Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων αύριο 16/12 - Αυριανή ημερήσια πρόβλεψη

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου ζώδιο και είσαι πιο λαμπερός από ποτέ! Αν πραγματικά το θελήσεις, θα καταφέρεις να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, σε κάθε τομέα της ζωής σου και σε ό,τι έχεις σκοπό να κάνεις! Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, σε βοηθά σε κάθε σου κίνηση και εσύ καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και τους γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και επαφές! Με τον τρόπο αυτό, πολλοί από τους στόχους σου εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας, με το αγαπημένο σου ταίρι! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε με τόλμη το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα το κατακτήσεις πολύ πιο εύκολα, απ’ότι συνήθως! Ξέρεις πια καλά, πως να το γοητεύσεις αυτό το άτομο και πώς να το πολιορκήσεις αποτελεσματικά!

Τις Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για 16-22 Δεκεμβρίου 2019<<

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς λόγο! Οικονομικά, κάνεις παρορμητικές κινήσεις, τις οποίες ενδεχομένως θα μετανιώσεις αργότερα!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.