Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Λέων αύριο 22/2 - Αυριανή ημερήσια πρόβλεψη

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η τάση για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σε ζημιώσουν. Δεν αποκλείεται επίσης να παρασυρθείς και να κάνεις υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι'αυτό καλύτερα να αποφύγεις τον παρορμητισμό τώρα! Μην ξεχνάς, πως τα λόγια δεν φτάνουν! Συνέχισε να ζητάς για αποδείξεις τις πράξεις των άλλων και όχι τις υποσχέσεις τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον ερωτικό τομέα, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους για τη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος, αφού σου δημιουργεί ανάγκη για επικράτηση και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα και να φέρει αντιδράσεις από τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, η παροντική όψη, ενδεχομένως να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία τώρα, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο, πριν επενδύσεις σε αυτή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα υπάρξει αρνητική επιρροή στον τομέα των οικονομικών σου και γι'αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και ίσως καχύποπτος στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ωφελήσουν τα συμφέροντα σου!
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣΗ ερμηνεία των ονείρων σου.

Ανακάλυψε τι σημαίνει το όνειρο που είδες.

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.