Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις
}

Σκορπιός αύριο 20/10 - Αυριανή ημερήσια πρόβλεψη

Γενικά

Η μέρα σου, Σκορπιέ μου, απαιτεί να ξεπεράσεις το πείσμα, την ισχυρογνωμοσύνη και να υπερνικήσεις τον εγωισμό σου. Η… τρελή σου διάθεση, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, θ’ ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δε θα σου χαλάει χατίρι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι αυτή την περίοδο που το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί, αφού θα γίνει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε οδηγούν εκτός προγράμματος. Μη συνεχίζεις σήμερα την ίδια τακτική.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.