Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος αύριο 22/2 - Αυριανή ημερήσια πρόβλεψη

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Δία, θα φέρει αρκετή σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου και αρκετές αρνητικές συνέπειες, λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, που σε έριξε σε λάθη, ιδίως επικοινωνιακά! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψεματάκι ή μία λεκτική υπερβολή, να φέρει άσχημα αποτελέσματα! Η ασυνεννοησία μπορεί να επιφέρει δυσάρεστες καταστάσεις πρόσκαιρες μεν, αναπάντεχες δε! Φρόντισε λοιπόν να είσαι προσγειωμένος και να ακούς και τι έχει να πει ο συνομιλητής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα στον συντροφικό τομέα, αλλά μάλλον το παρακάνεις με εγωισμούς, υπερβολές και επιπολαιότητες και δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα! Αν είσαι είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, λόγω ενθουσιασμού και αισιοδοξίας και αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς λεκτικά, δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, απογοητεύεσαι, ιδίως λόγω των συνεπειών που θα έχει η μάλλον ανώριμη συμπεριφορά σου! Προσοχή χρειάζεται και ο οικονομικός τομέας, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις και κάνεις λάθος έξοδα!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.