταφέρνει στο πλευρό του να ενισχύσει την συναισθηματική του πλευρά και τον βοηθάς να εκφραστεί και να ακολουθήσει τα μονοπάτια της καρδιάς του με πάθος και δίχως δισταγμό. Κοντά σου αλλάζει και αφήνει κάποιες φορές στην άκρη του τη λογική του βάζοντας αλατοπίπερο στη ζωή του! Παράλληλα εσύ στο πλευρό του, καταφέρνεις να απομακρύνεις τις εμμονές, τις ζήλιες και τις συναισθηματικές εξάρσεις και σε βοηθά να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο λογικά και πρακτικά!  Ζητάς αποκλειστικότητα και αφοσίωση και αυτά είναι στοιχεία που μπορείς να τα δεις στον παραδοσιακό και απόλυτα πιστό Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως από την πλευρά του θέλει να υπάρχει τάξη, πρόγραμμα, ασφάλεια και μέλλον σε κάθε τομέα της ζωής του και στο πλευρό σου νιώθει σιγουριά! Το αρνητικό στοιχείο της σχέσης σας είναι ότι πολλές φορές προσπαθεί ο ένας να επιβληθεί στον άλλον και δεν αλλάζετε στάση, άποψη ή πορεία για κανέναν και για τίποτα! Μπορεί συναισθηματικέ μου Σκορπιέ, πολλές φορές η προσωπικότητα του Αιγόκερω να σου φανεί προβλέψιμη ή αρκετά συντηρητική, ενώ ο Αιγόκερως από την πλευρά του δύσκολα μπορεί να δεχθεί την καχυποψία, τις ζήλιες και τις απαιτήσεις σου. Επειδή όμως καμία σχέση δεν είναι τέλεια αν προσπαθήσετε να περιορίσετε τα αρνητικά που σας αναφέραμε, μπορείτε να τα πάτε καλά!

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Σκορπιός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Αιγόκερως;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.