Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Δίδυμος με Αιγόκερω

Η σχέση σας ενέχει το στοιχείο του μυστήριου, που σας δημιουργεί την επιθυμία να ανακαλύψει ο ένας από τον άλλον… Επί της ουσίας όμως, θα αντιληφθείτε ότι οι διαφορές σας είναι σημαντικές…

 

Είσαι ένας άνθρωπος με  εξωστρέφεια, κέφι για ζωή και δίψα για γνώση και εμπειρία. Σου  αρέσει να αναλύεις, να κουβεντιάζεις , να ανταλλάσεις  απόψεις και έχεις  έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο! Έχεις  ευφράδεια λόγου, ετοιμολογία  και μιλάς  πάντα  με επιχειρήματα και στοχευόμενα σχόλια. Διαθέτεις  ευστροφία, κοινωνικότητα  και προσαρμόζεσαι  με μεγάλη ευκολία στις αλλαγές που φέρνει η ζωή.  Θέλεις  κάθε ώρα και στιγμή , να αισθάνεσαι  ότι έχεις  ελευθερία κινήσεων, λόγου, αποφάσεων και είναι πολύ σημαντικό  να μπορείς να χαίρεσαι  την ανεξαρτησία σου. Στον έρωτα σε έλκει ιδιαίτερα το παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης, έχεις πολλές κατακτήσεις όμως πολλές φορές η συμπεριφορά αλλά και οι ερωτικές σου  επιλογές χαρακτηρίζονται από επιπολαιότητα. Έχεις  την τάση να βαριέσαι εύκολα γιατί διψάς για νέες συγκινήσεις και περιπέτεια, η ερωτική δέσμευση σε  τρομάζει. Τα συναισθήματά, οι σκέψεις αλλά και οι αποφάσεις σου χαρακτηρίζονται πολλές φορές από αστάθεια, γι’ αυτό  και δεν μπορείς  να κρατήσεις  το λόγο σου , γιατί ξέρεις  εκ των προτέρων ότι μπορείς πολύ εύκολα να τον αθετήσεις – ιδίως στις ερωτικές σου  υποθέσεις-!


Ο σύντροφός του, έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό φανερώνει ότι είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εργατικό, αξιόπιστο και υπεύθυνο.  Η επιθυμία του Αιγόκερω, είναι να δημιουργήσει σταθερές βάσεις στη ζωή του. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να επιτύχει την καταξίωση σε κάθε τομέα της ζωής του, γιατί είναι και ο άνθρωπος που θέλει να διατηρεί πάντα ένα άριστο κοινωνικό προφίλ.   Στα ερωτικά ζητήματα, λειτουργεί πάντα βάση λογικής, έχει αυτοσυγκράτηση και  δεν εκφράζει τις προθέσεις του και τα συναισθήματά του με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις. Διαθέτει αποφασιστικότητα και δυναμισμό, είναι αυστηρός κριτής, αλλά και αρκετά εκλεκτικός στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. Δεν επιτρέπει  στον εαυτό του να γίνεται έρμαιο των συναισθημάτων του, φροντίζει να κάνει το σωστό και αυτό που η λογική του επιβάλει ότι πρέπει να γίνει.  Για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική η γνώμη του οικογενειακού αλλά και του κοινωνικού του περιβάλλοντος και πολλές φορές μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν!   Αναζητά έναν σταθερό και αξιόπιστο σύντροφο, που θα έχει φιλοδοξίες για τη ζωή και θα μπορεί να κατανοήσει τα όνειρα και τις ενέργειες που κάνει ο ίδιος προκειμένου να πετύχει. Επιθυμεί να δημιουργήσει την δική του οικογένεια, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι λάτρης της παράδοσης ….


Ο Αιγόκερως, φίλε μου Δίδυμε, δεν θα σου ανοίγει ποτέ όλα του τα χαρτιά και αυτό θα συμβαίνει όχι επειδή είναι μυστικοπαθής, αλλά επειδή αρκετές στιγμές κρίνει την συμπεριφορά σου αρκετά επιπόλαιη.  Η εγκράτειά του ,   σε εξιτάρει γιατί σου δημιουργεί την επιθυμία να τον κάνεις να σου ανοιχτεί – και μεταξύ μας … σου αρέσουν τα δύσκολα - ! Η σοβαρότητά του όμως και η επιμονή του να διατηρεί πάντα τον έλεγχο και τον προγραμματισμό στα πάντα, θα σε κάνουν πολλές στιγμές να βαριέσαι!  Από την μία πλευρά θαυμάζεις την υπευθυνότητά αλλά και την ωριμότητά του, από την άλλη όμως είσαι της άποψης πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να χάνουμε τις απλές, καθημερινές στιγμές αυθορμητισμού και τρέλας!  Ο Αιγόκερως, έχει τα προσόντα για να μπορεί να σε φέρνει στον ίσιο δρόμο τις στιγμές που η στάση σου είναι ανώριμη. Παράλληλα έχει την ικανότητα να σε βοηθά να κάνεις πράξει τις όμορφες ιδέες σου.


Με την εκφραστικότητα και την ευθυμία σου, σίγουρα  γοητεύεις τον Αιγόκερω και τον βοηθάς να γίνεται πιο εκφραστικός αλλά και χαρούμενος στην καθημερινότητά του. Πολλές φορές τον παρακινείς με την εξωστρέφεια που σε διακρίνει,  να βγάλει το παιδί που κρύβει μέσα του! Τον εμπνέει, του δίνεις ιδέες και τον κάνεις να ξεφεύγει από τα στερεότυπα που έχει στο μυαλό του! Δεν λείπουν όμως οι στιγμές που αισθάνεσαι ότι στο  πλάι του Αιγόκερω δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός  σου, ή ότι χάνεις μέρος της προσωπικής σου ανεξαρτησίας . Ο τρόπος σκέψης του Αιγόκερω είναι αρκετά συντηρητικός, σε αντίθεση με σένα που διαθέτεις προοδευτικές ιδέες. Έτσι λοιπόν προκύπτουν αρκετές διαφωνίες, στις οποίες  είστε ανυποχώρητοι, γιατί δεν μπορείτε να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον.

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Δίδυμος;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Αιγόκερως;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.