Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος αύριο 22/2 - Αυριανή ημερήσια πρόβλεψη

Γενικά

Σήμερα πιθανόν να έχεις κάποιες παροδικές ανατρεπτικές αναθεωρήσεις, αγαπητέ Ταύρε, που έχουν να κάνουν με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις φιλίες, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν έκανες αρκετές υπερβολές και σε κυρίευσε υπεραισιοδοξία σε καταστάσεις και ανθρώπους, οι οποίοι τώρα φαίνεται να αντιδρούν σε αυτή σου την συμπεριφορά! Μην χάνεις την επαφή σου με τους φίλους σου, μην τους θεωρείς δεδομένους και φρόντισε να αποφεύγεις κουτσομπολιά που τους αφορούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην θεωρείς ότι μία φιλική και ευγενική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή έρωτας, γιατί λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, μπορεί να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και τελικά να απογοητευτείς! Αν έχεις σχέση, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένες κάποιες καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά απέφυγε προκλητικότητα και καυγάδες στο συναδελφικό περιβάλλον! Οικονομικά, «κόψε» τα πολλά έξοδα για τους άλλους, απλά για τους αποδείξεις ότι είσαι δοτικός και γενναιόδωρος!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.