Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων αύριο 12/12 - Αυριανή ημερήσια πρόβλεψη

Γενικά

Οι υποθέσεις που σήμερα έχεις ν’ αντιμετωπίσεις, Λέων μου, είναι αρκετές και μπορούν μόνο από σένα να βρουν τη λύση τους. Ο Ερμής βρίσκεται στον Τοξότη και θα σου φέρει πάρα πολλές ιδέες, για ν’ ανταπεξέλθεις σε όσα σε προβληματίζουν, ώστε να βγεις από το αδιέξοδο που σου προκαλεί άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια, Λέων μου, αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου μόνο για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε πως η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν σήμερα μερικά προβλήματα, Λέων, σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς θετικές για τα έσοδά σου προτάσεις. Μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.